- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #5.461
Bu sabah kahvaltı da ne yedim hiç bilmiyorumküçük kızım çok aglıyor du çünkü. Haftasonları diyet yalan oluyor eş evde geziyoruz falan derken dengeleme ye çalışıyorum ama bakalım
yok tek hamburger fazla kalorili olmuyor birde okul kantinlerindeki mc donald's lar gibide olmuyor az kalorili oluyor yanınada ayran oohh afiyet bal şeker olsunmerhaba hanımlar. benim için yoğun bir gün. birde gripdüşmüyo yakamdan dört gündür.
benimde sabah kahvaltım sizinki ile aşağı yukarı aynı.öğlen okul kantininden hamburger yedim. yanında da ayran içtim. çok kalori almış mıyımdır :/ çok öyle kalorili bişeye benzemiyordu ama. iki dilim ekmek arası köfte turşu.
çıkmam gerek. yine görüşürüz:))) baaayyyyy
tabiiki katılabilirsin canımMerhaba hanımlar,
Bende aranıza katılabilir miyim? Okuduğum kadarıyla bir kuralınız yok bildirim günleri bildirim yapmak dışında. Bende öyle belirli bir diyet listesine uyarak diyet yapamıyorum. Kafama göre takılıyorum.
evet tabiiki kesinlikle insanı motive ediyor tek ricam kilo bildirim günü bildiremeyeceksen bir gün önce mutlaka bildirin canım olur mu??Boyum 158 cm, kilom 63. Arada yazmaya çalışırım canım. Bildirim yapacağım için dikkat ediyorum yediklerime. Bu yüzden iyi oluyor diyet arkadaşlığı
evet tabiiki kesinlikle insanı motive ediyor tek ricam kilo bildirim günü bildiremeyeceksen bir gün önce mutlaka bildirin canım olur mu??
Çok çok kolay gelsin caanııımhafta sonu fazla giremicem misafirim gelecek yemekli eğer yazamazsam kendinize iyi bakın byyy
ayın 16 sınıda sakın unutmayınnnnnnnnnnnnnnn!.......
canım benim teşekkür ederim. boyum 158 cm. sabah tartıldığımda 57.9 kiloydum. sizlerle güzel vakit geçireceğime inanıyorum. tekrar döneceğim :)
hoşgeldiniz kolay gelsin
sıcak süte 1 çay kaşığı tarçın atıp içersen canım bayağı bastırıtyorArkadaşlar tatlı isteğinizi nasıl bastırıyorsunuz
Onuda denedim yok olmuyor. Ben şimdi turk kahvesinin içine tarçın katıştırıyorum güzel oluyor ben beğendim. Biraz biraz o kestisıcak süte 1 çay kaşığı tarçın atıp içersen canım bayağı bastırıtyor
Onuda denedim yok olmuyor. Ben şimdi turk kahvesinin içine tarçın katıştırıyorum güzel oluyor ben beğendim. Biraz biraz o kesti
Merhaba arkadaşlar hafta sonunu ben kapatmak istiyorum. Bu hafta sonu hiiiiiiiççç bana yaramadı pişman olmak istemiyorum çünkü pişman olduğun zaman daha çok kilo yapıyormuş diyetisyen den duymuştumneler yediğimi yazmak istemiyorum sporda yoktu zaten Aman Allahım .bilmiyorum ne yapıcam .bana bi akıl verin[/QUO
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?