Esnek Diyet Arkadaşlığı

linki ver bakalım sanada canım bu arada sen adınımı değiştirdin?

Akşam menümde z. yağlı kereviz yemeği olacak 7-8 kaşık gibi.. bir kasede limonlu pul biberli yoğurt inş..ve bibeiye funda yeşil çya karışımlı çay. ve limonlu soda yatmadan önce kısmetse..

Akyemegini mde z. yağlı kereviz yemeği olacak 7-8 kaşık gibi.. bir kasede limonlu pul biberli yoğurt inş..ve bibeiye funda yeşil çya karışımlı çay. ve limonlu soda yatmadan önce kısmetse..
Bnde saat17:00 da canım anamın yaptığı karalahana yemegi yanına 3 kaşık yoğurt yiyerek günü kapattım

Listede yokum ben

hanımlar çok dengeli
Akşam menümde z. yağlı kereviz yemeği olacak 7-8 kaşık gibi.. bir kasede limonlu pul biberli yoğurt inş..ve bibeiye funda yeşil çya karışımlı çay. ve limonlu soda yatmadan önce kısmetse..

afiyet olsun. çok sağlıklı ve besleyici kerevizin kokusundan dolayı yiyemiyorum. bu sebeple yapmıyorum hiç. oğlumda bilmez. herhalde bu saatten sonra da yemez. ayıpladım kendimi şimdi. bu kadar sağlıklı bir sebzeyi benim yüzümden bilmiyor çocuk

Piştikten sonra kokusu sizi rahatsız ediyorsa çiğ olarak yoğurdun içine rendeleyebilirsin. Ben öyle yapıyorum severseniz eğer maydanoz dere otu ceviz. Çok güzel oluyor tavsiye ederim

teşk ler.. benimde maalesef ki kızlarım yemedi.. onlarda sevmedi..büyük kızım sevmiyor da, küçük de sevmedi maalesef ki.. sadece bir parça yedi ..onuda zar zoreşimle ben yedik..eşim çok sever.. bende vitaminli olduğu için yiyorum.. zaten eşim istemişti .ondan yapmıştım.. ama salata olarak tüketilebilir.. tavsiye ederim bende..

Piştikten sonra kokusu sizi rahatsız ediyorsa çiğ olarak yoğurdun içine rendeleyebilirsin. Ben öyle yapıyorum severseniz eğer maydanoz dere otu ceviz. Çok güzel oluyor tavsiye ederim
ewet bundan da yaparım ben.çok güzel oluyo.. hemde çiğden olunca dahada vitaminleri fazla oluyor.. ben birde çorbasını yapıyordum tavuklu kereviz çorbası..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…