Esnek Diyet Arkadaşlığı

akşama anam sarma yapmış bizi davet etti birde çorba
inşallah çok az yiyerek bugünü kapatabilirim haydi hayırlısı be ya

s.a. akadaşlar..günaydın.. bu sabah itibai ile inş az yeme pogramına başlamış bulunmaktyaımhayırlı ile inş şu 3-4 kilo fazlamı verebilirim
verirsin verirsin rahatlıkla verirsin canım o yüzden kendine biraz güven ve cesaret getir haydi başla Allahın izniyle bize gelişmeleri sporlarını an be an yaz gülüm bizide gaza getirrrrrrrr

bu arada canlar yarın kilo bildirim günümüz yarın saat 15'e kadar bildiremeyecekler lütfen bugünden bildirsin 15'den sonra gelen kilo bildirimlerini baz alıpda değerlendirmeye sokmayacam sadece tabloya işleyecem hiç bildirmeyenleride direk silecem bunu yapmak istemiyorum bana bunu yaptırmayın ona göre canlar çok öpüorum

İNŞ CANIM YA .. BİR AKSİLİK OLMAYIP ÜŞENMESSEM START VERECEĞİM:))SAĞOLASIN..
Üşenmek Yokkkk Cesaret varrrrrrrr
ben bunu başaracağım çok zor değilllllllll demek varrrrrrrrrr!....
bilgilerini şimdi ekliyim tabloya canım yarın çok yoğun oluruz
bilgilerini tekrar versene

Üşenmek Yokkkk Cesaret varrrrrrrr
ben bunu başaracağım çok zor değilllllllll demek varrrrrrrrrr!....
bilgilerini şimdi ekliyim tabloya canım yarın çok yoğun oluruz
bilgilerini tekrar versene
canım sadece kilomu boyumu biliyoum şuan .. dielerini ölçmedim.. ama azimliyim inş.. sabah tarıtda 55,3 görünce kafa dankkk dedi:daha gecen hafta 54,3 idim.. nerdeyse her hafta kilo alıyorum..sabah güzel başladım..
1 dilim ince tahıllı ekmek
1 haslanmış yumurta.
1 dilim maydonozlu beyaz peynir..
1 fincan şekersiz çay
ve iki bardak su..

spora dün gece başlayamadım.. ama bu akşam başlıyacağım inş..ip atlayacağım.. yarım saat yürüyüş yapacağım..revoflex spor aletim var .. onunla 100 adet karın kalça hareketleri ve biraz karışık tüm vücut plates hareketleri karışık..

diğer bilgilere gerek yok zaten beybi bu kadar giriyoz tabloya

ekledim canım bakabilirsin
senin ilk bildirimin 15 ocakta olacak
yüksek performans gösterirsin artık be ya

aslına bakarsanız ben normalde hareketliyimdir.. ama abur cuburlar beni mahvetti(onları bile kessem bana yeter.. yemekle aram çok yok.. şimdi bugün öğlen yemeğinde mesela işyerinde çorba, nohut, bulgur pilavı,yoğurt var.. ben sadece nohut alıcam yoğurt alıcam o kadar.. ekmek zaten yemiyorum öğlen.. pilavda yemem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…