- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #5.701
ben günlük ortalama 1100-1200 kalori civarı yiyorumsağol canım.. hoşbuldum... işte bende hemen hızlıca aç kalıp vermek istemiyorum.. aç kalmadan yavaş veriyim.sen neler yapıyorsun canım acaba nasıl yavaş aç kalmadan veriyorsun??
çok teşkler canım.. bende abu cubur çok yiiyorum.. onları kessem aslında kesin veririm.. yapı itibariyle zaten çok hareketlyiim.en güzeli bence senin yaptığın.. diyet diyince zaten psikolojik baskı oluyor.. istesemde yapamıyorumki.. en güzeli sağlıklı beslenmek.. yarından itibaren başlıyorum ben-de inş..ben günlük ortalama 1100-1200 kalori civarı yiyorum
bu durumdada hiç aç kalmıyorum günde 3 mil de
her gün olmasa da çok zaman leslie yapmaya çalışıyorum
günde 2.5- 3 litre su 2-3 fincan yeşil çay içiyorum
diyet bisküvide yiyorum ekmekde yiyorum hiç birşeyden kendimi mahrum etmiyorum
yeri geliyor tatlı bile yiyorum ama o zaman ertesi gün çok dikkat etmeye çalışıyorum
eğer 1000 kalorinin altına inersen haftada 1 kilo veriyorum
ama o zaman biraz aç kalıyorum bende ona gerek olmadığını düşünüyorum
ok canım işte bir noktada dur demek lazım yoksa inanın ben boyum 158 ve doğumdan sonra 69 u gördüm afedersinizde ohaa didim kendine gel didim geçen şubatta bir başladım ortalama 10-11 kilo vererek çok şükür 57 ye indim artık o eski yeme tarzımdan kurtuldum benim annem hiç ağzına koymaz öyle hazır kekmiş börekmiş amaann kızım o neki onları yiyorsunuz der hep onu yiyince ne olacak der kadın hep 55 kilo 67 yaşında ve çakı gibi beniö 2 çocuğuma bakıyor maşallah gereksiz hiç bişey yemez yemeğini yer oturur aşşa bende artık o yolu takip edecem gereksiz şeyler hem vücuda zarar hemde direk kilo yapıyor ne gerek var gerçekten biz kendi kendimizi zehirliyoruz o kadar başka hiç bişey yaptığımız yokben nomalde zaten beyaz ekmek yemem.. çavdarlı çok tahıllı ekmek tüketiim. 5 yıldır böyleyiz..yeşil çay bir kupa içiyoum.. su işte en fazla 1 1,5 lite içiyoumdur. onu artırmam gerek..beyaz leblebi işe getimeyi düşünüyorum.. abur cubur yerine cev,iz fınfık üzüm leblebi yemem gerek.. akşamları en geç 7 de yiyip bi daha yemicem.. sabahlrı iki dilim çavdar yada tahıllı ekmek bir yumurta biraz peyni 2-3 zeytin çay ile kahvalktımı yaparım.. öğlenleride işyerinde ekmke yemem.sadece çorba sebze yemeklerinden yerim buna rağmen nasıl aldım bilmiyorum.. amam biz bu ara çok dışardan yemek yedik onunda etkisi oldu bence(neyse artık yarından itibaren başlıyorum bende.. hayırlı uğurlu olur inşş..:)
Evet Allahın adıyla başla canım da devamı gelsin inşallah hep birlikte ayın 31i kilo bildirim günümüz o günün sabahında boyunu ve kilonu bize bildir senide ekliyim tablomuzakesinlikle haklısın canım.. aslında eve sokmamak gerfek onlarıdaa işte nefis çekiyor..zararın neresinden dönersek kardır diyelim ve b,smilllah d,iy,p başlayalım inş...)):
ok canım işte bir noktada dur demek lazım yoksa inanın ben boyum 158 ve doğumdan sonra 69 u gördüm afedersinizde ohaa didim kendine gel didim geçen şubatta bir başladım ortalama 10-11 kilo vererek çok şükür 57 ye indim artık o eski yeme tarzımdan kurtuldum benim annem hiç ağzına koymaz öyle hazır kekmiş börekmiş amaann kızım o neki onları yiyorsunuz der hep onu yiyince ne olacak der kadın hep 55 kilo 67 yaşında ve çakı gibi beniö 2 çocuğuma bakıyor maşallah gereksiz hiç bişey yemez yemeğini yer oturur aşşa bende artık o yolu takip edecem gereksiz şeyler hem vücuda zarar hemde direk kilo yapıyor ne gerek var gerçekten biz kendi kendimizi zehirliyoruz o kadar başka hiç bişey yaptığımız yok
bence böyle yağlar kullandığınızda sarıyosunuzya o sırada spor yapın daha hızlı vücuda giriyo ve terletme yaptığı için daha hızlı etkisini görebilirsinizherkese selamlar yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler,kızlar biberiye yağının bölgesel zayıflamaya iyi geldiğini duydum,kullanan varmı bilmiyorum bende sipariş verdim birkaçgüne gelir karın bölgesinde denemeyi düşünüyorum haftada 2-3 kez uygulamak gerekiyormuş istediğimiz bölgeye sürüp streç filme sarıyoruz yağyakımını hızlandırıyormuş
ekmek tatlı hamur işini bıra<kınca bile otamatikmen kilo vermeye başlıtyosunuzsağol canım.. hoşbuldum... işte bende hemen hızlıca aç kalıp vermek istemiyorum.. aç kalmadan yavaş veriyim.sen neler yapıyorsun canım acaba nasıl yavaş aç kalmadan veriyorsun??
bence böyle yağlar kullandığınızda sarıyosunuzya o sırada spor yapın daha hızlı vücuda giriyo ve terletme yaptığı için daha hızlı etkisini görebilirsiniz
Hevesini kırmak istemem ama ben çok kullandım tek olarak başka yağlarla karıştırarak saatlerce Streç Film sardım durdum bekledim ama bana mısın demedi. 1 cm bile fark etmedi. Şimdi Streç Film görmek istemiyorum inanmıyorum artık. Ilk doğumumdan sonra platese başladım ve 2 haftada gözle görülür bi değişiklik oldu yan simitlerim göbişim falan da incelme oldu. 1 sene oldu ikinci Doğumumu yapalı yeni yeni başlıyorum platese. Bence hareket egzersiz daha iyi sonuç alıyorsun. Belki sende etki eder sakın beni yanlış anlama böyle söylüyorum diyeherkese selamlar yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler,kızlar biberiye yağının bölgesel zayıflamaya iyi geldiğini duydum,kullanan varmı bilmiyorum bende sipariş verdim birkaçgüne gelir karın bölgesinde denemeyi düşünüyorum haftada 2-3 kez uygulamak gerekiyormuş istediğimiz bölgeye sürüp streç filme sarıyoruz yağyakımını hızlandırıyormuş
tmm canım 31 inde kilo bildirimi yapayım.. belki böylece motive oluumda gaza geliim:))teşkler..Evet Allahın adıyla başla canım da devamı gelsin inşallah hep birlikte ayın 31i kilo bildirim günümüz o günün sabahında boyunu ve kilonu bize bildir senide ekliyim tablomuza
:) yorumun için teşekkürler canım zaten tekbaşına etki edeceğine bende inanmıyorum karın için engüzeli mekik zaten diyet ve sporla destekleyince belki fayda sağlar diye umuyorum bakalım kısmetHevesini kırmak istemem ama ben çok kullandım tek olarak başka yağlarla karıştırarak saatlerce Streç Film sardım durdum bekledim ama bana mısın demedi. 1 cm bile fark etmedi. Şimdi Streç Film görmek istemiyorum inanmıyorum artık. Ilk doğumumdan sonra platese başladım ve 2 haftada gözle görülür bi değişiklik oldu yan simitlerim göbişim falan da incelme oldu. 1 sene oldu ikinci Doğumumu yapalı yeni yeni başlıyorum platese. Bence hareket egzersiz daha iyi sonuç alıyorsun. Belki sende etki eder sakın beni yanlış anlama böyle söylüyorum diye
kesinliklee katılıyorum.. bugün kızımın keşinde yeni yıl için kutlama vardı..son olarak yedimm:))bundan sonra tıp bommm:))akşam sadece çorba ayemeyi yada hiç yememeyi düşünüyorum:))tam oalrakda sabah start veriyorum...inşaallahh!!ekmek tatlı hamur işini bıra<kınca bile otamatikmen kilo vermeye başlıtyosunuz
ben bi ara kullanmıştım.. ama hem dikkat ediyordum yediklerime hemde plates yapıyorum fayda etmişti.. ama tek başına hiç bir şeyin zayıflatması mümkün diil:))herkese selamlar yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler,kızlar biberiye yağının bölgesel zayıflamaya iyi geldiğini duydum,kullanan varmı bilmiyorum bende sipariş verdim birkaçgüne gelir karın bölgesinde denemeyi düşünüyorum haftada 2-3 kez uygulamak gerekiyormuş istediğimiz bölgeye sürüp streç filme sarıyoruz yağyakımını hızlandırıyormuş
ona kesinlikle katılıyorum tek başına ne diyet nede spor asla zayıflatmıyor bende hepsini denedim o yüzden hepsinin bir olmazı lazımben bi ara kullanmıştım.. ama hem dikkat ediyordum yediklerime hemde plates yapıyorum fayda etmişti.. ama tek başına hiç bir şeyin zayıflatması mümkün diil:))
süpersin canımmm şevkini Allah bozmasınewet kesinliklee hiç bişey tek zayıflatmaz....plates çok güzel bir spor.. 2 yıl aralıklarla hatta 3 yıl yaptım.. acayip sıkılaştırıyor..topum lastişğim var.. inl bu akşam yapacağım artık... sonasında o kadar rahatlatıyor ki vücudu.. tavsiye ederim.. acayipde şekillendiiyor.. inş artık şeytanın bacağını kııp bugün start veriim platese::))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?