- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #6.061
yaş kaç nerdensiniz iş güç?Bnde katılma bilirmiyim?
Boy:170yaş kaç nerdensiniz iş güç?
yok canım benim öyle şey olurmuBoy:170
Kilo:76
Öğrenciyim benide aramıza katarsanız sevinirim ama yaşım problem olursa sorun yok
Hoşbuldum teşekkurleryok canım benim öyle şey olurmu
tek şartımız sürekli yazışman çok boşlamaman yani
birde kilo bildirim günlerinde mutlaka bildirim yapman kilo bile alsan
başkada herhangi bir durum yok aramıza hoşgeldin canım
daha öncede hiç diyet deneyimlerin oldumuHoşbuldum teşekkurler
Evet bir ay tek başıma diyet yaptım 7 kilo verdim ama tek başna sıkılıyorm şey ben baya şişmandım halada öyle ama vericem inşallah[/QUOTE]EveTE="eylemsevcan, post: 38814967, member: 215256"]daha öncede hiç diyet deneyimlerin oldumu
aynen bende pilates yaparken kilo vemediğim halde görenler dahada zayıflamışsın diyordu.. acayip sıkılaştırıyor plates.. hemde acayip rahatlatıyorda.. işte bir başlasammmmm:))evet aslında haklısın ikimizde sıkılaşsak yeter
ben 1 ay spora gittim 1 gram veremedim ama
herkes sen kilomu verdin dedi zamanında eteklerim bollaştı
ama kilo veremedim diye kızdım bıraktım aslında oda çok iyi
boyunda var çok avantajlısınHoşbuldum teşekkurler
ok inşallah canım beyinde bitir yeme olayını bak zamanla kilo yapacak şeyler yediğinde rahatsız olacaksın oda seni yiyecek o kadar kötü olacak pişman olacaksın hep kendini frenle zamanla beyin alışıyor artık kendi istemiyor [/QUOTE]Evet bir ay tek başıma diyet yaptım 7 kilo verdim ama tek başna sıkılıyorm şey ben baya şişmandım halada öyle ama vericem inşallah
Bitiricem başarıcam inşallah diyet günlüğüm var hergun yazyorm arada bakıp yardmcı olurmusunzboyunda var çok bakıp bizim boylara bak anında belli oluyor sen 65 lere bile düşsen mükemmel güzel olursun canım ha gayret hadi bitir beyninde herşeyi
Kesinlikle ben aralıkğın 2 sinde başladım hiç beyaz ekmek yyemedmabur cubura dikkat etmm evde her ikisinden de bolca var ama BN meyveyi tercih ediyorm[/QUOTE]ok inşallah canım beyinde bitir yeme olayını bak zamanla kilo yapacak şeyler yediğinde rahatsız olacaksın oda seni yiyecek o kadar kötü olacak pişman olacaksın hep kendini frenle zamanla beyin alışıyor artık kendi istemiyor
canım ben ekmekde yiyorum pilavda yeri geliyor tatlıdaBN UOTE="eylemsevcan, post: 38815781, member: 215256"]Kesinlikle ben aralıkğın 2 sinde başladım hiç beyaz ekmek yyemedmabur cubura dikkat etmm evde her ikisinden de bolca var ama BN meyveyi tercih ediyorm
tabii canım ver bize linkini bakalım bizde alim sayılmayız tabiide elimizden geldiğinceBitiricem başarıcam inşallah diyet günlüğüm var hergun yazyorm arada bakıp yardmcı olurmusunz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?