- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #6.201
bencede gayet güzel.. afiyet olsun:)Ara ögün:bir avuç leblebi,1 kuru incir,yeşil çay
afiyet olsun canım
ben ikinci ara öğünümü yaptım.. nerdeyse ara değil ana öğün olacaktı:))
1 huma 1 kuru erik 4 kabuklu badem 10-15 adet leblebi siyah çay..
birazdan da mistik çayımı alıcağım inş..
aynen..aslında bugün işide baya bir yoğun çaktırmadan yazıyorum bir yandan iş bir yandan burası:))hihii:))Bana da iyi gelıyor buraya yazmak
Eylemcım hosgeldın ,
Canımız sıkıldıkça yazdık
aynen..aslında bugün işide baya bir yoğun çaktırmadan yazıyorum bir yandan iş bir yandan burası:))hihii:))
zaten pc imde açık devamlı ..biri gelirse ancak kapıyorum..:))hihiii:))Beyzabet benımde aynı , ama sen yınede gun ıcerısınde ugra buraya
Off benimdeÇok tatlısınız ya maşallahbenim yarından hiç mi hiç ümidim yok
tabiiki yarın sabah uyanınca ilk tuvalete çıkıp ondan sonra tartılacaz inşallahAç karnına tartılcaksınız dimi
Tamam ben babamn marketine gidip tatılıyorm evde tartm yok ama yarn bi yolunu bulup kahvaltıdan önce tartılıcamtabiiki yarın sabah uyanınca ilk tuvalete çıkıp ondan sonra tartılacaz inşallah
bir ara bazıları kahvaltı falan yapıp tartılmış ona dikkat edin lütfen canlarrrrrr
öyle deme canım yaa.. benimde yokki.. ben ilk başta iyi gititm.. araya 4 günlük tatil girince bitmiştiÇok tatlısınız ya maşallahbenim yarından hiç mi hiç ümidim yok
ben sabah wc ye gidiyorum.. iç çamaşırlarımla tartılıyorum.. gerçek kilomuz o oluyor zaten..tabiiki yarın sabah uyanınca ilk tuvalete çıkıp ondan sonra tartılacaz inşallah
bir ara bazıları kahvaltı falan yapıp tartılmış ona dikkat edin lütfen canlarrrrrr
benim eve tartı alman şart[/QUOTE]IFF OTE="BEYZABET, post: 38868405, member: 67408"]ben sabah wc ye gidiyorum.. iç çamaşırlarımla tartılıyorum.. gerçek kilomuz o oluyor zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?