- 25 Ağustos 2014
- 893
- 917
- 128
- 38
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #5.841
Merhaba canım bende 2 çocuk annesiyim28 yaşındayım istyım Ev hanımı 60.6 kgBen tanıtayım canım
3 çocuk annesi
36 yaşında
adanalı
ev hanımı ve
75.2 kiloyum
görürsün görürsün yeterki azim et bebeğimteşekkür ederim canım.. moral verdin bana:))
bakaım haftaya kadar tartılmıyacağım.. ama salı günü tartılmayı düşünüyorum ...İnş. eksi rakam görürüm:)
Benimde kızlarım biri 4 diperi 1 yaşında. Rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat versin can onlar canbende 2 çocuk annesiyim kızım 4 oğlum 2 yaşında
Tekirdağdayım Memurum ve halen okumaya devam ediyorum yaşım 34
Allah herkese herşeyin hayırlısını versin yeni yılınız kutlu olsun
evet canım da onu niye öyle yaptım bildirmiyorlar zor bildiriyorlar böyle olunca bir kere iki yoğunlaşırlar tam yoğunlaşırlar diye düşündüm birde bazıları zaman kısa olunca verilmiyor zor oluyor dedi ondan bu şekle geçtim ama soralım çoğunluk ne derse ona göre çoğaltırız gene vaktindede bildirim yapabileceklerse tabii en önemlisi de buEylemcim tartı gunlerimiz 15 güne 1 olmuş arkadslar çok değilmi bu 10 gün olsa sanki daha çok dikkat ederiz böyle daha çok var diye agirdan gideriz gibime geliyor
Ben bunu bir türlü beceremedim canımEki Görüntüle 1357364
buda benim son günlerimi gösteren listem aldığım ve yaktığım kalori miktarım bir siteye göre
neyi canımcımBen bunu bir türlü beceremedim canım
olsun bunlar hiç sorun değilara öğünümde mavi, yeşil çikolata kemalı bisküvi yedim 4 adet 2 adette kuu eik.. biraz fazla gibi oldu ama işte ne yapayım canım çekti.:))akşama telafi ederim inş..
süpperrrrrrrrrrrrrrrr!!!....Haklısın canım.. zaten öyle düşünüyorum.. akşam gayet az yiyieceğim.. akşmaki menüm yumurtalı ıspanak bir kase keten tohumlu yoğurt .. ekmek yok.. sonrasında yeşil çay vs..
Kalori hesabınıneyi canımcım
sağol canım.. inş bu azimle 15 ocakta trartıda en azından 53 ü göreyim):)süpperrrrrrrrrrrrrrrr!!!....
tabii hep dikkatli olmak lazımhedefim zaten 51 civarı.. onun aşağısını istemiyorum.. tabi sonrasındada korumak o kiloyu.. malum yaş 40 a geldi.. benim için vermek çok kolay olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?