Esnek Diyet Arkadaşlığı

ben berbat bir hafa tonunda dönüş yapıyorum hafta sonu öyle yedimki misafirlerim vardı çünkü heralde 1 haftaya toparlayamam bu benim için hiç iyi olmadı şimdi toparlanmaya çalışacam artık 3-4 gün sıkı diyete girecem haydi hayırlısı bakalım

Hafta sonları heo öyle oluyor canım sıkma canını bol su yeşil çay takviyesiyle hiç birşeyin kalmaz

Hafta sonları heo öyle oluyor canım sıkma canını bol su yeşil çay takviyesiyle hiç birşeyin kalmaz

Aman Caninizi sıkmayın hafta sonu bozuluyor diyetler bende dün bozdum ama çokta yürüdüm 2 günde toparlariz iddanizdan vazgeçmeyin daha çok gün var en az 1 kilo verilecek ona göre

Aman Caninizi sıkmayın hafta sonu bozuluyor diyetler bende dün bozdum ama çokta yürüdüm 2 günde toparlariz iddanizdan vazgeçmeyin daha çok gün var en az 1 kilo verilecek ona göre
Aslında kilo ile çok problemim yok. Benim asıl sorunum ust bacak ve selülitler bunlar bi yok olsa çok süper olacak. Allah kahretsin yok etsin bir türlü gitmiyorlar

Aslında kilo ile çok problemim yok. Benim asıl sorunum ust bacak ve selülitler bunlar bi yok olsa çok süper olacak. Allah kahretsin yok etsin bir türlü gitmiyorlar

Spor yapman gerek o zaman öylede gitmiyorsa barış selilutlerinle benim mesela selilutum yok popomda gamzelerm var

Bugünkü menümü yazayım canlar
cuma günüü yine diyetisyendeyinn
yediklerimle kilo verebildimmi bakılacakk
sabah
1 dilim,1 haşlanış yumurta,1 yemek kaşığı lor,3 zeytin

normalde doktor 2 yumurta diyor ben 1 yedim

ara
türk kahvesi

öğlen 1 subardağı haşlanmış mercimekle salata
1 kase yoğurt

ara
türk kahvesi
1 ortakal

Akşam
1dilim ekmek
3 kaşık mantar sote
3 kaşık yoğurt
4 kaşık kırmızı lahana salatası

ve yeşil çay 40 dakka yürüyüşde yapıldı

iyi geceler canlar. bende yerinde sayanlardanım. çok iddialıydım ama... spor yapmaya çalışsam da çok düzenli değil. kaçamaklarda oluyor. ama yılmak yok yola devam. ne yapalım bizde gramaj hesabı kilo veririz

selamlar canlar bende bugün niyetliyim sahur menüm;
sahanda tereyağıyla 2 yumurta
5 zeytin, k.k. büyüklüğünde beyaz peynir toplam 357 kalori le sahurumu yapmış bulunmaktayım
iftarada inşallah kuru fasülye etli 250 ve yanına yoğurt 70 yiyerek
olayı kapatacağım inşallah yani şimdilik planım bu en azından bakalım görelim ne olacak

Allah kabul etsin caanııım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…