Esnek Diyet Arkadaşlığı

Boy:170
Kilo:76
Öğrenciyim benide aramıza katarsanız sevinirim ama yaşım problem olursa sorun yok
yok canım benim öyle şey olurmu
tek şartımız sürekli yazışman çok boşlamaman yani
birde kilo bildirim günlerinde mutlaka bildirim yapman kilo bile alsan
başkada herhangi bir durum yok aramıza hoşgeldin canım

EveTE="eylemsevcan, post: 38814967, member: 215256"]daha öncede hiç diyet deneyimlerin oldumu[/QUOTE]
Evet bir ay tek başıma diyet yaptım 7 kilo verdim ama tek başna sıkılıyorm şey ben baya şişmandım halada öyle ama vericem inşallah

EveTE="eylemsevcan, post: 38814967, member: 215256"]daha öncede hiç diyet deneyimlerin oldumu
Evet bir ay tek başıma diyet yaptım 7 kilo verdim ama tek başna sıkılıyorm şey ben baya şişmandım halada öyle ama vericem inşallah[/QUOTE]
ok inşallah canım beyinde bitir yeme olayını bak zamanla kilo yapacak şeyler yediğinde rahatsız olacaksın oda seni yiyecek o kadar kötü olacak pişman olacaksın hep kendini frenle zamanla beyin alışıyor artık kendi istemiyor

aynen bende pilates yaparken kilo vemediğim halde görenler dahada zayıflamışsın diyordu.. acayip sıkılaştırıyor plates.. hemde acayip rahatlatıyorda.. işte bir başlasammmmm:))

Evet bir ay tek başıma diyet yaptım 7 kilo verdim ama tek başna sıkılıyorm şey ben baya şişmandım halada öyle ama vericem inşallah
ok inşallah canım beyinde bitir yeme olayını bak zamanla kilo yapacak şeyler yediğinde rahatsız olacaksın oda seni yiyecek o kadar kötü olacak pişman olacaksın hep kendini frenle zamanla beyin alışıyor artık kendi istemiyor [/QUOTE]
Kesinlikle ben aralıkğın 2 sinde başladım hiç beyaz ekmek yyemedmabur cubura dikkat etmm evde her ikisinden de bolca var ama BN meyveyi tercih ediyorm

Kesinlikle ben aralıkğın 2 sinde başladım hiç beyaz ekmek yyemedmabur cubura dikkat etmm evde her ikisinden de bolca var ama BN meyveyi tercih ediyorm[/QUOTE]
canım ben ekmekde yiyorum pilavda yeri geliyor tatlıda
ama hep sınırlı kısıtlı yiyprum birazda spor yapabilsem hızlıca veriyorum kilo
hiç bir şeyden kendimi mahrum bırakmıyorum yani

BN UOTE="eylemsevcan, post: 38815781, member: 215256"]Kesinlikle ben aralıkğın 2 sinde başladım hiç beyaz ekmek yyemedmabur cubura dikkat etmm evde her ikisinden de bolca var ama BN meyveyi tercih ediyorm[/QUOTE]
[/QUOTE]
Bn 23 gün birseyi yemezsen canın artık istemez yazısını görünce inandm uyguladm ve gerçekten öyle mesela aksamları abiime kaşarlı tost yaparken zerre kadar istek yok evde çikolatalar poşet poşet ama BN istemiyorum regli dönemlerin için sakladığım bitter çikolatam bana yetiyor

BN UOTE="eylemsevcan, post: 38815781, member: 215256"]Kesinlikle ben aralıkğın 2 sinde başladım hiç beyaz ekmek yyemedmabur cubura dikkat etmm evde her ikisinden de bolca var ama BN meyveyi tercih ediyorm
[/QUOTE]
Bn 23 gün birseyi yemezsen canın artık istemez yazısını görünce inandm uyguladm ve gerçekten öyle mesela aksamları abiime kaşarlı tost yaparken zerre kadar istek yok evde çikolatalar poşet poşet ama BN istemiyorum regli dönemlerin için sakladığım bitter çikolatam bana yetiyor[/QUOTE]
Ay ne guzel maşallah. Bende denicem 23 günn

Aslında pilav yemezdimde başka bişey yoktukii :)zaten nohutu buanın hiçç güzel olmuyor.. işte mecburen yoksa aç kalacaktım:yanımda sarı leblebim ve kuru üzümüm var.. ara öğün yaparım artık.

ben yavaş yavaş herşeyi azaltıyodum bugün tam başladım artık zayıflamak şart oldu heran evlilik teklifi alıp nişan yapabilirizzz :) diyet günlüklerinde konumda var orada ayrıntılı yazıyorum herşeyi yardımlarınıza açığımm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…