- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #5.641
ben berbat bir hafa tonunda dönüş yapıyorum hafta sonu öyle yedimki misafirlerim vardı çünkü heralde 1 haftaya toparlayamam bu benim için hiç iyi olmadı şimdi toparlanmaya çalışacam artık 3-4 gün sıkı diyete girecem haydi hayırlısı bakalımHayırlı sabahlar canlar nasılsınız bugün sıkı bir kahvaltı yapıldı sonra pazartesi sendromu işte heryer çekilip iş güç ütü yemek öyle işte. Eğer vaktim kalırsa spor yapıcam inş.sizler neler yapıyorsunuz
Hafta sonları heo öyle oluyor canım sıkma canını bol su yeşil çay takviyesiyle hiç birşeyin kalmazben berbat bir hafa tonunda dönüş yapıyorum hafta sonu öyle yedimki misafirlerim vardı çünkü heralde 1 haftaya toparlayamam bu benim için hiç iyi olmadı şimdi toparlanmaya çalışacam artık 3-4 gün sıkı diyete girecem haydi hayırlısı bakalım
ben berbat bir hafa tonunda dönüş yapıyorum hafta sonu öyle yedimki misafirlerim vardı çünkü heralde 1 haftaya toparlayamam bu benim için hiç iyi olmadı şimdi toparlanmaya çalışacam artık 3-4 gün sıkı diyete girecem haydi hayırlısı bakalım
Hafta sonları heo öyle oluyor canım sıkma canını bol su yeşil çay takviyesiyle hiç birşeyin kalmaz
Aslında kilo ile çok problemim yok. Benim asıl sorunum ust bacak ve selülitler bunlar bi yok olsa çok süper olacak. Allah kahretsin yok etsin bir türlü gitmiyorlarAman Caninizi sıkmayın hafta sonu bozuluyor diyetler bende dün bozdum ama çokta yürüdüm 2 günde toparlariz iddanizdan vazgeçmeyin daha çok gün var en az 1 kilo verilecek ona göre
Aslında kilo ile çok problemim yok. Benim asıl sorunum ust bacak ve selülitler bunlar bi yok olsa çok süper olacak. Allah kahretsin yok etsin bir türlü gitmiyorlar
yaşam sözzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
diyetisyenede başladım
Spor yapman gerek o zaman öylede gitmiyorsa barış selilutlerinle benim mesela selilutum yok popomda gamzelerm var
Gayet güzel ve doyurucu gibi duruyor kolay gelsinslmlarrrrrrrr
ben sevdim bu diyete başlıcam sizlerde bir bakın belkim hoşunuza gider
http://www.ogretmen.web.tr/saglik/5-gunde-2-kilo-verdiren-diyet-h3457.html
Allah kabul etsin caanııımselamlar canlar bende bugün niyetliyim sahur menüm;
sahanda tereyağıyla 2 yumurta
5 zeytin, k.k. büyüklüğünde beyaz peynir toplam 357 kalori le sahurumu yapmış bulunmaktayım
iftarada inşallah kuru fasülye etli 250 ve yanına yoğurt 70 yiyerek
olayı kapatacağım inşallah yani şimdilik planım bu en azından bakalım görelim ne olacak
Ay bende senin gibiyimyeni bir diyet listesiiiiiii
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ayifladi-iste-ezgi-mola-diyet-listesi.780493/
Diyet listesi araştırmaktan bitap düşüyorum sonrada hiç birisini uygulayamıyorummmm
sorun ne ya o zaman uğraşma dimi yok hep gözüm diyet listelerinde bu ne biçim iş anlamadımmmmmm
Ben çok iyiyim çok şükür 45 dakika sporumu yaptımslmlar günaydınlar canlarrrrrrrrr
nasılsınızzzzzz
neden canım hayırdırBen çok iyiyim çok şükür 45 dakika sporumu yaptım. Yaptım da yemek işini ayarlayamıyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?