Esnek Diyet Arkadaşlığı

Hayırlı günler, hayırlı cumalar kızlar
Dün bildirim yapmıştım canım eylemsevcan . Yazdıklarımı alıntıladım

Beyzabetcim bulamadım şu mistik çayı ,
Kaldırıldı galıba
Sana afiyet olsun ,
Bende yeşil çay içeceğim ama ara saatim 10.30 'da
Allah Allah.. canım ben carrefourdan aldım ...migrosdada olduğunu duymuştum canım.. aktarlardada olabilir.. bende şimdi beyaz çayı arıyorum.bakalım bulabilecekmiyim:)

Dün 15 günde 200 gram almışım demiştim. Meğerse 31 aralıktaki kilomu yanlış görmüşüm aklım nerdeyse artık
Oysaki 15 günde 100 gram vermişim
31 aralık: 62,6
15 ocak: 62,5
Gerçi pek bi fark yok. hep bu civarlardayım kaç haftadır. Neyse en azından 63'e çıkmıyorum

Kızlar yarın arkadasım ıstıklal 'e saç kavurması yemeye davet ettı .
Kıramadım da . Süreklı cıkamıyoruz şimdi .
İnternetten baktım kalorısıne orta boy porsıyon ıcın 308 kalorı yazıyor .
Ne yapsam gitmesem mi ki ya ?

Bu arada normalde spor falan yapamıyorum ama artık akşamları yatmadan önce bi 10-15 dk da olsa kendimce hareketler yapıyorum İnşallah faydası olur...

canım git .. akşam yemeği niyetine yersin.. akşama da hafif geçiştirirsin bence.. çok değil kalorisi..zaten zayıfsın boşver canım.. kasma sen kendini o kadarda..

canım git .. akşam yemeği niyetine yersin.. akşama da hafif geçiştirirsin bence.. çok değil kalorisi..zaten zayıfsın boşver canım.. kasma sen kendini o kadarda..

Çok geç yemeyiz zaten , Ya ben acayip kaptırdım kendimi ,
diyet dışı bi şey yiyince vicdan azabı duyuyorum
Beyzabet ben salı günü ilk dersıme gidiyorum pilatese .
Sende başla hadi

Çok geç yemeyiz zaten , Ya ben acayip kaptırdım kendimi ,
diyet dışı bi şey yiyince vicdan azabı duyuyorum
Beyzabet ben salı günü ilk dersıme gidiyorum pilatese .
Sende başla hadi
haklısın canım artık başlıyacağım inş.. bu akşama start vereyim inş tabi:).aslında bir başlayabilsem devamı geli.. çünki başladıktan sonra bağımlılık yapıyor resmen...sende göeceksin başlayınca.. müptela ediyor pilates insanı:)

ye canım yeee afiyet bal şeker olsun zaten ne yemeği yersek yiyelim aşşa yukarı 300 kaloriyi buluyor bişey olmaz bebeğim

Hep yapmak istiyordum , bakalım bende cok heyecanlıyım , nasıl olacak diye ,
başlangıcta zorlar ama baya dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…