Esnek Diyet Arkadaşlığı

bende 2 çocuk annesiyim kızım 4 oğlum 2 yaşında
Tekirdağdayım Memurum ve halen okumaya devam ediyorum yaşım 34
Allah herkese herşeyin hayırlısını versin yeni yılınız kutlu olsun

bende 2 çocuk annesiyim kızım 4 oğlum 2 yaşında
Tekirdağdayım Memurum ve halen okumaya devam ediyorum yaşım 34
Allah herkese herşeyin hayırlısını versin yeni yılınız kutlu olsun
Benimde kızlarım biri 4 diperi 1 yaşında. Rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat versin can onlar can

Eylemcim tartı gunlerimiz 15 güne 1 olmuş arkadslar çok değilmi bu 10 gün olsa sanki daha çok dikkat ederiz böyle daha çok var diye agirdan gideriz gibime geliyor

Eylemcim tartı gunlerimiz 15 güne 1 olmuş arkadslar çok değilmi bu 10 gün olsa sanki daha çok dikkat ederiz böyle daha çok var diye agirdan gideriz gibime geliyor
evet canım da onu niye öyle yaptım bildirmiyorlar zor bildiriyorlar böyle olunca bir kere iki yoğunlaşırlar tam yoğunlaşırlar diye düşündüm birde bazıları zaman kısa olunca verilmiyor zor oluyor dedi ondan bu şekle geçtim ama soralım çoğunluk ne derse ona göre çoğaltırız gene vaktindede bildirim yapabileceklerse tabii en önemlisi de bu

ara öğünümde mavi, yeşil çikolata kemalı bisküvi yedim 4 adet 2 adette kuu eik.. biraz fazla gibi oldu ama işte ne yapayım canım çekti.:))akşama telafi ederim inş..

Haklısın canım.. zaten öyle düşünüyorum.. akşam gayet az yiyieceğim.. akşmaki menüm yumurtalı ıspanak bir kase keten tohumlu yoğurt .. ekmek yok.. sonrasında yeşil çay vs..

hedefim zaten 51 civarı.. onun aşağısını istemiyorum.. tabi sonrasındada korumak o kiloyu.. malum yaş 40 a geldi.. benim için vermek çok kolay olmuyor.
tabii hep dikkatli olmak lazım
buda çok zor şimdi biz tatile giriyoruz
tatilden dönüşte 5 ocakta herkes hedef kilosunuda bildirsin onuda ekliyim tabloya
en azından ne kadar yaklaştığımızıda görelim içimize heves gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…