- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #5.401
maşallah çok güzelAllah bağışlasın Benimde 2 tane ıkıside kız 1nin 4ü bitti diğerinin 1i.
tebrikler canımbu kilolar gidecek arkadaşşş. biz istemedikçe gidecek o kadar... Ha bu arada ben bir anımdan bahsetmek istiyorum. Lisede falan toplu bir genç kızdım. çocukluğum bebekliğim falan aşırı sıska geçmiş ama işte hormonlar cozutunca dombili olduk. sonra üniversite kazandım, başka şehre yerleştim. yurtta kalıyorum ve yemek saatlerini kaçırıyorum dersler geç bittiği için. ben de ekmek arası patatesle beslendim resmen bir sene. birinci sınıfın yaz tatilinde amanın bir baktım ki 75 kilo olmuşum. (Tabi şimdi o kiloyu mumla arıyorum ama gençsin, takıyorsun.) Ben bir azmettim ve o yaz tatilinde 15 kilo vererek dal gibi inceldim. ne istesem giyiyorum, ne giysem yakışıyor allahım çok mutluyum. Evlenirken de 57 kiloya kadar düştüm, fidan gibi incecik gelin oldum. o sıralar işte, her gün otobüse biniyorum işe gitmek için. otobüs duruyor durakta mesela teyzeler biniyor resmen beş dakika sürüyor binmesi. nasıl kilolu, hışır hışır resmen. içimden diyordum, ah be teyzem, değer mi şu eziyete? o yediğin mantının lezzeti ne olacak şu eziyetin yanında? tüy gibi hafifim ben. bir zıplıyorum, hop diye çıkıyorum otobüse. hadi gencim, tamam ama kilo çok önemli bu durumda. hep böyle düşünürdüm ben. Sonra bebeler oldu, kalan salataları bitirmek, tencerenin dibinde kalan yemeği -ziyan olmasın diye- süpürmek işi bana düştü. ben de oldum dombili
Kısacası diyeceğim o ki; o yemekler tatlılar bir yere kaçmıyor. yemeyince fırsatı kaçırmış gibi hissediyor insan ama aslında bir yere gittiği yok. olan bize oluyor. yemeyince veriliyor bu kilolar. zayıflayınca acısını da çıkartacağım bu ara. en sevdiğim tatlıdan koca bir porsiyon yiyeceğim. :)
Rabbim canlarını sağ etsin inş. Emziriyorum şu an kestıkten sonra yine düşünüyorummaşallah çok güzel
bneim büyük 4 yaşında kızım küçük 2 yaşında oğlum
Rabbim canlarını sağ etsin inş. Emziriyorum şu an kestıkten sonra yine düşünüyorumhemde ikiz
Evet çok istiyorum ikiz olsunooo maşallahhhhhhhhhhh ne güzel ama çok zordurrrrrrrrr pardon istediğin ikiz olması mı? abooooooooooo
kızz nööörecennn mahvolursunnnnnnnnnnnn bitersinnnnnnnnnnnnnnEvet çok istiyorum ikiz olsun
Biliyorum zorluğunu ıkız kardeşlerim var çok zor ama istiyorum işte.kızz nööörecennn mahvolursunnnnnnnnnnnn bitersinnnnnnnnnnnnnn
küçükken iyi hoşlardaz accık büyüyünce bir dk kıçlarını koymuyorlarrrrrrrrrrrr
ah canım yaaamerhaba arkadaşlar diyeti bırakıyorum zaten sporu da bıraktım olmuşum 75.3 yemesem de yesem de farketmiyo bi süre sonra tekrar diyete başlamayı düşünüyorum
Ay ne güzel Allah bağışlasınmaşallah çok güzel
bneim büyük 4 yaşında kızım küçük 2 yaşında oğlum
maşallahhhhhhhh 4 çocukmu var Allah bağışlasın canımmmmmmAy ne güzel Allah bağışlasın
Benim çocuklarımın en büyüğü 10, en küçüğü de 4 yaşında. Arada 7 ve 9 yaşlarında kızlarım var
Bu arada kilomu sabah tartılıp yazsam olur mu eylemcim
canım neden kahvaltı yapıyorsunDaha kahvaltı yapamadım büyük kızım rahatsız biraz artık yspınca yazarım
Allah razi olsun canim evt dört cocugum varmaşallahhhhhhhh 4 çocukmu var Allah bağışlasın canımmmmmm
tamam sabah bildir ama erkenden bildir tatlım
Gecmis olsunDaha kahvaltı yapamadım büyük kızım rahatsız biraz artık yspınca yazarım
canım neden kahvaltı yapıyorsun
biz sabah aç karnına tartılıp söylüyoruz kilolarımızı
Ben bitki çayları içiyorum canımGünaydnlar sabah iki dilim ekmek 1.k.k peynir 1 haşlanmş yumrta 2 ceviz.maydonz domtes . Bide bişi sormak istyrm metblzmayı hızlandrmk için ne tavsiye edersnz 3lt suyun dısında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?