- 25 Ağustos 2014
- 893
- 917
- 128
- 38
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #5.801
Çok güzel yazmışsın canımBenim kilo verme hızım da iyice yavaşladı. Bazen çok bıkıyorum, bir işe yaramıyor diyorum. Hiç bozmuyorum diyetimi, bu yüzden çok sıkılıyorum ama o zaman da aklıma hemen sabahları üzerime deneyip deneyip de beğenmediğim kıyafetlerimden taşan göbeğimi, vitrinde görüp de içimin aktığı ama bana bedeni olmadığı, olsa bile çuval gibi olan kıyafetleri getiriyorum. Sonra tatili düşünüyorum. o sıcakta, nemde biryerlerini saklamak için tiril tiril giyinemeyip kan ter içinde kalmayı düşünüyorum, aç kalmaya razı oluyorum :)
Bu sabah tartıldım. istediğim sonuç değildi ama gene de vermişim kilo. 75,5 kiloyum şu anda.
Hayırlı sabahlar canlar nasılsınız ilk bildirim benden 60.6 çok dEğil ama ne yapayım. Karnım da bir şişki sormayın
Günaydın, benim kilomda 62,6. Çok dikkat edemedim maalesef ve 100 g almışım
günaydın canlar. hiç memnun değilim bu durumdan ama gerçek57.6. daha fazla yazamicam üzgünüm.
uzun zamandır böyle verememiştim çok sevinçliyim darısı 15 ocağa sizlere olsun inşallahhhhhhhhh
Ben geldim canlarim tartildim
75.2 geldim ve cokmutlu oldum arrik aldigim kiloyu geri verdim
Benim kilo verme hızım da iyice yavaşladı. Bazen çok bıkıyorum, bir işe yaramıyor diyorum. Hiç bozmuyorum diyetimi, bu yüzden çok sıkılıyorum ama o zaman da aklıma hemen sabahları üzerime deneyip deneyip de beğenmediğim kıyafetlerimden taşan göbeğimi, vitrinde görüp de içimin aktığı ama bana bedeni olmadığı, olsa bile çuval gibi olan kıyafetleri getiriyorum. Sonra tatili düşünüyorum. o sıcakta, nemde biryerlerini saklamak için tiril tiril giyinemeyip kan ter içinde kalmayı düşünüyorum, aç kalmaya razı oluyorum :)
Bu sabah tartıldım. istediğim sonuç değildi ama gene de vermişim kilo. 75,5 kiloyum şu anda.
inşallah, inşallah. hedefim 60 (58-62 arası da olur) Bu süratle olursa mayıs sonunda inşallah istediğim kilodayım.Canim sende güzel kilo vermiştim 1.5 kilo yaza kadar böyle gitsen 50 kilo olursun ben nisanda 72 kiloydum şu anda 62.3 kiloyum sen umudunu kaybetme sakinnnnnn
bu sefer bende çok kararlıyım canım ,2015 te zayıf olalım arttıkkesinlikle canım..iş kafada.. ama bu kez gerçekten dank ettim.. inş hayırlısıyla gidecek bu kilolar.. aldıkça vermeside zor oluyor.. işin başındayken başlayıp defetcem inş..
süpersin eylemm güzel şiir seni enerjik gördümHey benim paşa gönlüm
diyetleri becerebildin mi?
bunca zaman sonunda yoksa sen yenildin mi?(Aslaaaaaaaa)
ne günler yaşadık biz
yeri geldi aç bilem kaldık
nerde hata yaptık diye sormaaaaa (sor işte sor ki öğren)
Amman haa boğazına dikkat
çok şişersin sonunda!...
Amman haa adımına dikkat
her gün leslie ile 3 mil mutlaka!....
ben tadına bakmamaya çalışıyoruz sonu geliyor çünkü bendedeişte ben bir ısıık alıp bıraksam bişi olmazdaaaa..işte benim bir paketi buluyor maalesefki birle yetinenememki. çayıda kuu içemiyoum..o yüzden içmemeyi düşünüyorum bakalım artık..
Ben tanıtayım canımSizlerle tanışmak isterdim
menün çok güzel eylemimbugünkü menüm
sabah: 2 dilim ekmek
1 domates, 1 k.k. kaşar
öğlen: 2 porsiyon yayla çorbası
1.5 dilim tam buğday ekmeği
akşam bilemiyorum
ama eşim için ne pişirirsem çok az yicem
çünkü yarın büyük günnnnnnnnn
bu sefer bende çok kararlıyım canım ,2015 te zayıf olalım arttık
süpersin eylemm güzel şiir seni enerjik gördüm
ben tadına bakmamaya çalışıyoruz sonu geliyor çünkü bendede
eylem ben aldığım kiloları geri verdimmmyarın sabaha heyecanlıyımmmmmmmmmmmm
nazarımız değmesinn çok tebrik ederimmm seniibende 56.6 yı gördüm canlarrrrrrrrr yuuppiiiiiiiiii
heyecanım boşa çıkmadı çok şükürrrrrrrrrrrr
gelsin halayımmmmmmmm
sizlere çok teşekkür ederim desteğiniz sayesinde...
sağolun varolunnnnnnnnn 800 gram fazla değil ama
artık veremiyom sanmıştım ve bu bana tekrar bir umut olduuuuuuu
canım benim doktor arada onu önerdi saten yarım paketaynen canım.. bende hiç yememeye kara verdi. en azından şu 3 kilo gitsin.. ondan sonra dikkatli bir şekilde belki diyet bisküvi yerim .. aslında o alışkalnlığı tamamen kaldırmak daha ii.. ama eşim sağolsun.. o çay illaki olacak..işte çayıda kuru içmeyiz.. onada diyorum almaa. işte o seviyor.. kilo derdi olamyınca.
Bende 36 beyza en büyük 14 ,en küçük 4 yaşındaaranızda en yaşlınız benim sanırsam:))ben 39 yaşındayım.. bu yıl 40 olacağım nasip olusa.. 18 yaşında ve 6 yaşında iki kızım var..
ay paylaşırsan sevinirim canım.. ben çok sıkı siyet yapamama zaten.. çok açlığa gelemiyorum ben..işte o yüzden buraya katılmak istedim.. esnek olduğu için.. çok aceleme yok.. yavaşa olsun kalıcı olsun.. kilo alammak bile büyük bir olay bence kış aylarında..canım benim doktor arada onu önerdi saten yarım paket
müsait olduğumda yazacağım ben faydasını gördüm inanın
maşh .. Allah bağışlasın.. aşağı yukarı aynı yaşlarda evlenip çoçuk sahibi olmuşuz demekki..Bende 36 beyza en büyük 14 ,en küçük 4 yaşında
rumsum yazacam canımmBen istiyorum Lütfen canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?