- 25 Ağustos 2014
- 893
- 917
- 128
- 38
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #5.661
ah canımcımmmmmmNe kadar yemem konusunda canım ya engel olamıyorum kendime
Bende ilk başta öyle koyuyorum sonra kızım tabağını biyirmiye bazen hoop onu da ye. Ayah canımcımmmmmm
aynı dert bendede var bak kahvaltıdave öğlen yemeklerinde tamam diyorum bu ladar yicem hiç şaşmıyor çünkü evimde değilim ama akşam yemeğinde kazanla yemek gelde firenle kendini off yaaa ama artık eskisi gibi yapmıyorum
tabaklarıma diyelim kuru fasülye 5 kaşık o kadar koyup o kadar yiyorum sanki elin eviymiş gibi bir daha doldurmuyorum pilav diyelim 3 kaşık o kadar koyuyorum bir daha ondanda doldurmıyorum yemicem hakkım bu kadardı diye beyne sinyal yolluyorum ve işte o zaman o kadarla kalmayı başarıyorum
Ne güzel ya ben bu sene tutamadımslm kızlar maşallah diyetlriniz güzel gidiyr oruçlarımın bitmesine 2 gün kaldı ondan sonra inşallah sıkı bir şekilde başlamak istiyorum
ah canımcımmmmmm
aynı dert bendede var bak kahvaltıdave öğlen yemeklerinde tamam diyorum bu ladar yicem hiç şaşmıyor çünkü evimde değilim ama akşam yemeğinde kazanla yemek gelde firenle kendini off yaaa ama artık eskisi gibi yapmıyorum
tabaklarıma diyelim kuru fasülye 5 kaşık o kadar koyup o kadar yiyorum sanki elin eviymiş gibi bir daha doldurmuyorum pilav diyelim 3 kaşık o kadar koyuyorum bir daha ondanda doldurmıyorum yemicem hakkım bu kadardı diye beyne sinyal yolluyorum ve işte o zaman o kadarla kalmayı başarıyorum
slm kızlar maşallah diyetlriniz güzel gidiyr oruçlarımın bitmesine 2 gün kaldı ondan sonra inşallah sıkı bir şekilde başlamak istiyorum
yok canım açlıktan miden kıyılacak kadar az yeme gülümsüpersin kardeşim. ben senin gibi prensipli olamasam da dikkat ediyorum. sporda yapmaya çalışıyorum. normalde azda olsa gitmesi gerek. ama yerimde sayıyorum. galiba akşam yemelerini daha kontrol etmem gerek. ama akşamları açlıktan içim kıyılıyo benim
rumsun önemli olan niyet bebeğim bende hep diyordum tutamadım tutamadım diye bu sene oldu çok şükür toplamda 3 aya yakın borcum var 2 çocuğun hamileliği emzirmesi derken ama şimdi çok şükür iyi oldu 21. günüde dün tuttum bu sene 1.5 ay kadar tutabilsem seneyede Rabbim ömür verirse kalanını tutsam diyorum bakalım hayırlısıNe güzel ya ben bu sene tutamadım
yok canım açlıktan miden kıyılacak kadar az yeme gülüm
yemeğini güzel ye tamam tencereler dolusu olmasın ama ekmeksiz yemeğini ye yoğurdunu salatanı ye
yarım karın oldunmu bırak işte o zaman geceye yatmaya hafif acıkıyorsun hemde yatış içinde çok sağlıklı oluyor sakın ha sakın gülüm o kadar kıyılcak kadar az yiyip te kendinide mahvetme diyetten soğursun
ok canım o zaman biraz daha fazla ye ama sporla dengele bence o zaman olarrrrrrryok kardeşim yok. aç falan kaldığım yok. bir tabak yemek, bir dilim ekmek, salata, yoğurt veya ayran akşamları beni kandırmıyor. sorun burda sanırım
maşallahhhhhhhh süpersinnnnnnnnnnnnnnnnMerhaba canlar 45 dk sporumu yaptım çok mutluyuminş akşama yatana kadar boğazımı tutarım da 45 dk sporum boşa gitmez. Bide hafta içi sabah ve akşam 20 25 dk yuruyorum kızum kreşde bırakıyorum
canım ye ama az az ye salatayı bol ye dolmadan 1 tane ye erişteli çorba dan bizde ona (unaşı derler ve ben bayılırım)GülmeyiN bana size birşey soracağım. Yeşil mercimekli kesmeli yani erişte diyim çorba var kabak patlıcan dolmam var bide salata bunların hepsinden yiyim mi
tutarsın canım inşallah günler kısa ya hemen akşam oluyorNe güzel ya ben bu sene tutamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?