- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #5.721
İNŞ CANIM YA .. BİR AKSİLİK OLMAYIP ÜŞENMESSEM START VERECEĞİM:))SAĞOLASIN..süpersin canımmm şevkini Allah bozmasın
haydi Allah Bismillah diyip hep birlikte girişelim hep spor hem diyet
Afiyet olsun caanııımakşama anam sarma yapmış bizi davet etti birde çorba
inşallah çok az yiyerek bugünü kapatabilirim haydi hayırlısı be ya
verirsin verirsin rahatlıkla verirsin canım o yüzden kendine biraz güven ve cesaret getir haydi başla Allahın izniyle bize gelişmeleri sporlarını an be an yaz gülüm bizide gaza getirrrrrrrrs.a. akadaşlar..günaydın.. bu sabah itibai ile inş az yeme pogramına başlamış bulunmaktyaımhayırlı ile inş şu 3-4 kilo fazlamı verebilirim
Üşenmek Yokkkk Cesaret varrrrrrrrİNŞ CANIM YA .. BİR AKSİLİK OLMAYIP ÜŞENMESSEM START VERECEĞİM:))SAĞOLASIN..
canım sadece kilomu boyumu biliyoum şuan .. dielerini ölçmedim.. ama azimliyim inş.. sabah tarıtda 55,3 görünce kafa dankkk dedi:Üşenmek Yokkkk Cesaret varrrrrrrr
ben bunu başaracağım çok zor değilllllllll demek varrrrrrrrrr!....
bilgilerini şimdi ekliyim tabloya canım yarın çok yoğun oluruz
bilgilerini tekrar versene
diğer bilgilere gerek yok zaten beybi bu kadar giriyoz tabloyacanım sadece kilomu boyumu biliyoum şuan .. dielerini ölçmedim.. ama azimliyim inş.. sabah tarıtda 55,3 görünce kafa dankkk dedi:daha gecen hafta 54,3 idim.. nerdeyse her hafta kilo alıyorum.. sabah güzel başladım..
1 dilim ince tahıllı ekmek
1 haslanmış yumurta.
1 dilim maydonozlu beyaz peynir..
1 fincan şekersiz çay
ve iki bardak su..
ekledim canım bakabilirsinspora dün gece başlayamadım.. ama bu akşam başlıyacağım inş..ip atlayacağım.. yarım saat yürüyüş yapacağım..revoflex spor aletim var .. onunla 100 adet karın kalça hareketleri ve biraz karışık tüm vücut plates hareketleri karışık..
canım nerelerdesin tabloya ekliyimmi artık senide bir onay ver bekliyorum tatlım:) çokmu çok sevindim amaaa :) tamamdır şimdiki kilom 70 boyum 1.70 :) kararlıyım vericem kilolarımı yazın nişanım varr
evet ekle canım çalıştığım için fazla yazamıyorum :)canım nerelerdesin tabloya ekliyimmi artık senide bir onay ver bekliyorum tatlım
ok canım ekliyorum o zaman bakarsın şimdievet ekle canım çalıştığım için fazla yazamıyorum :)
ekledim canım sende 15 ocağa yoğunlaşşşşşşşşevet ekle canım çalıştığım için fazla yazamıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?