- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #5.421
canım dur yanlışlık oldu sen yazmışsınya kahvaltımı yapayım yazacam hemen diye bende kilo bildirmek isttiyorsun sandım o yüzden öyle dedim ok sen bak keyfine yanlış anladımhani ben daha yeni katıldım ya bende mi bildircem hemen
olsun sende fazla almıyorsun oda çok güzel bişey ben 56.2 ye kadar düşmüştüm bırakınca 3-4 ayda hoopppp 60 oldum oda kötü yaniAllah razi olsun canim evt dört cocugum var
Tartildim sabah 57.6 cikti
Yerimde sayip duruyorum yani
Masallah sana ne güzel verebiliyorsun darisi basima
Greyfurt kürü olmadığı zaman sirkeli ballı su içiyorumbende bitki çayları içiyorum birde sabah kalkınca uyanınca 2 bardak ılık su için diyorlar oda sıcaklığında biri sirkeli veya limonlu olsun diğeri sade diyorlar bende elimden geldiğince onu yapmaya çalışıyorum
Ne zamandan beri yapıyorsun canım. Bende yapmak istiyorum ama bacak kalınlaştırıyor diye yapmadımbirazda egzersiz yapıyorum tabi günlük leslie sensone 3 mil veya julian michaels 30 day çok etkili oluyor ama yeni başlayanlar için ilk haftada kesinlikle sadece leslie yeterli 1mil sonra 2 mil sonra üç arttıra arttıra gidilmeli
yok ya hiç kalınlaştırımıNe zamandan beri yapıyorsun canım. Bende yapmak istiyorum ama bacak kalınlaştırıyor diye yapmadım
Maşallah canım darısı benim başımayok ya hiç kalınlaştırımı
benim eski ölçülerime bak şimdikilere bak
bu eski topiğimde ordaki bacak kalınlığıma bak
şimdikine bak bilgiler ilk sayfada
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ek-1000-kalori-alimi-ile-zayiflayalim.691701/
valla ne güzel. ben hiç sevmem oynamayı. dans falan eziyet benim için. çok şanslısınız.Maşallah canım darısı benim başımabende plates yapıyorum yapmadığım zaman açıyorum müziği dans ediyorum çocuklarda eğleniyor iyi oluyor
Ay bayılıyorum oynamaya mezdeke roman misket yabancı şarkılardavalla ne güzel. ben hiç sevmem oynamayı. dans falan eziyet benim için. çok şanslısınız.
Günaydnlar sabah iki dilim ekmek 1.k.k peynir 1 haşlanmş yumrta 2 ceviz.maydonz domtes . Bide bişi sormak istyrm metblzmayı hızlandrmk için ne tavsiye edersnz 3lt suyun dısında
Ben anlamadım nasıl birinci olducanım birincisin tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
1. ezqqi tebiklerrrrrrrrrrrrr gelsin halayınnnnnnnnnnnnn
bildirimlerde en çok kilo veren 1. oluyor canımcımBen anlamadım nasıl birinci oldu
Sağol canım anladım bende çok tebrik ediyorum ezqqi yibildirimlerde en çok kilo veren 1. oluyor canımcım
aslında onu ve mrs_author'u değerlendirmeye alamzdık normalde çünkü onlar aşşa yukarı 20 günlük bir maratonun sonunda vermiş o kadar kiloyu biz haftalık değerlendiriyoruz ama zaten doğru dürüst kilo veren olmayınca ortada onları değerlendirip yüksek olanı 1. ilan ettik yani cnm durum bu anlıyacağın
ah canımcımmmmmmmmmmArkadaşlar tatlı isteğinizi nasıl bastırıyorsunuz
Evet haklısın ama gündüz idare ediyorum ama akşam eşim geliyor çayın yanında muhakkak birşeyler istiyor çocuklarda yıyo hadi gel dayan yemesem iyi olacak ya napim bilemedimah canımcımmmmmmmmmm
o benimde en büyük derdimmmmmmmmmmmmmmmm
ama başa çıkıyorum çok şükür
yemicem diyorum kestirip atıyorum
kimi yerlerde yok canın tatlı isteyince tarçınlı süt iç falan diyor
nereye içecem tatlı isteyince illa şakkadan tatlı yiyecem
yok öyle oymuş buymuş benim canım onu istemiyorki zorla onu içeyim
o yüzden ben temelli kestirip atıyorum bugün yenmicek diyorum
beynime sinyal gönderiyorum ve o gün gerçekten canım hiç istemiyor
herşey beyinde bitiyor gülümmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?