Esnek Diyet Arkadaşlığı

böyle gruplara girmek için ne yapmam lazım çok eğlenceli insan konuştukça motive oluyo
bişey yapmana gerek yok tatlım girdin bile boyunu kilonu yazarsan tabloya senide eklerim ama yazışmak ve kilo bildirim günü mutlaka bildirim yapın tek şartımız bu o kadar önümüzdeki ilk kilo bildirim günü 31 aralık ilk o zaman alırız kilonu boyunu ekleriz tabloya 31 aralık gübü mutlaka bildirim yap olurmu canım şimdide yazışırız o zamana kadar

:) çokmu çok sevindim amaaa :) tamamdır şimdiki kilom 70 boyum 1.70 :) kararlıyım vericem kilolarımı yazın nişanım varr
ok o zaman hoşgeldin aramıza diyelimmm

31 ine kadar yazışmaya devam et canım 31 aralıkta bizim kilo bildirimimizle
sen,de eklerim o gün tekrar güncel kilonu bildirirsin ama
görüşmek dileğiyle byy

İyi akşamlar canlarımmm
Bugün diyetisyendeydim ve gr olarakta olsa verdimm
Bu doktor her haftaaaa cağırıyor buda benim için süper demek
diyet listem yine değişti
geçen haftaki kaçamağımı syledim keşke yapmasaydın dedi ve bu hafat kesinlikle kaçamak yok dediii
yürüyüşümüde yaptımm
ordan gelince evdede tartıldımm benim baskül 1 kilo fazla tartıyor sadece

iyi akşamlar canlar. ben leslie'nin 3 fast miles'ı yapıyordum. bugün 4 fast Miles'ı yaptım. kesinlikle çok daha etkiliymiş. üstelik iki video arasında sadece 7 dakika fark var. daha önceden niye denemedim ki sanki

iyi akşamlar canlar. ben leslie'nin 3 fast miles'ı yapıyordum. bugün 4 fast Miles'ı yaptım. kesinlikle çok daha etkiliymiş. üstelik iki video arasında sadece 7 dakika fark var. daha önceden niye denemedim ki sanki
Leslie bacak kalınlaştırıyor muş doğru mu

herkese selam.. merhaba arkadaşlar.. ben 1,62 cm boyundayım..senlerdir 51- 52 arasında gidiyordum.. bu ara 55 kilo olmuşum.. işyerinde oturarak çalışıyorum..sanırsam ondan böyle oldu dahada üstüne eklemeden artık şu 3 4 kiloyu vermek isitiyorum.. ama açlığa gelemiyorum elim ayağım titriyor.. aç kalmadan haftada en az 1 kilo versem başka bişey istemem .. yavaş ama kalıcı vermek istiyorum.. önerilerinize açığım..şimdiden teşekkürler..

bu arada yüüyüş çok severim.. yüürümde çok buna ragmen bu kadar kilo aldım 3 ay içindebir ara plates yapıyordum.. vücüdum sıkıydı.. üşenmesem plates yapsam baya iyi olacak ama motive olamıyoumki( tabi birde çalıştığım için akşamları baya bir yorgun oluyorum..

slmlar öncelikle aramıza hoşgeldiniz
evet bende aynen senin gibiyim ama ben yavaş yavaş aç kalmadan vermekle ancak ayda 1 veya 2 kilo verebiliyorum ama ben bu durumdan çok memnunum eskisi kadar kendimi mahvetmeden yavaş gidiyorum ama sürekli gidiyorum canım darısı başına

sağol canım.. hoşbuldum... işte bende hemen hızlıca aç kalıp vermek istemiyorum.. aç kalmadan yavaş veriyim.sen neler yapıyorsun canım acaba nasıl yavaş aç kalmadan veriyorsun??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…