Esnek Diyet Arkadaşlığı

Hayırlı sabahlar canlar nasılsınız ilk bildirim benden 60.6 çok dEğil ama ne yapayım. Karnım da bir şişki sormayın

bende 56.6 yı gördüm canlarrrrrrrrr yuuppiiiiiiiiii
heyecanım boşa çıkmadı çok şükürrrrrrrrrrrr
gelsin halayımmmmmmmm

sizlere çok teşekkür ederim desteğiniz sayesinde...
sağolun varolunnnnnnnnn 800 gram fazla değil ama
artık veremiyom sanmıştım ve bu bana tekrar bir umut olduuuuuuu

günaydın canlar. hiç memnun değilim bu durumdan ama gerçek 57.6. daha fazla yazamicam üzgünüm.
canım öyle yapma üzülme üzülmeyle insanın eline hiç birşey geçmiyor bende artık dedim o kadar uğraşıma gene veremezsem bırakacam artık diye o kadar umutsuzluğa kapıldım ama bak bugün işte sonuç sakınn haaa kendine gel hatalarını bul bak nasıl güzel olacak sonuç bebeğimm bekliyoruzz performansınıııııııııııııı

Hayırlı sabahlar canlar nasılsınız ilk bildirim benden 60.6 çok dEğil ama ne yapayım. Karnım da bir şişki sormayın
canımcım hiç takma kafaya eksik çıkması bile çok güzel benimde bazen öyle oluyor 100 gram 200 grram ama vermek çok iyi hiç takma kafana ve direk sende 15 ocağa yoğunlaşş canım

Simdi cepten giriyorim tam gecmisi okuyamiyorum tam olarak ama kizlae ben ozel diyetisyene gidiyorum ve listem ise yaradi inanin kilo vermeye basladim.Hergun grda olsa gidiyor
Yapan olursa yazabilirum biraz bir hafta boyunca ayni liste yapiliyoe ve her cuma cagiriyor beni

Benim kilo verme hızım da iyice yavaşladı. Bazen çok bıkıyorum, bir işe yaramıyor diyorum. Hiç bozmuyorum diyetimi, bu yüzden çok sıkılıyorum ama o zaman da aklıma hemen sabahları üzerime deneyip deneyip de beğenmediğim kıyafetlerimden taşan göbeğimi, vitrinde görüp de içimin aktığı ama bana bedeni olmadığı, olsa bile çuval gibi olan kıyafetleri getiriyorum. Sonra tatili düşünüyorum. o sıcakta, nemde biryerlerini saklamak için tiril tiril giyinemeyip kan ter içinde kalmayı düşünüyorum, aç kalmaya razı oluyorum :)

Bu sabah tartıldım. istediğim sonuç değildi ama gene de vermişim kilo. 75,5 kiloyum şu anda.

Ben istiyorum Lütfen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…