- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #6.361
ÇOK değil mi canım. Ben çeyrek koyardım senin yerinde olsamAra öğün:meyve salatası(elma,portakal,kivi 1tane hepsinden)
ewet bu seferlik biraz fazla olmuş bencede.. yarım yada çeyrek olabilird..neyse sağlık olsun kalori olmasın:))Ara öğün:meyve salatası(elma,portakal,kivi 1tane hepsinden)
Bugünün tek ara öğünü buydu o yüzdenÇOK değil mi canım. Ben çeyrek koyardım senin yerinde olsam
Yok allahtan kalori olmadıewet bu seferlik biraz fazla olmuş bencede.. yarım yada çeyrek olabilird..neyse sağlık olsun kalori olmasın:))
Zaten arada yapyorum böyle her zaman olmaztabikirabiyapıyorum böylost: 38889992 .!.:Yok allahtan kalori olmadı
Bu da çok az değil mi canımAkşam yemeğim:4 yemek kaşığı kuru fasulye yemeği,4 yemek kaşığı yoğurt
Bu da çok az değil mi canım
O zaman afiyet olsun caanııımama ben doyuyorum ki hemen hem kalori hesabıda yapyorum gün 1000 kalariyi gecmeme lazm
Haklısın cnm ama alıstm BN az yemeyeEtrafımda ki insanlar diyete gittiler çok güzel kilo verdiler ama benden daha çok yediler ekmek de vardı tatlıda. Ama tabi bırakınca gerisin geri aldılar. O yüzden dedim az dEğil mi diye rabia
Ne güzel benimde bi günüm bi günü tutmuyor malesef. Soğanı seviyor musun bilmem ama soğanda güzel zayıflatıyormuş daha çok faydaları varda. Kuru fasulye deyince aklıma hemen o bide pilav geliyorHaklısın cnm ama alıstm BN az yemeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?