Esnek Diyet Arkadaşlığı

Herkese günaydııın
Benim kahvaltım:bir kupa yeşil çay,bir avuç maydanoz,2 zeytin,1 dilim peynir,1domates,ve yarım kızartılmış kepek ekmeği

Teşekkürler 1 aydan fazladır ekmek yemedim bugün kızarmış kepek ekmeği bi hoş oldu doğrusu :)) hiç yememk zararlıymış bnde 2-3 günde bir kızartıp yerim
afiyet olsun..evet en azından sabahları yemeli bence..bende sabahları iki dilim çavdar bazen tam tahıllı bazen de tam buğday yiyorum..kahvaltı ekmeksiz olmuyorki
sabahki kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
5 adet zeytin
3 dilim kaşar peyniri
3 çatalda ayva reçeli
tatlısız duramıyorumkiyarında tartı günü bakalım nolcekk:/(

slmlar canlar bende epeydir şöyle çokca bir tatlı yemedim
o yüzden irmik tatlısı yaptım kalorisi az olsun diye
akşama yicem inşallah yarında tartı günü ama dinlemicem yicem bana ne...
(geçende yemek ziyafetim fiyaskoyla sonlandı inşallah buda öyle olmaz)

Afiyet olsun canım.. şifa olsun..
valla ben diyeti bozduğumda geçen haftalarda falan yedim ..hemde pasta, nutellavs. çok yedim
benim yarına pek umudum yok zaten..inş bir dahaki bildirimde yani 31 inde umudum artık..inş o zamana kadar bozmamdayanırım

bende pek umutlu değilim artık 100 gram bile aşşağı çıksam sevinecemmmm

bende pek umutlu değilim artık 100 gram bile aşşağı çıksam sevinecemmmm
ben senden umutluyum canım.. valla ben 1 kiloda versem motive için iyi olacakdaaa.. işte bakalım.. kısmet artık.. ama sanki göbüşüm biraz sindi gibime geliyor.. oda içtiğim yeşil çayla mistik çayına bağlıyorum.. belki yağdan kaybım vardır.. kiloda pek farketmeyebilir oda tabi..bakıcaz artık):

Günaydın Kızlar ,
Şu mistik çayı çok merak edıyorum .
Dün carrefoura gittim ama bulamadım malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…