Esnek Diyet Arkadaşlığı

tebrikler canım

merhaba arkadaşlar diyeti bırakıyorum zaten sporu da bıraktım olmuşum 75.3 yemesem de yesem de farketmiyo bi süre sonra tekrar diyete başlamayı düşünüyorum

merhaba arkadaşlar diyeti bırakıyorum zaten sporu da bıraktım olmuşum 75.3 yemesem de yesem de farketmiyo bi süre sonra tekrar diyete başlamayı düşünüyorum
ah canım yaaa
keşke bırakmasan bende öyle aylarca uğraştım olmadı bak şimdi yeniden döndüm sahalara
az az veriyorum ama en azından veriyorum çok mutluyum o yüzden temelli boşlamıyorum boşlasam elime ne geçecek olacam 80-90 kilo diyorum o yüzden kilo alsam bile hem devam ediyorum canım bence bırakma derim en azından kilo bildirmeye devam et derim o sayede belkim silkinip kendine gelirsin bir gün ama illaki bırakacaksan arada gene yaz bizleri ihmal etme canım olurmu kendine çok iyi bak çok öpüyorum şimdiye kadarki katılımın içinde çok teşekküür ederim

maşallahhhhhhhh 4 çocukmu var Allah bağışlasın canımmmmmm
tamam sabah bildir ama erkenden bildir tatlım

Günaydnlar sabah iki dilim ekmek 1.k.k peynir 1 haşlanmş yumrta 2 ceviz.maydonz domtes . Bide bişi sormak istyrm metblzmayı hızlandrmk için ne tavsiye edersnz 3lt suyun dısında

Bende yazim peynir ölçüsü veremiyorum 5 zeytin 2 dilim tam bugday ekmeği maydanoz dere otu 1 cat kaşığı kadar tahin pekmez. Emziriyorum ya o yüzden yeşil çay. Ay valla yazarken yoruldum. En çok ben yedim herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…