- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #6.161
bende facede duymuştum..aldım ..çokda beğendim..Migrosa bakacagım bır de :)
Çok methını duydum :)
Sağol canım
canım metoyu hızlandırıyor:)mistik çay ne yaa neye iyi geliyor bir söyleyiverin bakem
ewet ben 2 senedir onu kullanıyorum.. diğer yaraklılardan içemyiorum zaten.. bu süper..10.30 Ara
1 fincan yeşil çay
3 adet kepekli kraker
Arkadaşlar lipton 'un bergamot aromalı yeşil çayı harika :)
Bilmeyenler için kesinlikle öneriyorum .
Tadı çok güzel , içimi oldukça yumuşak .
ohohh masşh sayfamız şenlendi bugün:)
canım ben aslında doğumlarımdan sonra şunuda ye süt yappsın bunuda ye derken iştahımda açıldı en son 69 u gördüm işte o zaman bir kriz geçirdim ohhaaaa didim kendine gel didim biraz uğraşarak 65 e düştüm orda aylarca kaldım sonra bir silkinmeyle daha bir başladım işte şimdi bugünkü kilom olan 56.6 ya ulaştım çok şükür hedefim 54 ordada koruma ya geçecem artık inşallahEylemsevcan canım sen kac kıloyla başladın ?
Şimdiki kilona ne kadar sürede ulaştın ?
İdeal kiloma yakınsın
canım ben aslında doğumlarımdan sonra şunuda ye süt yappsın bunuda ye derken iştahımda açıldı en son 69 u gördüm işte o zaman bir kriz geçirdim ohhaaaa didim kendine gel didim biraz uğraşarak 65 e düştüm orda aylarca kaldım sonra bir silkinmeyle daha bir başladım işte şimdi bugünkü kilom olan 56.6 ya ulaştım çok şükür hedefim 54 ordada koruma ya geçecem artık inşallah
bu arada şimdiki kiloma ulaşmak 1 yılı buldu çünkü aralarda hep boşladım şubatta başladım 65 ile 4 ayda 8 kilo vererek yani her ay 2 kilo vererek 57 ye düştüm sonra 56.2 ye indim ondan sonra ablam geldi almanyadan ye Allah ye hemen hemen hep dışarlarda oldum 59.9 o gitti tekrar girdim bu sefer toplamda 3 ayda ancak 56.6 oldum yani bu tamamen iradenle alakalı nasıl ciddi girersem o kadar çabuk kilo veriyorum aman olduğu kadar dersem ayda 1 kilo ancak verebiliyorum çok uzattım neyse durum bu yani
evet bize çok az kiloya gerek yok bozuluruzYaşında etkisi çok zayıflamada.. ben ilk kızımı doğurduğumdada 17 kilo almıştım.. ama daha 22 yaşındaydım.. ve hiç bişey yapmadan kendiliğinden gitti kilolar.. hatta dahada incelmiştim.50 kilo ile hamile kalmıştım 67 ile doğuma gittim.sonrasnda 48 kiloya kadar düşmüştüm..ikinci doğumumda 34 yaşında idim..maalesef emziridğim halde kendi gitmedi kilolarhatta emzirmekten adım 62 ile doğumdan çıktım. tekrar 64 e çıktım.. sonrasında kızım 5 aylık olunca dikkat etmeye başladım. bol yürüyüş dikkatle tekrar 55 e indim..sonrasında 51 e kadar düştüm.. ama bol çabayla:)şimdide kaç senedir 50 52 arasıydım.. ama yaş geldi 40 a tekrar kilo almaya başladım .. ve 55,3 ü göünce tartıda durrr dedim bakalım inş tekrar en azından 52 olsam yete bana.. 50 az artık yüzüm çöküy çünki 50 de ramazanda kilo veriyorum.. ramazanda 50 idim.. bayramdan sonra işte sonuç:)
Yaşında etkisi çok zayıflamada.. ben ilk kızımı doğurduğumdada 17 kilo almıştım.. ama daha 22 yaşındaydım.. ve hiç bişey yapmadan kendiliğinden gitti kilolar.. hatta dahada incelmiştim.50 kilo ile hamile kalmıştım 67 ile doğuma gittim.sonrasnda 48 kiloya kadar düşmüştüm..ikinci doğumumda 34 yaşında idim..maalesef emziridğim halde kendi gitmedi kilolarhatta emzirmekten adım 62 ile doğumdan çıktım. tekrar 64 e çıktım.. sonrasında kızım 5 aylık olunca dikkat etmeye başladım. bol yürüyüş dikkatle tekrar 55 e indim..sonrasında 51 e kadar düştüm.. ama bol çabayla:)şimdide kaç senedir 50 52 arasıydım.. ama yaş geldi 40 a tekrar kilo almaya başladım .. ve 55,3 ü göünce tartıda durrr dedim bakalım inş tekrar en azından 52 olsam yete bana.. 50 az artık yüzüm çöküy çünki 50 de ramazanda kilo veriyorum.. ramazanda 50 idim.. bayramdan sonra işte sonuç:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?