Esnek Diyet Arkadaşlığı

süpperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Kilo vermeliyim dedikçe verilmiyor sanki bu kilolar. Bende gram gram veriyorum kilolarımı bazı haftalar hiç veremiyorum bile

yok yok karamsarlığa kapılmayın canlar
o öyle oluyor ama bir müddet sonra birden gidiyor gerçekten içiniz rahat olsun

Reactions: zbt
16 aralık büyük günnnnn!!!!
ve sadece tam yapabileceğimiz diyet günümüz 5 gün kaldıııııııı
16 sının sabahı bildireceğimiz içinnnnnn
5 gündede silkinip kendimize gelebiliriz haydin canlar
artık az yeme zamanııııııııı
haydi şimdi bütün eller havayaaa.......
hep birlikte halay çekecez inşallah sevinç çığlıklarıylaaaaa

merhaba arkadaşlar. maalesef 3-4 gündür bel fıtığım nüksetti. ağrılarla cebelleşiyorum. raporluyum ve günümün çoğunu yatarak geçiriyorum. aktivite olmayınca kilo da veremiyorsunuz. az kalorili yeme veya kalorili şeylerden az yeme şeklinde ilerliyorum. bazen ufak kaçamaklarım oluyorhenüz kilo veremedim.üstelik 16 aralık benim bat'ım. muhtemelen tartıda daha fazla çıkacağım. ama sağlık olsun. yılmak yok. bir iyileşeyim, belimin ağrısı azalsın. sporla kilo verişi destekleriz evellallah

tarifin fotoğrafını çektim. teşekkür ederim

arkadaşlar bozmayın moralinizi. hormonal bir sıkıntı yoksa vücut direnç gösteriyordur. ısrarla diyete devam ederseniz belli bir süre sonra hızlı bir şeklide vermeye başlarsınız ya ben ne yapayım. bel fıtığım nüksetmiş. yattığım yerden kilo vermeye çalışıyorum. ama inşallah birkaç güne toparlayacağım. spora da başlayacağım ve kilo da vereceğim. moralimi bozmayacağım

Çok geçmiş olsun canım

canım çok geçmiş olsunnnnnnn
Allah tez zamanda şifanı versin
önce sağlık illaki kilo verecem diye yıpratma kendini
sağlıklıyken uğraşıyoz hiç kendini yorma tatlım

Allah şifa versin canım. Şimdi bence diyetten ziyade gıdana dikkat et de topla kendini bir an evvel. benim de hormonal bir sıkıntı var mı diye aklıma geliyor zaman zaman. guatr ameliyatı oldum ben. tiroit bezlerim alındı, her gün dışarıdan hap olarak alıyorum hormonlarımı. seviyeler düzgün, rutin kontrol ettiriyorum ama şimdi de acaba PKO mu var, yok böbreküstü bezleri mi çok çalışıyor diye takmaya başladım. Sanırım sadece evham çünkü periyotlarım hep düzenli oldu ve gebe kalmada (ikisinde de) hiç sıkıntı yaşamadım. sanırım evham yapıyor, biraz da kilo verme konusundaki sabırsızlığımı örtmek için bahane arıyorum :)

Hayırlı sabahlar canlar nasılsınız ben8 iyiyim 1 saat spor yaptım süper hissediyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…