Esnek Diyet Arkadaşlığı

eylemsevcan canım sen neler yiyorsun gün içinde??
ben işte sabah uyanınca ılık oda sıcaklığında 1-2 bardak su içmeye çalışıyorum
birini ya limonlu yada sirkeli içmeye çalışıyorum ama yeni bişey duydum balda katarsanız kabızlığa iyi geliyor diye şimdi onu yapmaya başlıcam çünkü bende o sorun var malesef 2-3 gün bazen 4-5 günde çıkıyorum büyük tuvalete buda mutlaka kilo vermemi yavaşlatıyordur diye düşünüyorum
onun haricinde sabah 200-300 kalorilik bir kahvaltı öğlen 300-400 lük bir yemek çorba salata 1 dilim ekmek gibi veya çorba yoğurt 1 dilim ekmek çalıştığım için yemeklerimiz çok ağır yemekhaneye hiç gitmiyorum restorantımızda çorba ağırlıklı takılmaya çalışıyorum akşamda evde ne yemeği pişirirsem eşime çok az olmak koşuluyla yiyorum ama aç kalmıyorum gene yarım karından biraz fazla doyuyorum ekmek yemiyorum akşama pilav sulu yemek veya sebze yemeği cacık falan derken 500'ü buluyor yani toplamda gene 1000i geçiyor yani çayıydı kahvesiydi derken 1100-1200 kaloriyi buluyor o yüzden olduğu kadar diyorum artık çok sıkmıyorum kendimi ama mutlaka veriyorum azda olsa 300-500gramda olsa illaki her kilo bildiriminde vermiş oluyorum spor yapabilsem illaki daha çok veriririm ama onu beceremiyorum bu aralar yoğunum evdede yorgunluk basıyor ay çok uzattım yaa sıkılmadınız inşallah neyse bende durumlar bu yani canımcım

bide bazen akşamları dayanamayıp çayın yanına 1-2 diyet bisküvi veya bir parça çikolata veya eti cin falan varya onlardan bir tane yiyorum oda benim en büyük zaafım veya bir veya yarım halley o günki isteğime bağlı ne kadar canım isterse

anladım canım.. yani gayet normal besleniyorsun..ya kabızlık sorunu maalesef bendede varbende aynı şeklide 3-4 bazı 2-3 günde bi wc ye çıkıyorumacaba birazda ondamı tatıda fazla çıktımkiçünki afedersiniz 2gündür tık yok genebende akşamları bir kupa yeşil çay içiyorum. iki gündürde yatmadan önce bir bardak sirkeli ballı ılık su içiyoum.. doğumdan sonra sirkeli su ilede 2 kilo vermiştim diyetsiz..tekrar ona başladım.. bende akşamları eşimle normal yiyiorum.. ama geç yiyoruz.. şimdi onu beklemeyeceğim.. saat 6 gibi en geç yiyeceğim..

Ay canım bi benim zannederdim kabızlık sorunu yaşayan öyle anlar geliyo ki haftayı buluyor bazen.

işte canım benide hep mahveden şu akşam çayıyla yediğimiz abur cuburlardı(eşimede dedim artık paketlenmiş işlenmiş gıda eve sokmayalım.. onun yerine sağlıklı kuruyemiş vs. tüketelim..inş uygularız.gerekirse akşam çyıdanıde bırakaıp sadece bitki çayı ve yeşil çay içip günümü sonlandıracağım.inşaalaahhhh tabiiii..

O zaman bende başlayım sirkeli suya 1 bardak sıcak suya 2 çorba kaşığı elma sirkesi 1 tatlı kaşığı bal ekliyorum siz nasıl yapıyorsunuz

Hey benim paşa gönlüm
diyetleri becerebildin mi?
bunca zaman sonunda yoksa sen yenildin mi?(Aslaaaaaaaa)
ne günler yaşadık biz
yeri geldi aç bilem kaldık
nerde hata yaptık diye sormaaaaa (sor işte sor ki öğren)
Amman haa boğazına dikkat
çok şişersin sonunda!...
Amman haa adımına dikkat
her gün leslie ile 3 mil mutlaka!....

ben siyah çaydan asla vazgeçemem bebeğim yaa aakşamları illaki onu içerimde yanına yemeyi kesmeye çalışıyorum ama o saat ve dakka geldimi gene yenik düşüyorum bir ısırık bile olsa illaki alacam ağzıma

işte ben bir ısıık alıp bıraksam bişi olmazdaaaa..işte benim bir paketi buluyor maalesefki birle yetinenememki. çayıda kuu içemiyoum..o yüzden içmemeyi düşünüyorum bakalım artık..

işte ben bir ısıık alıp bıraksam bişi olmazdaaaa..işte benim bir paketi buluyor maalesefki birle yetinenememki. çayıda kuu içemiyoum..o yüzden içmemeyi düşünüyorum bakalım artık..
yok ben bir ısırık alsam yetiyor ama onuda yapmak istemiyorum artık
kızım 4 yaşında ve çok sevdiği emziğinden vazgeçti yavrum
o yaşta irade gösterdi ben bile o kadar iradeli değilim yuh bana

yok ben bir ısırık alsam yetiyor ama onuda yapmak istemiyorum artık
kızım 4 yaşında ve çok sevdiği emziğinden vazgeçti yavrum
o yaşta irade gösterdi ben bile o kadar iradeli değilim yuh bana
canım bir ısırıktan bişey olmaz.. kendini genede frenliyorsun.. ama ben bir başlasam devamı geliyor maaelesefki.. o yünden hiç başlamamam gerek abur cubur yokkk ..

Son düzenleme:
canım bir ısırıktan bişey olmaz.. kendini genede frenliyorsun.. ama ben bir başlasam devamı geliyor maaelesefki.. o yünden hiç başlamamam gerek abur cubur yokkk ..
o zaman canım sen temelli kes
bir başlasan arkası gelir inan bana sonra canında istemiyor
beyinde bittimi yediğin zaman çok rahatsız oluyorsun
zamanla sanki direk onu hastalık gibi algılıyorsun
yedim hasta olacam gibi o zaman gerçekten yemiyorsun
bunlar hiç iyi alışkanlıklar değil ama alışmışız işte

kesinlikle canım..iş kafada.. ama bu kez gerçekten dank ettim.. inş hayırlısıyla gidecek bu kilolar.. aldıkça vermeside zor oluyor.. işin başındayken başlayıp defetcem inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…