Esnek Diyet Arkadaşlığı

ewet canım.. aslında çevremdekilre göre böyle bile gayet iyiymişim.. ama teklerim sıkmasın isitiyoum.. rahat edemiyorum..illa en azından 52 53 oluyim yeter..
bu arada ben 3 kış da pilates yaptım.işsiz kaldığım dönem kendimi spoa vermiştim:)sabahları ebru şallıyla pilates öğleden sonrada haftada 2 gün fitnesa gidiyorum..:)fitnes bitince stepe gittim.. sanırsam kilomu korumam da onlarında etkisi oldu..ama yürüyüş hayatımda her daim var.. çok hareketliyimdir.. hareketi severim.. merdiven iner çıkarım.. bol yürüyüş):

haklısın herşeyin başı istemek..İşyeimde arkadaşlarım gülüyor bana.. zaten zayıfsın ne diyeti diyorlar. ama insan bence kendini nasıl seviyosa nasıl istiyorsa öyle olamlı.. ben 53 ü en azından geçmiyim.. böyle sevmiyorum kendimi:)

Zaten zayıfsın nerene zayıflıyorsun :)
Bunu bir çok kişi çevresınden duyuyordur , büyük ihtimalle :)
Ya insan kendını nasıl mutlu hıssedıyorsa , oyle yaşamalı , oyle beslenmelı ,
Abur cuburu yemek ıcın teklıf edenler , bi taneden bi şey olmaz mantıgıyla hareket edıyorlar ,
Beyzabet bende pilatese başlamayı düşünüyorum .
Akşam spor kulubuyle gorusecegım bakalım neye karar verecegım .
Yüzmeye de gidiyorum çünkü :)

pilates hakkatende çok güzel bir spor.. tavsiye ederim canım..
bende başlıyacağım inşda.. bir şeytanın bacağını kırsam.. ben evde kendim yapıyorum.. çok hareketlerini öğrendim zaten.. toğum lastiğim küçük topumda var.. yeterki bir başlasammmmm

esas ara öğünümü normalde 3 30 gibi yapmam gerekidi.. ama dayanamadım ya.
3 30 gibide daha badem kuru erik kuru üzüm yicem:)birde nescafe ile:)sütlü az şekerli)

Hafta sonları sadece bir yada iki öğün yiyorum.. sabah kahvaltım yok..öğlen 1 30 gibi eşimle kahvaltı yapıyoruz.. öyle doyuyorum ki akşam bile bazı yemiyorum. sadece çayla bir çikolatayla kapatıyorum o günü.. işyerin de daha çok yiyorum ben yaa

Canım öğün atlamamanı tavsiye ederim . Hele ki kahvaltının önemi yatsınamaz . Ben nescafe hiç içmiyorum . İçersem de şekersiz sütsüz içerim

hafta sonları mecburen öyle oluyor.. eşim kusa gidiyo 1 gibi geliyor.. hazırlayana kadar 1 30 oluyor.. sofradan kalkmamız 2 yi geçiyor.. sonrasındada çok acıkmıyorumki. çünki homin gırtlak yiyiorum:))kahvaltı tarzı yemeğe bayılıyoumm.. kahvaltı en sevdiğim öğün benim:)

Benım bir sonraki öğünüm saat 17.00 'de
Light ayranım var . Bi de altınbaşak kraker .
Ya da muz , sanırım bu muzu bugun yıyecegım
afiyet olsun canım
ben ikinci ara öğünümü yaptım.. nerdeyse ara değil ana öğün olacaktı:))
1 huma 1 kuru erik 4 kabuklu badem 10-15 adet leblebi siyah çay..
birazdan da mistik çayımı alıcağım inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…