Esnek Diyet Arkadaşlığı

ohh sefan olsun afiyet olsun canım.. arada olacak tabii.. sallaa..
oohh sefan olsun
kızlar dünkü yemek malesef fiyaskoyla sonuçlandı iş yerinde yediğim bir azar herşeyi berbat etti
ne tadım kaldı ne tuzum toplamda8-10 lokma geçmedi boğazımdan hiç tadım kalmadı kocama diyorum zengin ol beni çek kurtar nerdeeee şans yok bizde anacım bazıları diyor ya yok kendi paran başka aman aman bu şartlarda hiç başka değil yerim kocamın maaşını çıtır çıtır...

üzüldüm canım ya.. ama ne yapacaksın iş hayatı böyle maalesef.. kendi işin olmadığı sürece bu tür şeyle maalesefki oluyor.. emir altında olunca.birde iyi tarafından bak olaya.. o zaman diyet yalan olmadı bak:)

hemde son zamanlarda hiç becremediğim kadar az yedim
ama yinede üzgünüm tabii insan hayattan bıkıyor

Bu arada sabah ki menüm;
1 tost kaşalı sucuklu(ne yapayım ancak öyle seviyorum biraz kalaorili oldu ama:)
1 haşlanmış yumurta şekersiz çay:)
birazdan da yeşil çayımı içiceğim..

Bu arada sabah ki menüm;
1 tost kaşalı sucuklu(ne yapayım ancak öyle seviyorum biraz kalaorili oldu ama:)
1 haşlanmış yumurta şekersiz çay:)
birazdan da yeşil çayımı içiceğim..

boşver bende öyle seviyorum ve tüm diyet dönemlerimdede tostu o şekil yiyorum
ama kiloda vermeme hiç engel değil için rahat olsun
sucuğu koyupta yani bir kangal sucuk koymuyoruzki
ince dilim halinde bir kaç tane koyuyoruz oda ne olacakki hiç birşeyden vücudu mahrum
bırakmamak lazım tamam bunlar zararlı şeyler ama ben zararlı şeylerin dahi tamamen kısıtlanmasına karşıyım bu benim görüşüm ama vücudumuzun herşeye ihtiyacının olduğunu düşünüyoum bir lokmada olsa yemek lazım diye düşünüyorum

teşkler canım.. aynen bende.. iyice kısıncada sıkılıyor insan diyettenaz ama tadımlıkda olsa yemeli.. 4 ,ince dilim koymustum..
öğlen menümüzde
1-kemalı havuç çorbası
2- piliç roti
3-iç pilav..
ben sadece tavuğu yemeği düşünüyorum.. belki bişrazda çorbadan yerim..pilav yemeyeğceim..
şimdilik bu kadar:))
bu arada dün baya bir yürüyüş yaptım.. sanki karnım siniyo hissediyorum..inş. 15 ocakta en azından 1 kilo bile eksik görsem bana baya motive olacak bakalım artık:))

pilavdan 1-2 kaşık ye bence bişey olmaz yoksa akşama çok acıkırsın

Kahvaltım:1 haşlanmış yumurta,2 zeytin,1 dilim peynir,bir muz,1 bardak süt,1 tane domates,biraz maydanoz
Ara ogün:3 yemek kaşığı sütlaç
Muz biraz fazlamı olmuş acep hani yumurta da var diye düşündüm ama beyzabet daha iyi bilir o cevaplasın bence

[QUOTEıhtiçamsevcan, post: 38839192, member: 215256"]gerçi ekmek yokmuş taamam canım önemli değil o zaman[/QUOTE]
Tatlı ihtiyacımı karşılıyo bide cook seviyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…