- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #6.141
Ama bazı meyva ları kabuğu ile yemek daha faydalıdırHahahaha bende şimdi farkına vardım kabuğu olmadan az kalorili oluyor oyle
Hangi meyveler ? Kabuğu midemi bi tuhaf yapyoAma bazı meyva ları kabuğu ile yemek daha faydalıdır
Elma armut ayvayıda duymuştumHangi meyveler ? Kabuğu midemi bi tuhaf yapyo
Armutu yiyorum ayva zaten sevmemElma armut ayvayıda duymuştum
Afiyet olsunHerkese günaydııın
Benim kahvaltım:bir kupa yeşil çay,bir avuç maydanoz,2 zeytin,1 dilim peynir,1domates,ve yarım kızartılmış kepek ekmeği
Teşekkürler 1 aydan fazladır ekmek yemedim bugün kızarmış kepek ekmeği bi hoş oldu doğrusu :)) hiç yememk zararlıymış bnde 2-3 günde bir kızartıp yerimAfiyet olsun
afiyet olsun..evet en azından sabahları yemeli bence..bende sabahları iki dilim çavdar bazen tam tahıllı bazen de tam buğday yiyorum..kahvaltı ekmeksiz olmuyorkiTeşekkürler 1 aydan fazladır ekmek yemedim bugün kızarmış kepek ekmeği bi hoş oldu doğrusu :)) hiç yememk zararlıymış bnde 2-3 günde bir kızartıp yerim
Afiyet olsun canım.. şifa olsun..slmlar canlar bende epeydir şöyle çokca bir tatlı yemedim
o yüzden irmik tatlısı yaptım kalorisi az olsun diye
akşama yicem inşallah yarında tartı günü ama dinlemicem yicem bana ne...
(geçende yemek ziyafetim fiyaskoyla sonlandı inşallah buda öyle olmaz)
bende pek umutlu değilim artık 100 gram bile aşşağı çıksam sevinecemmmmAfiyet olsun canım.. şifa olsun..
valla ben diyeti bozduğumda geçen haftalarda falan yedim ..hemde pasta, nutellavs. çok yedim
benim yarına pek umudum yok zaten..inş bir dahaki bildirimde yani 31 inde umudum artık..inş o zamana kadar bozmamdayanırım
ben senden umutluyum canım.. valla ben 1 kiloda versem motive için iyi olacakdaaa.. işte bakalım.. kısmet artık.. ama sanki göbüşüm biraz sindi gibime geliyor.. oda içtiğim yeşil çayla mistik çayına bağlıyorum.. belki yağdan kaybım vardır.. kiloda pek farketmeyebilir oda tabi..bakıcaz artık):bende pek umutlu değilim artık 100 gram bile aşşağı çıksam sevinecemmmm
teşkler canım. ama bende ödem yok.. zaten yeşil çayla habire wc ye çıkıyorum ben sabaha kadar hemde
ben senden umutluyum canım.. valla ben 1 kiloda versem motive için iyi olacakdaaa.. işte bakalım.. kısmet artık.. ama sanki göbüşüm biraz sindi gibime geliyor.. oda içtiğim yeşil çayla mistik çayına bağlıyorum.. belki yağdan kaybım vardır.. kiloda pek farketmeyebilir oda tabi..bakıcaz artık):
canım ben carrefourdan aldım.. migrostada varmış.. güzel bir tad. sahlepe benizyor tadı da..sütle de içiliyormuş. ama ben su ile yapıyorum.. ılık olarak da tüketiyorum..Günaydın Kızlar ,
Şu mistik çayı çok merak edıyorum .
Dün carrefoura gittim ama bulamadım malesef
çevrende büyük market varsa onlarada bak istersen.. kipa falan..olabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?