Esnek Diyet Arkadaşlığı

bende bitki çayları içiyorum birde sabah kalkınca uyanınca 2 bardak ılık su için diyorlar oda sıcaklığında biri sirkeli veya limonlu olsun diğeri sade diyorlar bende elimden geldiğince onu yapmaya çalışıyorum

birazda egzersiz yapıyorum tabi günlük leslie sensone 3 mil veya julian michaels 30 day çok etkili oluyor ama yeni başlayanlar için ilk haftada kesinlikle sadece leslie yeterli 1mil sonra 2 mil sonra üç arttıra arttıra gidilmeli

Allah razi olsun canim evt dört cocugum var
Tartildim sabah 57.6 cikti
Yerimde sayip duruyorum yani
Masallah sana ne güzel verebiliyorsun darisi basima
olsun sende fazla almıyorsun oda çok güzel bişey ben 56.2 ye kadar düşmüştüm bırakınca 3-4 ayda hoopppp 60 oldum oda kötü yani

Ne zamandan beri yapıyorsun canım. Bende yapmak istiyorum ama bacak kalınlaştırıyor diye yapmadım

valla ne güzel. ben hiç sevmem oynamayı. dans falan eziyet benim için. çok şanslısınız.
Ay bayılıyorum oynamaya mezdeke roman misket yabancı şarkılarda ne ararsan var heryerin hareket halinde oluyo. Parmak ucunda zıplamak bıle çok işe yarıyor tavsiye ederim

Günaydnlar sabah iki dilim ekmek 1.k.k peynir 1 haşlanmş yumrta 2 ceviz.maydonz domtes . Bide bişi sormak istyrm metblzmayı hızlandrmk için ne tavsiye edersnz 3lt suyun dısında

canım birincisin tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

1. ezqqi tebiklerrrrrrrrrrrrr gelsin halayınnnnnnnnnnnnn

şimdi tek yapmamız gereken 16 aralığa adapte olmak
herkes inşallah en az 1 kilo vermiş olurrrrrrrrrrrrr

yanlız 16 aralık günü lütfen bildirim yapmayı unutmayın
çünkü bundan sonra bildirim günü bildirmeyenleri hemen silecem haberiniz olsun!...

Ben anlamadım nasıl birinci oldu
bildirimlerde en çok kilo veren 1. oluyor canımcım
aslında onu ve mrs_author'u değerlendirmeye alamzdık normalde çünkü onlar aşşa yukarı 20 günlük bir maratonun sonunda vermiş o kadar kiloyu biz haftalık değerlendiriyoruz ama zaten doğru dürüst kilo veren olmayınca ortada onları değerlendirip yüksek olanı 1. ilan ettik yani cnm durum bu anlıyacağın

Sağol canım anladım bende çok tebrik ediyorum ezqqi yi

Arkadaşlar tatlı isteğinizi nasıl bastırıyorsunuz
ah canımcımmmmmmmmmm
o benimde en büyük derdimmmmmmmmmmmmmmmm
ama başa çıkıyorum çok şükür
yemicem diyorum kestirip atıyorum
kimi yerlerde yok canın tatlı isteyince tarçınlı süt iç falan diyor
nereye içecem tatlı isteyince illa şakkadan tatlı yiyecem
yok öyle oymuş buymuş benim canım onu istemiyorki zorla onu içeyim
o yüzden ben temelli kestirip atıyorum bugün yenmicek diyorum
beynime sinyal gönderiyorum ve o gün gerçekten canım hiç istemiyor
herşey beyinde bitiyor gülümmmmm

Evet haklısın ama gündüz idare ediyorum ama akşam eşim geliyor çayın yanında muhakkak birşeyler istiyor çocuklarda yıyo hadi gel dayan yemesem iyi olacak ya napim bilemedim

merhaba arkadaşlar. ilk önce kendimi tanıtayım. 2,5 yıl öncesine kadar 72 kiloydum. bir senelik sağlıklı beslenme ve spor sayesinde 54 kiloya kadar düştüm. uzunca bir süre 55-56 kilolarda seyrettim. 2 ay öncesinde tartım bozuldu. böylelikle kilo takibini de bıraktım. abartılı şekilde yemeye de başladım. şımardım resmen. bugün yeni tartı geldi ve acı gerçekle karşılaştım. 59 kiloyum çok moralim bozuldu. kilo artışım psikolojik sınırımın çok üstüne çıkmış. kendime çok da kızdım. almak için mi verdim bu kiloları sanki
cuma yarışları denen topiklerdeki şartlar bana çok ağır geldi. mesaj sayısından tut, yediğinin içdiğinin hesabının tutulmasına, yaptığın spora, yaptırımlarına kadar... tam içeriğini anlamasam da bu okuduklarım bana fazla... ama sizler keyifli bir sohbet içinde durumlarınızı paylaşıyorsunuz. bir yarışınız varsa o da daha hafif sanki. benim tek ihtiyacım da bu.
beni de aranıza alır mısınız ve aranızda olabilmem için ne yapmam gerek şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…