Esnek Diyet Arkadaşlığı

Çok güzel yazmışsın canım

Hayırlı sabahlar canlar nasılsınız ilk bildirim benden 60.6 çok dEğil ama ne yapayım. Karnım da bir şişki sormayın

Günaydın, benim kilomda 62,6. Çok dikkat edemedim maalesef ve 100 g almışım

günaydın canlar. hiç memnun değilim bu durumdan ama gerçek 57.6. daha fazla yazamicam üzgünüm.

Kizlarrrr Tebrikler az vermek de marifet hatta almamakta üzülmeyin atılan her adım sizi zafere yaklaştıracak az yada çok önemli olan aşama kaydetmek

Canim sende güzel kilo vermiştim 1.5 kilo yaza kadar böyle gitsen 50 kilo olursun ben nisanda 72 kiloydum şu anda 62.3 kiloyum sen umudunu kaybetme sakinnnnnn

kesinlikle canım..iş kafada.. ama bu kez gerçekten dank ettim.. inş hayırlısıyla gidecek bu kilolar.. aldıkça vermeside zor oluyor.. işin başındayken başlayıp defetcem inş..
bu sefer bende çok kararlıyım canım ,2015 te zayıf olalım arttık
süpersin eylemm güzel şiir seni enerjik gördüm
işte ben bir ısıık alıp bıraksam bişi olmazdaaaa..işte benim bir paketi buluyor maalesefki birle yetinenememki. çayıda kuu içemiyoum..o yüzden içmemeyi düşünüyorum bakalım artık..
ben tadına bakmamaya çalışıyoruz sonu geliyor çünkü bendede

bu sefer bende çok kararlıyım canım ,2015 te zayıf olalım arttık

süpersin eylemm güzel şiir seni enerjik gördüm

ben tadına bakmamaya çalışıyoruz sonu geliyor çünkü bendede

aynen canım.. bende hiç yememeye kara verdi. en azından şu 3 kilo gitsin.. ondan sonra dikkatli bir şekilde belki diyet bisküvi yerim .. aslında o alışkalnlığı tamamen kaldırmak daha ii.. ama eşim sağolsun.. o çay illaki olacak..işte çayıda kuru içmeyiz.. onada diyorum almaa. işte o seviyor.. kilo derdi olamyınca.

nazarımız değmesinn çok tebrik ederimmm senii

canım benim doktor arada onu önerdi saten yarım paket
müsait olduğumda yazacağım ben faydasını gördüm inanın

canım benim doktor arada onu önerdi saten yarım paket
müsait olduğumda yazacağım ben faydasını gördüm inanın
ay paylaşırsan sevinirim canım.. ben çok sıkı siyet yapamama zaten.. çok açlığa gelemiyorum ben..işte o yüzden buraya katılmak istedim.. esnek olduğu için.. çok aceleme yok.. yavaşa olsun kalıcı olsun.. kilo alammak bile büyük bir olay bence kış aylarında..

Ben istiyorum Lütfen canım
rumsum yazacam canımm
ilk hafta olanı yazmıstım onu bulayım buraya ekliyecem
benim diyetimde verilen liste bir hafta aynı şekilde uygulanıyor
sonra doktor çağırıyor ve ikinci hafta değiştirildi
simdi bu cuma yine doktorda olacağım

ilk hafta kızımın doğum günüü vardı bozmuş gibii oldum ve doktor sakın bozma dedii
bu hafta bozmadım öylede abur cubur hiç yemedim
ikinci hafta daha alıştım diyete

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…