- 25 Ağustos 2014
- 893
- 917
- 128
- 38
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #5.501
Teşekkür ederim spor yapmayı çok seviyorumo maşallah süpersinnn beybiiiiiiiiiiiii
süpperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrCanım, benim tarifler genelde uyduruk, içgüdüsel ve içimden geldiği gibidir. klasik kek tarifime yeni bir soluk getirdim. Aksi gibi keklerim çok güzel olur benim. Keki şöyle yaptım: iki tane orta boy yumurtayı yaklaşık yarım su bardağı şekerle çırptım, üzerine yine yaklaşık 3 çorba kaşığı kadar sıvı yağ ve yarım su bardağı süt ekledim. un ekleme kısmında müsli tarzında yulaflar var ya, yarısını ondan, yarısını da tam buğday unu olarak ekledim, limon kabuğu rendeledim, önceden yıkayıp üzerine un serpip elediğim küçük bir avuç kuru üzüm, yine küçük bir avuç cevizi de ekledim. kabartma tozu vanilya ekleyip karıştırdım, tepsiye döktüm, pişirdim. bu kadar. epey güzel olmuş. kalorisi de zannımca daha düşüktür. bir dilim falan çok tatlı krizine girince yenebilir. kaloriden ziyade içeriği sağlıklı ve kan şekerini aniden yükseltici özelliği yok. bu sebeple tercih edilebilir.
bir haftada verdiğim mini mini gramları düşünüp hayıflanmakla meşgulüm benslmlar cankuşlar nerelerdesiniz be ya
Aynı beya ev işi çoluk çocuk uğraşıyoruz. Bu arada yemek için verdiğim mücadele hariçslmlar cankuşlar nerelerdesiniz be ya
Canım, benim tarifler genelde uyduruk, içgüdüsel ve içimden geldiği gibidir. klasik kek tarifime yeni bir soluk getirdim. Aksi gibi keklerim çok güzel olur benim. Keki şöyle yaptım: iki tane orta boy yumurtayı yaklaşık yarım su bardağı şekerle çırptım, üzerine yine yaklaşık 3 çorba kaşığı kadar sıvı yağ ve yarım su bardağı süt ekledim. un ekleme kısmında müsli tarzında yulaflar var ya, yarısını ondan, yarısını da tam buğday unu olarak ekledim, limon kabuğu rendeledim, önceden yıkayıp üzerine un serpip elediğim küçük bir avuç kuru üzüm, yine küçük bir avuç cevizi de ekledim. kabartma tozu vanilya ekleyip karıştırdım, tepsiye döktüm, pişirdim. bu kadar. epey güzel olmuş. kalorisi de zannımca daha düşüktür. bir dilim falan çok tatlı krizine girince yenebilir. kaloriden ziyade içeriği sağlıklı ve kan şekerini aniden yükseltici özelliği yok. bu sebeple tercih edilebilir.
Çok geçmiş olsun canımmerhaba arkadaşlar. maalesef 3-4 gündür bel fıtığım nüksetti. ağrılarla cebelleşiyorum. raporluyum ve günümün çoğunu yatarak geçiriyorum. aktivite olmayınca kilo da veremiyorsunuz. az kalorili yeme veya kalorili şeylerden az yeme şeklinde ilerliyorum. bazen ufak kaçamaklarım oluyorhenüz kilo veremedim.üstelik 16 aralık benim bat'ım. muhtemelen tartıda daha fazla çıkacağım. ama sağlık olsun. yılmak yok. bir iyileşeyim, belimin ağrısı azalsın. sporla kilo verişi destekleriz evellallah
canım çok geçmiş olsunnnnnnnmerhaba arkadaşlar. maalesef 3-4 gündür bel fıtığım nüksetti. ağrılarla cebelleşiyorum. raporluyum ve günümün çoğunu yatarak geçiriyorum. aktivite olmayınca kilo da veremiyorsunuz. az kalorili yeme veya kalorili şeylerden az yeme şeklinde ilerliyorum. bazen ufak kaçamaklarım oluyorhenüz kilo veremedim.üstelik 16 aralık benim bat'ım. muhtemelen tartıda daha fazla çıkacağım. ama sağlık olsun. yılmak yok. bir iyileşeyim, belimin ağrısı azalsın. sporla kilo verişi destekleriz evellallah
Ay hadi inşallah. bak içime su serptin.yok yok karamsarlığa kapılmayın canlar
o öyle oluyor ama bir müddet sonra birden gidiyor gerçekten içiniz rahat olsun
Allah şifa versin canım. Şimdi bence diyetten ziyade gıdana dikkat et de topla kendini bir an evvel. benim de hormonal bir sıkıntı var mı diye aklıma geliyor zaman zaman. guatr ameliyatı oldum ben. tiroit bezlerim alındı, her gün dışarıdan hap olarak alıyorum hormonlarımı. seviyeler düzgün, rutin kontrol ettiriyorum ama şimdi de acaba PKO mu var, yok böbreküstü bezleri mi çok çalışıyor diye takmaya başladım. Sanırım sadece evham çünkü periyotlarım hep düzenli oldu ve gebe kalmada (ikisinde de) hiç sıkıntı yaşamadım. sanırım evham yapıyor, biraz da kilo verme konusundaki sabırsızlığımı örtmek için bahane arıyorum :)arkadaşlar bozmayın moralinizi. hormonal bir sıkıntı yoksa vücut direnç gösteriyordur. ısrarla diyete devam ederseniz belli bir süre sonra hızlı bir şeklide vermeye başlarsınızya ben ne yapayım. bel fıtığım nüksetmiş. yattığım yerden kilo vermeye çalışıyorum. ama inşallah birkaç güne toparlayacağım. spora da başlayacağım ve kilo da vereceğim. moralimi bozmayacağım
tarifin fotoğrafını çektim. teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?