- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #6.121
canım ben de facede duydum canım aldım carrefourdan.. tadı güzel.. beğendim.. metobolizma hızlandırıcı bir çay..güzel içinde yok yok.. tarçınmış zencefil vanilya hindiba kökü karanfil meyan kökü kakule meyvesi karabiber ve siyah Çay:)sütle bile içilebiliyormuş:)sorması ayıptır bebem bu mistik çay ne oluyor be ya?
Bilmiyordum bi daha ara öğün olarak yerimcanım ben de facede duydum canım aldım carrefourdan.. tadı güzel.. beğendim.. metobolizma hızlandırıcı bir çay..güzel içinde yok yok.. tarçınmış zencefil vanilya hindiba kökü karanfil meyan kökü kakule meyvesi karabiber ve siyah Çay:)sütle bile içilebiliyormuş:)
gelelim muz sorusuna.:) canım meyvelerden muzu diyetisyenlerde diyette ara öğün olarak veriyor.. kahvaltıyla biraz çok olmuş ama.. dengelersin sonrasında artık:)ben sevmediğim için ne problem:)
Bilmiyordum bi daha ara öğün olarak yerim
canım giremedim tabloda değişikliği kabul etmiyor bir sorun var akşama birde evden denerimBilmiyordum bi daha ara öğün olarak yerim
inşallah herşey tatlıya bağlanır cancan :) ve ben canı gönülden düzeleceğini düşünüyorum :))kızlar dünkü yemek malesef fiyaskoyla sonuçlandı iş yerinde yediğim bir azar herşeyi berbat etti
ne tadım kaldı ne tuzum toplamda8-10 lokma geçmedi boğazımdan hiç tadım kalmadı kocama diyorum zengin ol beni çek kurtar nerdeeee şans yok bizde anacım bazıları diyor ya yok kendi paran başka aman aman bu şartlarda hiç başka değil yerim kocamın maaşını çıtır çıtır...
inşallah canım yaa işte çalışmakta bazen insanı mahvediyorinşallah herşey tatlıya bağlanır cancan :) ve ben canı gönülden düzeleceğini düşünüyorum :))
Derisi neAra öğün:1 tane elma(orta boy derisi olmayan)
he ya onu bende anlamadım soyulmuş diyor heraldeDerisi ne
slmlar hoşgeldin canım aramızaArkadaşlar herkese merhaba ,
Bende diyet yapıyorum .
Yeni başladım sayılır ,
Öğünlerimi bende paylaşırım burada .
Hahahaha bende şimdi farkına vardım kabuğu olmadan az kalorili oluyor oyleDerisi ne
slmlar hoşgeldin canım aramıza
yaş kaç boy kilo ve hederfin kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?