Esnek Diyet Arkadaşlığı

Bu sabah kahvaltı da ne yedim hiç bilmiyorum küçük kızım çok aglıyor du çünkü. Haftasonları diyet yalan oluyor eş evde geziyoruz falan derken dengeleme ye çalışıyorum ama bakalım

hafta sonları bende büyük savaş veriyorum sabah
kahvaltısından akşam öğününe kadar hepsi ağır değişik çok çeşitli oluyor
bu seferde gelde kıs ama Allahtan hafta sonlarıda 2 öğün yiyoz az kıssam bile dengeliyom ama oda
zor oluyor işte neysa Allahtan hayırlısı bakalım

merhaba hanımlar. benim için yoğun bir gün. birde grip düşmüyo yakamdan dört gündür.
benimde sabah kahvaltım sizinki ile aşağı yukarı aynı.öğlen okul kantininden hamburger yedim. yanında da ayran içtim. çok kalori almış mıyımdır :/ çok öyle kalorili bişeye benzemiyordu ama. iki dilim ekmek arası köfte turşu.
çıkmam gerek. yine görüşürüz:))) baaayyyyy

Merhaba hanımlar,
Bende aranıza katılabilir miyim? Okuduğum kadarıyla bir kuralınız yok bildirim günleri bildirim yapmak dışında. Bende öyle belirli bir diyet listesine uyarak diyet yapamıyorum. Kafama göre takılıyorum.

yok tek hamburger fazla kalorili olmuyor birde okul kantinlerindeki mc donald's lar gibide olmuyor az kalorili oluyor yanınada ayran oohh afiyet bal şeker olsun

tabiiki katılabilirsin canım
hiç bir kuralımız yok evet sadece bildirim günleri bildirmeyenleri siliyorum
kilo alsanız bile bildirirseniz yeterli aradada yazışırsanız tabiiki daha güzel olur olur boyunuzu ve kilonuzu yazarsanız sizide eklerim 16 aralıktada ilk bildiriminizi yaparsınız

Boyum 158 cm, kilom 63. Arada yazmaya çalışırım canım. Bildirim yapacağım için dikkat ediyorum yediklerime. Bu yüzden iyi oluyor diyet arkadaşlığı

Boyum 158 cm, kilom 63. Arada yazmaya çalışırım canım. Bildirim yapacağım için dikkat ediyorum yediklerime. Bu yüzden iyi oluyor diyet arkadaşlığı
evet tabiiki kesinlikle insanı motive ediyor tek ricam kilo bildirim günü bildiremeyeceksen bir gün önce mutlaka bildirin canım olur mu??

hafta sonu fazla giremicem misafirim gelecek yemekli eğer yazamazsam kendinize iyi bakın byyy
ayın 16 sınıda sakın unutmayınnnnnnnnnnnnnnn!.......

Arkadşlar netim bittgi için bi kaç gündür giremedim. Tebriklerinz için tesekkür ederim :) bide bi arkadas sormus tatlı krizi için. Ben şunu yapıom bnde işe yaraıo azda olsa. Ara ögünümde elmayı küçük küçük dogruyorum bi tabaga üstüne tarçın döküp yiyorum gözede güzel gözüküyo tadıda hoş oluo :)

bu hafta sonu kayınpeder kayınvalide bende. bu sebeple yediklerime dikkat edemedim. ama moral bozmak yok. yola devam :)

Merhaba arkadaşlar hafta sonunu ben kapatmak istiyorum. Bu hafta sonu hiiiiiiiççç bana yaramadı pişman olmak istemiyorum çünkü pişman olduğun zaman daha çok kilo yapıyormuş diyetisyen den duymuştum neler yediğimi yazmak istemiyorum sporda yoktu zaten Aman Allahım .bilmiyorum ne yapıcam .bana bi akıl verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…