Esnek Diyet Arkadaşlığı

sorması ayıptır bebem bu mistik çay ne oluyor be ya?
canım ben de facede duydum canım aldım carrefourdan.. tadı güzel.. beğendim.. metobolizma hızlandırıcı bir çay..güzel içinde yok yok.. tarçınmış zencefil vanilya hindiba kökü karanfil meyan kökü kakule meyvesi karabiber ve siyah Çay:)sütle bile içilebiliyormuş:)
gelelim muz sorusuna.:) canım meyvelerden muzu diyetisyenlerde diyette ara öğün olarak veriyor.. kahvaltıyla biraz çok olmuş ama.. dengelersin sonrasında artık:)ben sevmediğim için ne problem:)

Bilmiyordum bi daha ara öğün olarak yerim

selamlar.. öğlen yemeğim fiyaskoydu:tavuğumu canım almadı sadece 2 çatal yiyebildim.. çorba yedim yarım kase.. 3 kaşık da pilav aldım iyikide almışım.. ancak onu yedim.. birde 4-5 çatal karışık salata..yani açımm

inşallah herşey tatlıya bağlanır cancan :) ve ben canı gönülden düzeleceğini düşünüyorum :))

ekmek yemiyorum akşamları..yemekten sonra bir fincan siyah çay, ardından bir kupa mistik çayı
bir saat sonrada biberiye yeşil çay funda yaprağı karışımı..

[QUOBN ="eylemsevcan, post: 38846781, member: 215256"]he ya onu bende anlamadım soyulmuş diyor heralde[/QUOTE]
Yok bn kafayı yedim siz anlayın diyor :))

slmlar hoşgeldin canım aramıza
yaş kaç boy kilo ve hederfin kaç?

Teşekkür ederim :)
Yaşım 28
Boyum 1.70 cm
05.01.2015 te başlangıç yaptım . 62,6 kg ile ,
Bir hafta boyunca dikkat ettim dün tartıldım ,
Tartıda 0,900 gr fazla çıktım .
Moralim bozuldu
Ama pes etmek yok tabi ,
Hedefim tartıda 55 kg görmek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…