- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #5.821
yazsana canım tabii ben hiç birini becremiyorum ama bir bakalım genedeSimdi cepten giriyorim tam gecmisi okuyamiyorum tam olarak ama kizlae ben ozel diyetisyene gidiyorum ve listem ise yaradi inanin kilo vermeye basladim.Hergun grda olsa gidiyor
Yapan olursa yazabilirum biraz bir hafta boyunca ayni liste yapiliyoe ve her cuma cagiriyor beni
canım ben kilomu bildirdim eklersin canım listeye tekrar edeyim 71.40yazsana canım tabii ben hiç birini becremiyorum ama bir bakalım genede
bu arada tebrikler gelsin halayınnnnnnnnnnnnnn
olurmu hiç canım süper vermişsin daha ne kadar olabilirdiki yanii maşallahhhhhhhBenim kilo verme hızım da iyice yavaşladı. Bazen çok bıkıyorum, bir işe yaramıyor diyorum. Hiç bozmuyorum diyetimi, bu yüzden çok sıkılıyorum ama o zaman da aklıma hemen sabahları üzerime deneyip deneyip de beğenmediğim kıyafetlerimden taşan göbeğimi, vitrinde görüp de içimin aktığı ama bana bedeni olmadığı, olsa bile çuval gibi olan kıyafetleri getiriyorum. Sonra tatili düşünüyorum. o sıcakta, nemde biryerlerini saklamak için tiril tiril giyinemeyip kan ter içinde kalmayı düşünüyorum, aç kalmaya razı oluyorum :)
Bu sabah tartıldım. istediğim sonuç değildi ama gene de vermişim kilo. 75,5 kiloyum şu anda.
tabiiki eklerim görmemişmiyim anlamadım hemen bakarsın ekliyomcanım ben kilomu bildirdim eklersin canım listeye tekrar edeyim 71.40
her zamanki gibi süpersin canım tebrikler gelsin halayceğzin bebeğimmmmmmmmmSlm canlar
Hemen kilo bildereyim 62.3 5 gündür felan çok dikkat edemedim o yüzden çok değil 1 kilo verdim sanırım
canım listen güzelmiş.. ama ben çalışıyorum.. öğlen yemeğine maalesef uyamam.. ama sabah ve aa öğünleri olabilir..tesekkürlerr..ilk haftamı listem
Sabah
2 adet haşlanmış yumurta
1 yemek kaşığı lor peyniri
1 dilim tam tahıllı ekmek
4 zeytin ve açık çay
Ara
1 adet kuru incir
ve şekersiz türk kahvesi
Öğlen
1 su bardağı haşlanmış mercimeğin içine ,1 çay bardağı haşlanmış nohut ile bol yeşillikli salata
1 kase yoğurt
Ara
yarım kase yoğurt,
1 portakal
yarım paket etiform büsküvi
Akşam
6 yemek kaşığı sebze yemeği etlii
yada 6 yemek kaşığı kuru baklagil
yarım kase yoğurt içine 1 yemek kaşığı yulaf kepeği ve az pul biber eklenecek
salata
1 dilim ekmek kepekli yada
Gece ara
1 adet portakal ve
1 çay bardağı süt
çok teşekkür ederim eylemyazsana canım tabii ben hiç birini becremiyorum ama bir bakalım genede
bu arada tebrikler gelsin halayınnnnnnnnnnnnnn
seninde halayın gelsin şekerimmmmmmm tebriklerrrr71.400 kilom caım
ok tabiiki çok güzel olur canım sevindim şimdi canım arkadaşımçok teşekkür ederim eylem
tam burdan çıkmak üzereyken beni kendime getirdiğin için sana çok teşekkür ederim
sen bizler için daha çok uğraş veriyorsun ve ben hiç birşey yapamamıştım
senin yazından çok etkilendim ve bir gün sonra tekrar diyetisyene başladım
sayende oldu sana çok teşekkür ederim bu konuda
ilk haftayı yazdım
ama sıkabilir belki arkadaşları listee
bu doktor ısrarla listeme uy diyor canım
ve hatırlarsan buraya 77 olduğumu yazmıştım
resim çektim koyacaktım ama çok karanlık çekmiş makina koyamadım
ama doktordaki kiloyu yine koyabilirm
15 ocakta
oyyyy çok sağolllll eylemimm1. karabiberrrrr
tebriklerrrrrrrrr
tebrikler canımşimdi çıkayım kız okuldan gelecek heryer dağınık daha toplamadım
sende sağolcanımayy maşallah bu sefer o kadar hızlı bildirdinizki hızınıza yetişemedim teşekkürler
bekletmediğiniz için sağolun varolun canlarrrrrrrr
bu arada bende sana ve sizlere çok teşekkür ediyorum canımçok teşekkür ederim eylem
tam burdan çıkmak üzereyken beni kendime getirdiğin için sana çok teşekkür ederim
sen bizler için daha çok uğraş veriyorsun ve ben hiç birşey yapamamıştım
senin yazından çok etkilendim ve bir gün sonra tekrar diyetisyene başladım
sayende oldu sana çok teşekkür ederim bu konuda
ilk haftayı yazdım
ama sıkabilir belki arkadaşları listee
bu doktor ısrarla listeme uy diyor canım
ve hatırlarsan buraya 77 olduğumu yazmıştım
resim çektim koyacaktım ama çok karanlık çekmiş makina koyamadım
ama doktordaki kiloyu yine koyabilirm
15 ocakta
yok yok canımcım iyiki yemişsin çok iyi etmişsin kepek ekmeği hiç acıktırmıyortebrik ederim karabiber.başarılarının devamın dilerim..
gelelim benim öğlen menümee:)
1 kase ezogeli,n çorba
1 tabak karnıbahar yemeği
1 dilim kepek ekmek..
Aslında ekmek yemeyecektişm ama..
işte çok acıkmışımdayanamadım.. sabah ara öğünün yapmadım çünki
bundan sonra saat 10 gibi ara öğün yapacağımki ekmek yemeyeyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?