- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #6.041
slm cnm bebeğim 8 aylık dukan 4 evrelı bir diyet atak seyır guclendırme koruma evrelerı var ama başrolde hep proteın var Karatay proteınle bırlıkte sebze kuruyemıs bulgur vs.ve tereyağ ile zeytınyagı istenoldığı kadar kullanılıyor dukan sa bunun tersone light gıdalar yağsız ıkısınınde kıtabını okudum ben ekmek genelde yemıyorum yesemde çok nadir bırıkı lokma yağsız sut uçuyorum meyve arada yıyorum proteın alıyorum arada kuruyemıs yıtorum günde bır tatlı kaşığı bal yıyorum bır tatlı kaşığı kecıboynuzu özü her şeyden yıyorum ama az bu şekilde cnmKaç aylık bebeğin canım. Bide neler yıyıorsun içiyorsun.bu 2 diyete bi akıl erdiremedim
Allah bağışlasın canım. Aslında işin özü az ve kararında yemekte. Peygamber Efendimiz'in(s.a.v) sünnetini uygulayabilsek aslında ne güzelslm cnm bebeğim 8 aylık dukan 4 evrelı bir diyet atak seyır guclendırme koruma evrelerı var ama başrolde hep proteın var Karatay proteınle bırlıkte sebze kuruyemıs bulgur vs.ve tereyağ ile zeytınyagı istenoldığı kadar kullanılıyor dukan sa bunun tersone light gıdalar yağsız ıkısınınde kıtabını okudum ben ekmek genelde yemıyorum yesemde çok nadir bırıkı lokma yağsız sut uçuyorum meyve arada yıyorum proteın alıyorum arada kuruyemıs yıtorum günde bır tatlı kaşığı bal yıyorum bır tatlı kaşığı kecıboynuzu özü her şeyden yıyorum ama az bu şekilde cnm
benim annemde öyledir hiç heves etmez pastaymış börekmişAllah bağışlasın canım. Aslında işin özü az ve kararında yemekte. Peygamber Efendimiz'in(s.a.v) sünnetini uygulayabilsek aslında ne güzel
bence 3 gün patates diyeyti yap çok çabuk verdiriyor o hemde tok tutuyorve a.s. canım.. bu sabah itibariyle kaldığım yerden devam.. inş 15 ine kadar azda olsa tartıda eksi görüüm .. umudum bitmesin:)
kızlar birde herkes ayyyyyyy ne kadar zayıflamışsın
nasıl böyle olabildin bize de söyle bizede anlat herkes
soruyor çok hoşuma gidiyor bu aralar fazla veremedim
hep gramlarla gidiyorum ama genede millet farkediyor
ve bende bu durumdan çok memnunum
hatta artık verme yeter diyorlar
bilmiyorum acaba bıraksammı artık?
bir arkadaşım vardı 3-4 aylık evliNe güzel canım bu sözler bile nasıl motive ediyor insanı
Bende yaza kadar vermeyi planlıyorum çünkü memlekete gidince kimsenin kilo almışsın demesini istemiyorum
olabilir .. dediğin gibi patates tokda tutar ..olmasaa akşma haşlıyım.. işyerimede getiriyim..olabilir aslında.. sağol canım..bence 3 gün patates diyeyti yap çok çabuk verdiriyor o hemde tok tutuyor
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/5-6-kg-verdiren-patates-diyeti-2.520910/
aslında ben garanti olsun diye 54 ü görmek istiyordum hani zamanla biraz kilo alsamda en azından 55-56 da kendime gelirim diye ben gene öyle yapayım 54 ü göreyim ondan sonra koruma dönemine geçeyim inşallah yoksa şimdi boşladımmı 60'ı görürüm ve onuda artık ömür boyu görmek istemiyom Allahtan hayırlısı hedef 54 inşallaholabilir .. dediğin gibi patates tokda tutar ..olmasaa akşma haşlıyım.. işyerimede getiriyim..olabilir aslında.. sağol canım..
eğer kendini iyi hissediyorsan memnunsan şuan ki kilondan bırak tabi.. formunu korumaya geç..
o zaman devam.. haklısın canım.. 1-2 kiloda tölerans kalsın.. bakaım ben ne yacpam..:)aslında ben garanti olsun diye 54 ü görmek istiyordum hani zamanla biraz kilo alsamda en azından 55-56 da kendime gelirim diye ben gene öyle yapayım 54 ü göreyim ondan sonra koruma dönemine geçeyim inşallah yoksa şimdi boşladımmı 60'ı görürüm ve onuda artık ömür boyu görmek istemiyom Allahtan hayırlısı hedef 54 inşallah
evet aslında haklısın ikimizde sıkılaşsak yeterBenim en çokda sıkılaşmaya ihtiyacım var aslında... amma velakin şu şeytanın bacağını kııpda bi tülü adamakıllı spora başlayamadımahh ahh.. nerdee o eski spor aşkım sıkılaşsam kilo bile vermesem yeter aslında.. çok aşırı kilom yok ama bölgesel yağlanmam var.. göbek ve simit
Bnde katılma bilirmiyim?Sloganımızzz;; Gidecek Bu Kilolarrr o Kadarr!!!...
[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]No[/td]
[td]isimler[/td]
[td]Boylar[/td]
[td]2 Aralık[/td]
[td]Aylık Fark[/td]
[td]16 Aralık[/td]
[td]31 Aralık[/td]
[td]Aylık Fark[/td]
[td]15 Ocak[/td]
[td]29Ocak[/td]
[td]Aylık Fark[/td]
[/td][/tr]
[/td][/tr]
[td]1[/td]
[td]eylemsevcan[/td]
[td]1,58[/td]
[td]57.9[/td]
[td]1,1[/td]
[td]57.4[/td]
[td]56.6[/td]
[td]1.3[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[tr]
[td]2[/td]
[td]Karabiber01[/td]
[td]1,60[/td]
[td]75.8[/td]
[td]0.6[/td]
[td]77[/td]
[td]75.2[/td]
[td]0.6[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[/tr][/td][tr]
[td]3[/td]
[td]beyzabet[/td]
[td]1.62[/td]
[td]55.3[/td]
[td]-[/td]
[td]yeni[/td]
[td]55.3[/td]
[td]yeni[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4[/td]
[td]aleynaak[/td]
[td]1,65[/td]
[td]72.6[/td]
[td]kilo almış[/td]
[td]72.3[/td]
[td]71.4[/td]
[td]1.2[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5[/td]
[td]Mrs_author[/td]
[td]1,72[/td]
[td]78.8[/td]
[td]2.8[/td]
[td]77[/td]
[td]75.5[/td]
[td]3.3[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[/tr][/td]
[td]6[/td]
[td]semiha_su[/td]
[td]1.70[/td]
[td]70[/td]
[td]-[/td]
[td]yeni[/td]
[td]70[/td]
[td]yeni[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[tr]
[td]7[/td]
[td]rumsum[/td]
[td]1.65[/td]
[td]62[/td]
[td]yeni[/td]
[td]60.8[/td]
[td]60.6[/td]
[td]1.4[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[tr]
[td]8[/td]
[td]ferb[/td]
[td]1.58[/td]
[td]57.9[/td]
[td]yeni[/td]
[td]57.7[/td]
[td]57.6[/td]
[td]0.3[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[tr]
[td]9[/td]
[td]zbt[/td]
[td]1.58[/td]
[td]63[/td]
[td]yeni[/td]
[td]62.5[/td]
[td]62.6[/td]
[td]0.4[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[tr]
[td]10[/td]
[td]yaşamrenk[/td]
[td]1,64[/td]
[td]64[/td]
[td]yeni[/td]
[td]63.2[/td]
[td]62.3[/td]
[td]1.7[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[/tr][/table][tr]
Belirtilen tarihlerde kilo bildirmeyenler silinecektir.
kilo bildirim günlerinde saat 15.00'e kadar bildirmeyenler tablodan silinirler!..
Not;
belirtilen tarihlerde; 1 kilo ve üstü kilo kaybedenler kırmızıyla,
500 gram ve üstü kilo kaybedenler maviyle,
500 gram aşağısında kilo kaybedenlerde herhangi bir renk değişikliği olmayacak
kilo alanlarsa yeşillenecek fındık dalı gibi...
Merhabalarrr Canlarrrrr
bizim özel kurallarımız yok biraz özgür takılıyoruz
iş beyinde bitiyor dikkat ama hep dikkatli olacaz işin sırrı burda yatıyor o kadar
herhangi bir diyet listesi de şart değil isteyen istediğini yapar
ama genede aşağıya örnek bir liste koydum
Örnek listemiz;
(Bu Ayça KAYA'nın 1 günde yarım kilo verdiren diyet listesi)
Sabah (Saat 07.30-08.00 gibi)
1 dilim peynir ya da 1 tane yumurta
2 dilim ekmek (kepekli ekmek ya da çavdar ekmeği olabilir)
Bolca maydanoz, roka, dereotu, tere
3-4 zeytin
Şekersiz çay
Ara ( Saat 10.00 gibi)
1 çay bardağı süt (istenirse süt yerine yoğurt da tercih edilebilir. Sütün içine azıcık kahve koyarsanız içerdiği kafein nedeniyle metabolizmanın hızlanmasına etkisi olacağını söyledi)
Öğle
Izgara et (Sabah yumurta yenmediyse yumurta da olabilir)
1-2 dilim ekmek
Bol salata
1 bardak ayran
İkindi
1 bardak yoğurt
2 kaşık yulaf
1 meyve (Öğle yemeğinde doymadıysanız meyveyi öğle yemeğinin ardından da yiyebilirsiniz)
Akşam
1 kase çorba
4-5 kaşık zeytinyağlı yemek
1 kase yoğurt
1 meyve
Beraberinde en az 8 bardak su içilmesi öneriliyor, hatta 12 bardak içilebilirse çok çok daha iyi.
Eki Görüntüle 1061447 bu halden:Eki Görüntüle 1061448 bu hale gelme isteğimizdir tüm çabamızz...[/tr]
tabiiki neden olmasın 15 ocakta kilo bildirim günümüzde yani boyunuzu kilonuzu yazın ekliyim sizideBnde katılma bilirmiyim?
sağolasın canım benimmm çok teşekkürlerAyy kızlar çok hoşsunuz iyiki üye olmuşum insanı çok güzel motive ediyorsunuz görmeden sevdim sizleri Allah razı olsun hepinizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?