- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #6.401
Herkese afiyet olsun .bol eksi olsun inş:))kahvaltımı yaptım ... ara olarak mistik tea mı içiyorum..:)
Hayırlı günler, hayırlı cumalar kızlarGünaydın kızlar,
Çok yazamasam da yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum, takip ediyorum sizleri
Ben bugün 62,5 geldim. 200 gram almışım 15 günde. Ya uzun zamandır 62 lerdeyim. Takıldım kaldım resmen. Gerçi çok dikkat ettiğim söylenemez ama yine de eskiye nazaran az yemeye çalışıyorum. Ekmeği sadece kahvaltıda yiyorum. Buraya yazarken utanıyorum valla. Bi kilo vermeyi beceremedim. Masa başı çalışıyorum. İşim evime yakın günde toplam 20-25 dk yürüyorum. Tabi çok hareket olmayınca kilo da verilmiyor
Neyse yine de moralimi bozmayım. Diyet için motivasyon şarttt
Allah Allah.. canım ben carrefourdan aldım ...migrosdada olduğunu duymuştum canım.. aktarlardada olabilir.. bende şimdi beyaz çayı arıyorum.bakalım bulabilecekmiyim:)Beyzabetcim bulamadım şu mistik çayı ,
Kaldırıldı galıba
Sana afiyet olsun ,
Bende yeşil çay içeceğim ama ara saatim 10.30 'da
Allah Allah.. canım ben carrefourdan aldım ...migrosdada olduğunu duymuştum canım.. aktarlardada olabilir.. bende şimdi beyaz çayı arıyorum.bakalım bulabilecekmiyim:)
canım onu bende daha içmedim.. buşursam deneyeceğim inş:)facede duymuştum.. bulursam birde onu deneyeceğim:)Beyaz çayı denemedim hiç . Nasıl canım ?
canım git .. akşam yemeği niyetine yersin.. akşama da hafif geçiştirirsin bence.. çok değil kalorisi..zaten zayıfsın boşver canım.. kasma sen kendini o kadarda..Kızlar yarın arkadasım ıstıklal 'e saç kavurması yemeye davet ettı .
Kıramadım da . Süreklı cıkamıyoruz şimdi .
İnternetten baktım kalorısıne orta boy porsıyon ıcın 308 kalorı yazıyor .
Ne yapsam gitmesem mi ki ya ?
olur olur canım.. sıkılaşırsın..yeter ki devamı olsun.. off bir ben başlayamadım şu pilatese yaaBu arada normalde spor falan yapamıyorum ama artık akşamları yatmadan önce bi 10-15 dk da olsa kendimce hareketler yapıyorumİnşallah faydası olur...
canım git .. akşam yemeği niyetine yersin.. akşama da hafif geçiştirirsin bence.. çok değil kalorisi..zaten zayıfsın boşver canım.. kasma sen kendini o kadarda..
haklısın canım artık başlıyacağım inş.. bu akşama start vereyim inş tabi:).aslında bir başlayabilsem devamı geli.. çünki başladıktan sonra bağımlılık yapıyor resmen...sende göeceksin başlayınca.. müptela ediyor pilates insanı:)Çok geç yemeyiz zaten , Ya ben acayip kaptırdım kendimi ,
diyet dışı bi şey yiyince vicdan azabı duyuyorum
Beyzabet ben salı günü ilk dersıme gidiyorum pilatese .
Sende başla hadi
ye canım yeee afiyet bal şeker olsun zaten ne yemeği yersek yiyelim aşşa yukarı 300 kaloriyi buluyor bişey olmaz bebeğimKızlar yarın arkadasım ıstıklal 'e saç kavurması yemeye davet ettı .
Kıramadım da . Süreklı cıkamıyoruz şimdi .
İnternetten baktım kalorısıne orta boy porsıyon ıcın 308 kalorı yazıyor .
Ne yapsam gitmesem mi ki ya ?
AYNEN YA.. NE KADAR MASUM GÖRÜĞÜM ŞEYLE VARDI MEĞERSEM NE KADAR ÇOK KALORİSİ VARMIŞŞye canım yeee afiyet bal şeker olsun zaten ne yemeği yersek yiyelim aşşa yukarı 300 kaloriyi buluyor bişey olmaz bebeğim
haklısın canım artık başlıyacağım inş.. bu akşama start vereyim inş tabi:).aslında bir başlayabilsem devamı geli.. çünki başladıktan sonra bağımlılık yapıyor resmen...sende göeceksin başlayınca.. müptela ediyor pilates insanı:)
EWET.. BAŞLANGIÇTA BİRAZ ZORLANIRSIN CANIM.. AMA ALIŞIRSIN . ÇOK RAHATLATICI BİR SPOR..Hep yapmak istiyordum , bakalım bende cok heyecanlıyım , nasıl olacak diye ,
başlangıcta zorlar ama baya dimi
OH AFİYET OLSUN ..10.30 ara öğün
1 fincan yeşil çay
2 kepeklı bisküvi
1 adet kuru kayısı
5 adet çiğ badem
5 adet kuru yaban mersini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?