Esnek Diyet Arkadaşlığı

Kaç aylık bebeğin canım. Bide neler yıyıorsun içiyorsun.bu 2 diyete bi akıl erdiremedim
slm cnm bebeğim 8 aylık dukan 4 evrelı bir diyet atak seyır guclendırme koruma evrelerı var ama başrolde hep proteın var Karatay proteınle bırlıkte sebze kuruyemıs bulgur vs.ve tereyağ ile zeytınyagı istenoldığı kadar kullanılıyor dukan sa bunun tersone light gıdalar yağsız ıkısınınde kıtabını okudum ben ekmek genelde yemıyorum yesemde çok nadir bırıkı lokma yağsız sut uçuyorum meyve arada yıyorum proteın alıyorum arada kuruyemıs yıtorum günde bır tatlı kaşığı bal yıyorum bır tatlı kaşığı kecıboynuzu özü her şeyden yıyorum ama az bu şekilde cnm

Allah bağışlasın canım. Aslında işin özü az ve kararında yemekte. Peygamber Efendimiz'in(s.a.v) sünnetini uygulayabilsek aslında ne güzel

günaydın canlar. bu sefer şeytanın bacağını kırdım galiba hiç kilo veremiyorum diye moralim bozuluyordu. sürekli diyet kırmaya başlamıştım. bu sonucu gördüm ya artık daha çok dikkat ederim

Allah bağışlasın canım. Aslında işin özü az ve kararında yemekte. Peygamber Efendimiz'in(s.a.v) sünnetini uygulayabilsek aslında ne güzel
benim annemde öyledir hiç heves etmez pastaymış börekmiş
yemeğini yer azıcık küçücük tabaklarla az fazla koysam asla yemez kızım sen beni bilmiyonmu onu yemem imkansız diyerek reddeder 68 yaşında maşallahh hiç bir rahatsızlığı yok benim 2 çocuğuımada bakıyor
ve ömür boyu 55 kilo maşallahı var ona hep özenirim içinden gelmiyor zararlı bişey yemek sağlıklı beslenmeyi bilmediğimiz dönemlerdede annem aynıydı yaradılışı öyle çok gıpta ediyorum
ama ben tam tersiiiiiiiiiii boyuna homili gırtlak

kızlar birde herkes ayyyyyyy ne kadar zayıflamışsın
nasıl böyle olabildin bize de söyle bizede anlat herkes
soruyor çok hoşuma gidiyor bu aralar fazla veremedim
hep gramlarla gidiyorum ama genede millet farkediyor
ve bende bu durumdan çok memnunum
hatta artık verme yeter diyorlar
bilmiyorum acaba bıraksammı artık?

Ve aleyküm selam.. Bugün itibariyle gramda olsa gitmiş biraz. İnşallah 15'ine kadar biraz daha veririm

Ne güzel canım bu sözler bile nasıl motive ediyor insanı
Bende yaza kadar vermeyi planlıyorum çünkü memlekete gidince kimsenin kilo almışsın demesini istemiyorum

Ne güzel canım bu sözler bile nasıl motive ediyor insanı
Bende yaza kadar vermeyi planlıyorum çünkü memlekete gidince kimsenin kilo almışsın demesini istemiyorum
bir arkadaşım vardı 3-4 aylık evli
başka şehre gitmişti
hafta sonu geldi görüştük
amanınnnnnnn bir kilolanmış bir kilolanmış çok güzeldi
güzellik falan gitmiş sırt sırttan kalça kalçadan çıkmış
arkadaşım ne oldun böyle dedim
ee dedi artık yiyip duruyoz yiyip duruyoz
yani kızlar hiç tavsiye etmemmmmmm
oda bana tam tersi arkadaşım sen gittikce gençleşiyorsun yaa bu ne hal dedi
eşin yaşlanıyor sen gençleşiyorsun 2 çocukda doğurdun mankenler gibi olmuşsun maşallah dedi
çok motive oldum ama onun durumuna üzüldüm inşallah tez vakitte kendine gelir çünkü sonra vermesi çok zor oluyor biliyorsunuz

aslında ben garanti olsun diye 54 ü görmek istiyordum hani zamanla biraz kilo alsamda en azından 55-56 da kendime gelirim diye ben gene öyle yapayım 54 ü göreyim ondan sonra koruma dönemine geçeyim inşallah yoksa şimdi boşladımmı 60'ı görürüm ve onuda artık ömür boyu görmek istemiyom Allahtan hayırlısı hedef 54 inşallah

o zaman devam.. haklısın canım.. 1-2 kiloda tölerans kalsın.. bakaım ben ne yacpam..:)

Benim en çokda sıkılaşmaya ihtiyacım var aslında... amma velakin şu şeytanın bacağını kııpda bi tülü adamakıllı spora başlayamadımahh ahh.. nerdee o eski spor aşkımsıkılaşsam kilo bile vermesem yeter aslında.. çok aşırı kilom yok ama bölgesel yağlanmam var.. göbek ve simit

evet aslında haklısın ikimizde sıkılaşsak yeter
ben 1 ay spora gittim 1 gram veremedim ama
herkes sen kilomu verdin dedi zamanında eteklerim bollaştı
ama kilo veremedim diye kızdım bıraktım aslında oda çok iyi

Bnde katılma bilirmiyim?

Ayy kızlar çok hoşsunuz iyiki üye olmuşum insanı çok güzel motive ediyorsunuz görmeden sevdim sizleri Allah razı olsun hepinizden
sağolasın canım benimmm çok teşekkürler
hepimiz birbirimize destek oluyoruz öyle devam edebiliyoruz
o yüzden anca beraber kanca beraberrr.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…