Esnek Diyet Arkadaşlığı

Ay bende sıkı gitmek istiyorum ama olmuyor elim ayağım tıtrıyor

sekerin düşüyodur canım 1 tane kuru hurma yada kayısı ye su iç o baya şekerini dengeliyor bide alışıyosun açlık hissinin %90 ı beyinden geliyor psikolojik yani beynine hükmet ben artık hiç açlık hissetmiyorum yemem gerektiği için yiyorum ki benim gibi çok iştahlı pis buğaz birisi bunu yapabiliyorsa herkez yapabilir

bide size bir tiyo vereyim çok açlık hissettiğinizde kahve için neskafe türk kahvesi fark etmez içtikten biraz sonra (hemen değil) tokluk hissi veriyor ben mesela çok açlık hissettiğimde koca bir kupa latte içiyorum 10 dk sonra açlık felan kalmıyor

Estağfurullah canım ben emzir yorum bide canım

Kahveyi çok seviyorum dediğini yapıcam ama selülit yapar diyede
Duyuyorum zaten çoklar

Gününuz aydın olsun arkaslar iyisinizdir inşallah

Kahvaltı
çeyrek simit
peynir
2 lokma açılı ekmek
şekersiz çay

Ben çok sıkı devam ediyorum

bravoooooooooo aynen devamm bendeeeeeeeee
ama hafta sonu misafirlerim var gene bilmem
ne olacak be ya
accık işler değişebilir yaniiiiiii

Estağfurullah canım ben emzir yorum bide canım
canım hem emziriyorsun hemde o kadar aman aman verilecek bir kilon yok kendini çok sıkma canım hiç gerek yok benim gibi az az ver zamanla sürekli ayda 1 kilo versen yeter kış boyunca mayısa kadar 5 kilo vererek 55 olursun oda yeter gülüm

slmlar kızçeler nerdesiniz yoğsam şeker gibi eridiniz gittiniz mi he he??
31 aralıkta görecem ben siziiiii balon gibi şişmeyinde muck muckkkk

İyi akşamlar canlar. Bugün Yerli malı haftası ve bir doğum gününün kurbanıyım. çok kaçırmasamda baktım güzel yiyeceklerin tadınaama güzel havayı fırsat bilerek sıkı yürüyüşümüde yaptım

Hafta sonu olunca kimse giremiyor. Dün iyi geçti fazla kaçırmasum. Bugün artık bakalım nolacak ama tutuyorum kendimi insan kendinde değişiklik görünce dahada hırslanıyor

Bu hafta tartı gününden sonra bu işi artık bitirmek gerektiğine inandım ve diyetisyene yine gittim ama bu sefer özele gittim.Önceki gittiğim devletti ve devlet bence daha güzel ilgilendi sadece beni 2 ay sonragel diye çağırdı.Bende diyeti yap bozdan dolayı gitme hevesim kaçmıştı.

Özeldede bana liste verdi burayada yazmayı düşünüyorum
Sadece 1 hafta aynı diyeti uygulayacağım ve 1 hafta sonra beni yine görecek
Ona görede listem değişecek
Belkii böyle sık sık çağrılırsam başarabilirim diye düşünüyorum
Cuma günü gittim bugün 3 ncü gün ve listemin dışına çıkmadım

Benim baskülde 77 geldim ve öylede yazdım buraya ama doktorda 76.1 geldim benim baskül fazla tartıyor ozaman ama olsunn
diyet listeme gekecek olursam

Sabah
2 adet haşlanmış yumurta
1 yemek kaşığı lor peyniri
1 dilim tam tahıllı ekmek
4 zeytin ve açık çay

Ara
1 adet kuru incir
ve şekersiz türk kahvesi

Öğlen
1 su bardağı haşlanmış mercimeğin içine ,1 çay bardağı haşlanmış nohut ile bol yeşillikli salata
1 kase yoğurt

Ara
yarım kase yoğurt,
1 portakal
yarım paket etiform büsküvi

Akşam
6 yemek kaşığı sebze yemeği etlii
yada 6 yemek kaşığı kuru baklagil
yarım kase yoğurt içine 1 yemek kaşığı yulaf kepeği ve az pul biber eklenecek
salata
1 dilim ekmek kepekli yada

Gece ara
1 adet portakal ve
1 çay bardağı süt

Diğer diyet listelerinden çok farklı bir diyet listesii
1 hafta aynı besleneceğim ve daha hiç bozmadım bakalım doktorda vermiş çıkacakmıyım canlarımmm

bize bişey olmaz canikom eğer halen buraya yazabiliyosan davan bitmemiş demektir 2015 e daha 15 gün var 3-4 kilo veririz motivasyonla beraber 2015 in ilk aylarında bitiririz bu işi artık hergün burdayız SÖZ VER
yaşam sözzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
diyetisyenede başladım

Lor peynir in yerine başka hangi peynir olur ki

Hayırlı sabahlar canlar nasılsınız bugün sıkı bir kahvaltı yapıldı sonra pazartesi sendromu işte heryer çekilip iş güç ütü yemek öyle işte. Eğer vaktim kalırsa spor yapıcam inş.sizler neler yapıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…