- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #6.101
ooo ne güzel bir günu açış oldu o öyle sağolasınn sanada günaydın bebeğimmmmmHerkese güü-naaaayyy-dııınnn!!
Kusura bakma ablacım düşünemedim tamam bnde öpüyormEkleyeceğim canım ekleyemedim daha işyeri yoğun evdede net olayım hiç yok sayılırır ondan ilk fırsatta eklicem tabloya ekleme az zor oluyor ondan öpüyorum
sağol canım.... herkese hayırlı günlerr..bol eksili inşşş:)ooo ne güzel bir günu açış oldu o öyle sağolasınn sanada günaydın bebeğimmmmm
teşk ederim canım.. o bebiş şimdi 5,5 yaşında oldu:)öyledir kuzuşum maşh:)Günaydn kaç gündür tuuyorm kendimi bugün söylicem maşallah süphanallah bebeğiniz ne tatlı ne güzel yaaa
ohh sefan olsun afiyet olsun canım.. arada olacak tabii.. sallaa..
kızlar dünkü yemek malesef fiyaskoyla sonuçlandı iş yerinde yediğim bir azar herşeyi berbat ettioohh sefan olsun
üzüldüm canım ya.. ama ne yapacaksın iş hayatı böyle maalesef.. kendi işin olmadığı sürece bu tür şeyle maalesefki oluyor.. emir altında olunca.kızlar dünkü yemek malesef fiyaskoyla sonuçlandı iş yerinde yediğim bir azar herşeyi berbat etti
ne tadım kaldı ne tuzum toplamda8-10 lokma geçmedi boğazımdan hiç tadım kalmadı kocama diyorum zengin ol beni çek kurtar nerdeeee şans yok bizde anacım bazıları diyor ya yok kendi paran başka aman aman bu şartlarda hiç başka değil yerim kocamın maaşını çıtır çıtır...
hemde son zamanlarda hiç becremediğim kadar az yedimüzüldüm canım ya.. ama ne yapacaksın iş hayatı böyle maalesef.. kendi işin olmadığı sürece bu tür şeyle maalesefki oluyor.. emir altında olunca.birde iyi tarafından bak olaya.. o zaman diyet yalan olmadı bak:)
öyle düşünme canım yaa.. sıkma canını..oluyor illaki böyle şeyler ..hepimiz için geçerli.. illaki üzülüyo insan ama takmamak gerekiyor bazen.. yoksa yürümezki..hemde son zamanlarda hiç becremediğim kadar az yedim
ama yinede üzgünüm tabii insan hayattan bıkıyor
Bu arada sabah ki menüm;
1 tost kaşalı sucuklu(ne yapayım ancak öyle seviyorum biraz kalaorili oldu ama:)
1 haşlanmış yumurta şekersiz çay:)
birazdan da yeşil çayımı içiceğim..
teşkler canım.. aynen bende.. iyice kısıncada sıkılıyor insan diyettenboşver bende öyle seviyorum ve tüm diyet dönemlerimdede tostu o şekil yiyorum
ama kiloda vermeme hiç engel değil için rahat olsun
sucuğu koyupta yani bir kangal sucuk koymuyoruzki
ince dilim halinde bir kaç tane koyuyoruz oda ne olacakki hiç birşeyden vücudu mahrum
bırakmamak lazım tamam bunlar zararlı şeyler ama ben zararlı şeylerin dahi tamamen kısıtlanmasına karşıyım bu benim görüşüm ama vücudumuzun herşeye ihtiyacının olduğunu düşünüyoum bir lokmada olsa yemek lazım diye düşünüyorum
pilavdan 1-2 kaşık ye bence bişey olmaz yoksa akşama çok acıkırsınteşkler canım.. aynen bende.. iyice kısıncada sıkılıyor insan diyettenaz ama tadımlıkda olsa yemeli.. 4 ,ince dilim koymustum..
öğlen menümüzde
1-kemalı havuç çorbası
2- piliç roti
3-iç pilav..
ben sadece tavuğu yemeği düşünüyorum.. belki bişrazda çorbadan yerim..pilav yemeyeğceim..
şimdilik bu kadar:))
bu arada dün baya bir yürüyüş yaptım.. sanki karnım siniyo hissediyorum..inş. 15 ocakta en azından 1 kilo bile eksik görsem bana baya motive olacak bakalım artık:))
canım buranın pilavı hiç güzel olmuyor.. ara öğün yapıyorum 3 gibi zaten.. kuru üzüm leblebi yiyiorum.. pilav yersem daha çok acıkıyorum benpilavdan 1-2 kaşık ye bence bişey olmaz yoksa akşama çok acıkırsın
ha ok o zaman tamam beybicanım buranın pilavı hiç güzel olmuyor.. ara öğün yapıyorum 3 gibi zaten.. kuru üzüm leblebi yiyiorum.. pilav yersem daha çok acıkıyorum ben
sorması ayıptır bebem bu mistik çay ne oluyor be ya?şimdide mistik çay zamanıı:)
Muz biraz fazlamı olmuş acep hani yumurta da var diye düşündüm ama beyzabet daha iyi bilir o cevaplasın benceKahvaltım:1 haşlanmış yumurta,2 zeytin,1 dilim peynir,bir muz,1 bardak süt,1 tane domates,biraz maydanoz
Ara ogün:3 yemek kaşığı sütlaç
gerçi ekmek yokmuş taamam canım önemli değil o zamanMuz biraz fazlamı olmuş acep hani yumurta da var diye düşündüm ama beyzabet daha iyi bilir o cevaplasın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?