Esnek Diyet Arkadaşlığı

ekmek yok çikolata yok arada naneli şeker atıyorum oda günde 2 taneyi geçmiyo az yiyorum elimden geldiğince de hareketli olmaya çalışıyorum sabah akşam toplam 30 dk yürüyüşüm oluyo servise git gel iş yerinde asansör kullanmıyorum merdivenlerden yarım saatte bir in çık yapıyorum bu hafta spora başlicaktım hasta oldum ağrım çok olduğu için yapamadım haftaya sporada başlıyorum şimdiden karnımda rahatlık hissediyorum ama :) kilo 70 boy 170 hedef 63 :)

en az 5 bardakta su içiyorum su içmekte sıkıntı çektiğim için telefonuma program yükledim hep hatrlatıyo bana içiyorum şimdi artık sabahları da 2 kaşık sirke,1 kaşık bal,ılık su karıştırıp içicem iş yerimede 5 bitki çayı karışık olanlardan alıcam günde 3 kere içicem nisan ayına kadar zayıflicam inşallah :)

Eylemsevcan canım sen kac kıloyla başladın ?
Şimdiki kilona ne kadar sürede ulaştın ?
İdeal kiloma yakınsın
canım ben aslında doğumlarımdan sonra şunuda ye süt yappsın bunuda ye derken iştahımda açıldı en son 69 u gördüm işte o zaman bir kriz geçirdim ohhaaaa didim kendine gel didim biraz uğraşarak 65 e düştüm orda aylarca kaldım sonra bir silkinmeyle daha bir başladım işte şimdi bugünkü kilom olan 56.6 ya ulaştım çok şükür hedefim 54 ordada koruma ya geçecem artık inşallah
bu arada şimdiki kiloma ulaşmak 1 yılı buldu çünkü aralarda hep boşladım şubatta başladım 65 ile 4 ayda 8 kilo vererek yani her ay 2 kilo vererek 57 ye düştüm sonra 56.2 ye indim ondan sonra ablam geldi almanyadan ye Allah ye hemen hemen hep dışarlarda oldum 59.9 o gitti tekrar girdim bu sefer toplamda 3 ayda ancak 56.6 oldum yani bu tamamen iradenle alakalı nasıl ciddi girersem o kadar çabuk kilo veriyorum aman olduğu kadar dersem ayda 1 kilo ancak verebiliyorum çok uzattım neyse durum bu yani

Yaşında etkisi çok zayıflamada.. ben ilk kızımı doğurduğumdada 17 kilo almıştım.. ama daha 22 yaşındaydım.. ve hiç bişey yapmadan kendiliğinden gitti kilolar.. hatta dahada incelmiştim.50 kilo ile hamile kalmıştım 67 ile doğuma gittim.sonrasnda 48 kiloya kadar düşmüştüm..ikinci doğumumda 34 yaşında idim..maalesef emziridğim halde kendi gitmedi kilolarhatta emzirmekten adım 62 ile doğumdan çıktım. tekrar 64 e çıktım.. sonrasında kızım 5 aylık olunca dikkat etmeye başladım. bol yürüyüş dikkatle tekrar 55 e indim..sonrasında 51 e kadar düştüm.. ama bol çabayla:)şimdide kaç senedir 50 52 arasıydım.. ama yaş geldi 40 atekrar kilo almaya başladım .. ve 55,3 ü göünce tartıda durrr dedimbakalım inş tekrar en azından 52 olsam yete bana.. 50 az artıkyüzüm çöküy çünki 50 deramazanda kilo veriyorum.. ramazanda 50 idim.. bayramdan sonra işte sonuç:)

Canım detaylı yazdığın için ayrıca tesekkur ederım .
Güzel bir kilodasın aman korumada ol

evet bize çok az kiloya gerek yok bozuluruz
bu yaştan sonra ne gerek var 2 çocuk annesiyim
ben dal gibi genç kız gibi ortalıkta gezinmeyede karşıyım çünkü hiçç yakışmıyor
her şeyin bir yakışanı var

Maşallah canım sana ya , sanırım iki kzıın var . Allah bağışlasın .
Bir çok şeyin etkisi var haklısın ,
İpin ucunu bıraktıgın an gidiyor ,
Ama şu bir gerçek , süzenli spor olmadan amaca ulaşmak çok zor .
Ben hafta da 3 gün yüzyorum .
Arkadaşlar abartmıyorum ,
75 yaşında bir bayan gelıyor , Öyle bir fizik varki ,
Kim görse asla 75 demez ,
Antrenörum dedı bana da kadının yaşını ,
Daha nelerı var ,
Hiçbir şey için geç değil ,
İstemek ve azimli olmak gerek ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…