- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #5.681
Allah razı olsun sağolasınAllah kabul etsin kardeş
gayet güzel canımÇorba salata yoğurt ve acılı ezme yedim. Çok mu yemişim sizce
bişey yapmana gerek yok tatlım girdin bile boyunu kilonu yazarsan tabloya senide eklerim ama yazışmak ve kilo bildirim günü mutlaka bildirim yapın tek şartımız bu o kadar önümüzdeki ilk kilo bildirim günü 31 aralık ilk o zaman alırız kilonu boyunu ekleriz tabloya 31 aralık gübü mutlaka bildirim yap olurmu canım şimdide yazışırız o zamana kadarböyle gruplara girmek için ne yapmam lazım çok eğlenceli insan konuştukça motive oluyo
ok o zaman hoşgeldin aramıza diyelimmm:) çokmu çok sevindim amaaa :) tamamdır şimdiki kilom 70 boyum 1.70 :) kararlıyım vericem kilolarımı yazın nişanım varr
bu arada hayırlı uğurlu olsunnnnnnnnnn:) çokmu çok sevindim amaaa :) tamamdır şimdiki kilom 70 boyum 1.70 :) kararlıyım vericem kilolarımı yazın nişanım varr
Leslie bacak kalınlaştırıyor muş doğru muiyi akşamlar canlar. ben leslie'nin 3 fast miles'ı yapıyordum. bugün 4 fast Miles'ı yaptım. kesinlikle çok daha etkiliymiş.üstelik iki video arasında sadece 7 dakika fark var. daha önceden niye denemedim ki sanki
Leslie bacak kalınlaştırıyor muş doğru mu
hoşbuldukkk kiloları yok etmeye geldim :) hep berabersemiha hoşgeldinn aramızaaa
çok teşekkür ederim :)bu arada hayırlı uğurlu olsunnnnnnnnnn
herşey gönlünüzce olsunn inşallah bir ömür mutlu olursunuzzzzzzzzz
slmlar öncelikle aramıza hoşgeldinizbu arada yüüyüş çok severim.. yüürümde çok buna ragmen bu kadar kilo aldım 3 ay içindebir ara plates yapıyordum.. vücüdum sıkıydı.. üşenmesem plates yapsam baya iyi olacak ama motive olamıyoumki ( tabi birde çalıştığım için akşamları baya bir yorgun oluyorum..
sağol canım.. hoşbuldum... işte bende hemen hızlıca aç kalıp vermek istemiyorum.. aç kalmadan yavaş veriyim.sen neler yapıyorsun canım acaba nasıl yavaş aç kalmadan veriyorsun??slmlar öncelikle aramıza hoşgeldiniz
evet bende aynen senin gibiyim ama ben yavaş yavaş aç kalmadan vermekle ancak ayda 1 veya 2 kilo verebiliyorum ama ben bu durumdan çok memnunum eskisi kadar kendimi mahvetmeden yavaş gidiyorum ama sürekli gidiyorum canım darısı başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?