- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #5.441
tabiiki canımcımmerhaba arkadaşlar. ilk önce kendimi tanıtayım. 2,5 yıl öncesine kadar 72 kiloydum. bir senelik sağlıklı beslenme ve spor sayesinde 54 kiloya kadar düştüm. uzunca bir süre 55-56 kilolarda seyrettim. 2 ay öncesinde tartım bozuldu. böylelikle kilo takibini de bıraktım. abartılı şekilde yemeye de başladım. şımardım resmen. bugün yeni tartı geldi ve acı gerçekle karşılaştım. 59 kiloyumçok moralim bozuldu. kilo artışım psikolojik sınırımın çok üstüne çıkmış. kendime çok da kızdım. almak için mi verdim bu kiloları sanki
cuma yarışları denen topiklerdeki şartlar bana çok ağır geldi. mesaj sayısından tut, yediğinin içdiğinin hesabının tutulmasına, yaptığın spora, yaptırımlarına kadar... tam içeriğini anlamasam da bu okuduklarım bana fazla... ama sizler keyifli bir sohbet içinde durumlarınızı paylaşıyorsunuz. bir yarışınız varsa o da daha hafif sanki. benim tek ihtiyacım da bu.
beni de aranıza alır mısınız ve aranızda olabilmem için ne yapmam gerek şimdiden teşekkürler
tabiiki canımcım
bizimkinin adı üstünde esnek diyet arkadaşlığı
yarış bile çok zaman yapamıyoruz bazen gaza gelip yaptığımız oluyor ondada birr çoğumuz kilo alarak döndüğü bile oluyor bizde esnek tamamen esnek ama tabii arada gaz veriyoruz birbirimize yeter artık silkinelim herkes kendine gelsin herkes 1 kilo versin gibi oda genelde pek işe yaramıyorda neyse
ben bu ay sadece 1 kilo verebildiim yani düşünün sadece kilo bildirim günleri kilo bile alsan bildir tek kuralımız o bildirmeyenleri siliyorum çünkü başa çıkamıyorum ben size katılıyım diyor sonrada yazmıyorlar bu sefer kilo bildirim günleride bekliyip duruyoruz 1. ilan edebilmek için bu seferde tadımız kaçıyor o yüzden o gün kilo bile alsan hatta o gün giremeyeceksen bir gün önceside olur mutlaka bildrim yap güzel güzel devam edelim inşallah
biz mutlu mutlu muhabbet edip yeni bilgileröğrenirsek paylaşıyor birlikte vakit geçiriyoz o kadar yani hiç bir kural kaidemiz sürekli yaptığımız bir diyetimiz bile yok
herşeyden yiyip az az yiyoz o kadar
bazılarımız arada diyor ben p diyete başladım bende bu diyete başladım falan diye ama en çok 3 gün gidiyor oda olmuyor
az az yiyip kilo vermeye çalışıyoruz o kadan bebeğim boyun kaç senide ekliyim tabloya?
ah canım bu konu hakkında hiç bilgim yokHayırlı sabahlar canlar 8 buçukda kahvaltımı yaptım. Peynir zeytin yarımdan bıraz az yumurta bol yeşillik yeşil cay. Yarım dilim kızarmış ekmek üzerine azıcık tereyağı. Kızımı uyutup plates yapacağım canım çok kahve istiyor ama ne zaman içeyim bi fikir verin
inşallah hep birlikte çok güzel zamanlar geçireceğizcanım benim teşekkür ederim. boyum 158 cm. sabah tartıldığımda 57.9 kiloydum. sizlerle güzel vakit geçireceğime inanıyorum. tekrar döneceğim :)
inşallah hep birlikte çok güzel zamanlar geçireceğiz
ok canım tabloya ekliyorum şimdi seni yazışmayı ihmal etme
bu arada boyumuz ve kilomuz tam birbirimizle aynı bende aynı boya aynı kiloya sahibim şu anda süpperrrrrrr bakalım hangimiz daha çok kilo verebilecek yupppiiiiii oolleyyyyyyyyyy
waaaww, tatlı rekabet, öyle mi ? varım bende öyleyse :))) peki bundan sonraki kilo bildirimi ne zaman ? niyetim yılbaşına 56 ile girmek ama bakalım neler olcak.
ben 18 kilo verdiğim dönemde de hep kısa hedefler koymuştum kendime. şu zamanda şu kiloya düşmüş olmam gerek diye. bakalım aynı yöntem yine tutacak mı:)
inşallah hep birlikte çok güzel zamanlar geçireceğiz
ok canım tabloya ekliyorum şimdi seni yazışmayı ihmal etme
bu arada boyumuz ve kilomuz tam birbirimizle aynı bende aynı boya aynı kiloya sahibim şu anda süpperrrrrrr bakalım hangimiz daha çok kilo verebilecek yupppiiiiii oolleyyyyyyyyyy
öyle kibrit çöpü peynirlerle veya galeta tarzı yiyeceklerle zayıflamak bana uymaz :) üzmeden kendimizi, yıpratmadan yapmak en iyisi. yemeğimizi yiyelim. özellikle şekerden uzak durarak, hamur işi ve kızartmaları asgari düzeye indirerek bu işi hallederiz diye düşünüyorum. hee birde spor. birde bu deneyimlerimizi tatlı tatlı paylaştıkmı, deymeyin keyfimize :))tabiiki canımcım
bizimkinin adı üstünde esnek diyet arkadaşlığı
yarış bile çok zaman yapamıyoruz bazen gaza gelip yaptığımız oluyor ondada birr çoğumuz kilo alarak döndüğü bile oluyor bizde esnek tamamen esnek ama tabii arada gaz veriyoruz birbirimize yeter artık silkinelim herkes kendine gelsin herkes 1 kilo versin gibi oda genelde pek işe yaramıyorda neyse
ben bu ay sadece 1 kilo verebildiim yani düşünün sadece kilo bildirim günleri kilo bile alsan bildir tek kuralımız o bildirmeyenleri siliyorum çünkü başa çıkamıyorum ben size katılıyım diyor sonrada yazmıyorlar bu sefer kilo bildirim günleride bekliyip duruyoruz 1. ilan edebilmek için bu seferde tadımız kaçıyor o yüzden o gün kilo bile alsan hatta o gün giremeyeceksen bir gün önceside olur mutlaka bildrim yap güzel güzel devam edelim inşallah
biz mutlu mutlu muhabbet edip yeni bilgileröğrenirsek paylaşıyor birlikte vakit geçiriyoz o kadar yani hiç bir kural kaidemiz sürekli yaptığımız bir diyetimiz bile yok
herşeyden yiyip az az yiyoz o kadar
bazılarımız arada diyor ben p diyete başladım bende bu diyete başladım falan diye ama en çok 3 gün gidiyor oda olmuyor
az az yiyip kilo vermeye çalışıyoruz o kadan bebeğim boyun kaç senide ekliyim tabloya?
ok teşekkürler yaş kaç bu arada evladın kaç yaşında birde öğretmensiniz galiba branşınız ne?öyle kibrit çöpü peynirlerle veya galeta tarzı yiyeceklerle zayıflamak bana uymaz :) üzmeden kendimizi, yıpratmadan yapmak en iyisi. yemeğimizi yiyelim. özellikle şekerden uzak durarak, hamur işi ve kızartmaları asgari düzeye indirerek bu işi hallederiz diye düşünüyorum. hee birde spor. birde bu deneyimlerimizi tatlı tatlı paylaştıkmı, deymeyin keyfimize :))
son bir haftadır aldığım kiloları farkettiğimden dikkat etmeye başlamıştım bile. ama dünkü tartı faciasından sonra ipleri elime aldım. sabah kahvaltılarımdan söz edeyim. ben muhakkak haşlanmış bir yumurta yerim. peynir ve yeşil zeytin.varsa roka. şekersiz çay. iki gündür grip olduğumdan grip çayı içiyorum. bir-birbuçuk dilim esmer ekmek. öğlen iki dilim esmer ekmek arası yumurta beyazı, beyaz peynir, acı turşu biberi, birkaç yeşil zeytin ve maydanoz yedim. okulda olduğum için kendime sandviç hazırlıyorum. üçde okul çıkışı. henüz evde yemek yok. karnıbahar pişirmeyi düşünüyorum. spor yapmam gerek. ama hangi ara. beşde de oğlumu okuldan alacağım. sonrasında onun ödevleri, yemeği. üçbuçukla beş arası hem yemek hem spor yetişirmi bilmem.yorgunlukta cabası. keşke yemek evde hazır olaydı :/bakcaz artık biçaresine... 5-6 dk. sonra veli görüşmem var. oğlan dersini yaparken, yine size bir uğrarım.şimdilik baaayyy :))))
aynen canım bende öyle 65lerden 56 ya kadar düşmüştüm sonra 59 a çıktım şimdide 57.9 -58lerdeyim işte kısa hedefler koymak insanı daha çok adapte ediyor benimde yeni hedefim 55 düşebilirsem son olarakda 54 yeterliwaaaww, tatlı rekabet, öyle mi ? varım bende öyleyse :))) peki bundan sonraki kilo bildirimi ne zaman ? niyetim yılbaşına 56 ile girmek ama bakalım neler olcak.
ben 18 kilo verdiğim dönemde de hep kısa hedefler koymuştum kendime. şu zamanda şu kiloya düşmüş olmam gerek diye. bakalım aynı yöntem yine tutacak mı:)
ok teşekkürler yaş kaç bu arada evladın kaç yaşında birde öğretmensiniz galiba branşınız ne?
aynen canım bende öyle 65lerden 56 ya kadar düşmüştüm sonra 59 a çıktım şimdide 57.9 -58lerdeyim işte kısa hedefler koymak insanı daha çok adapte ediyor benimde yeni hedefim 55 düşebilirsem son olarakda 54 yeterli
ok teşekkürler yaş kaç bu arada evladın kaç yaşında birde öğretmensiniz galiba branşınız ne?
evet çok şükür onlarda benim kızanlarım be yaavatarda ki güzelliklerde sanırım sizin yavrularınız. Allah bağışlasın
bende 34 benimkilerde kızım 4 bitiyor bir kaç ay sonra oğlanında 2 si bitiyor inşallahyaş 37. 8 yaşında bir oğlum var. branş rehberlik :)
Oohh afiyet olsun caanııım. Bi kereden birşey olmaz16 aralığa doğru yürüyoz
amanınnnnnnn ben olmucak bişey yaptım
dün fırından aldığım ekmeğe dayanamadım
nerdeyse epsini bitirdim be ya aylardır hiç böyle yapmamıştım
sonum vahim olcak acil silkinmem gerekkkkkkkk
çok az kaldı bende halen tık yok ayıp yaaaaaaaa
bugün ve yarın dengelicem inşallah canım yoksa olmucak hafta sonuda misafir ağırlıcamOohh afiyet olsun caanııım. Bi kereden birşey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?