- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #6.421
ara öğün .
1 kuru erik
3-4 leblebi
5-6 kuru üzüm
2 adet badem
şimdide yeşil çay içeceğim..
TEŞK EDERİM CANIM.. OLDU İNŞ:=))AMA DOYMUYORUMKİ BUNLARLA BENNAfiyet olsun canım
OHH AFİYET OLSUN SANADA CANIM..Ara öğün:bir kupa yeşil çay,bir avuç leblebi,kuru incir bir tane
TEŞK EDERİM CANIM.. OLDU İNŞ:=))AMA DOYMUYORUMKİ BUNLARLA BENN(
DİYET BİSKÜVİLERİDE ÇOK MASUM DEĞİL.. AMA DİĞERLERİNE NAZARAN DAHA AZ KALORİSİ.. PATLAMIŞ MISIRA BENDE BAYILIRIM.. YAĞSIZ TUZSUSZSA ÇOKDA KALORİLİ DEĞİLDİR DİYE UMUYORUM..Hayırlı cumalar musmutlu günler canlar ne güzel böyle herkes mesajlaşıyorbende kızım bi uyusa nar yicem :) kalori sine hiç bakmadım ama çok seviyorum. Birde kızlar diyet bisküvi leri ne kadar masum neler yiyosunuz. Ben dün akşam patlamış mısır yedim yağsız tuzsuz ama
AA ÖĞLE ARASI DÜŞÜNÜYORUM CAREFOURA GİTMEYİ.. EĞER GİDERSEM Bİ BAKAYIM OLMASSAA.. SAĞOL CANIM:)BU DEDİĞİN SANDWİÇLER NASIL BİŞEY Kİ??canım wasa sandwichler var . Carrefour da baya çeşitleri de mevcut .
Onları denedın mı daha doyurucu olabılırler .
Hayırlı cumalar musmutlu günler canlar ne güzel böyle herkes mesajlaşıyorbende kızım bi uyusa nar yicem :) kalori sine hiç bakmadım ama çok seviyorum. Birde kızlar diyet bisküvi leri ne kadar masum neler yiyosunuz. Ben dün akşam patlamış mısır yedim yağsız tuzsuz ama
Canım bu sabah yoğurtlu kürü yedim ama içine çörek otu ve kimyondà ekledimHayırlı cumalar sanada canım ,
Ara öğünleri çeşitlendirmek adına yiyoruz
Ara öğünler için sağlıklı atıştırmalık önerileri olanlar varsa paylaşsınlar lütfen .
AA ÖĞLE ARASI DÜŞÜNÜYORUM CAREFOURA GİTMEYİ.. EĞER GİDERSEM Bİ BAKAYIM OLMASSAA.. SAĞOL CANIM:)BU DEDİĞİN SANDWİÇLER NASIL BİŞEY Kİ??
E niye diyet yazıyorlarooo netten baktımda..çok masum değilmiş canım onarlın kalorisi.. 100 gr 481 kalori imiş33 grmış paketide.. oda aşağı yukarı 160 kalori civarıyımş
Ne güzel olurdu şimdi neler yeedim. Öyle bi arkadaşım var 2 çocugu var 45 50 kg arası ve çook yiyoroff nefret ediyorum ben diyetten yaa:keşke yiyip yiyip kilo almayan bir bünyem olsaydı
Canım bu sabah yoğurtlu kürü yedim ama içine çörek otu ve kimyondà ekledim
tmm canım.. zaten içinde bi tane değilmiş.. o zaman 2 adet yesek tuta belki.. çeşitleri çok..baktım netten..deniycem inş.. sağolasın..Canım wasa 'lar gevrek ekmek olarak geçiyor .
Tam tahıllı olduğundan ara öğünlerde sağlıklı atıştırmalık olarak tüketilebilir .
Koruyucu madde yok içinde .
Sindirim içinde faydalı oluyor ,
Hatta diyetisyenler tarafından da öneriliyor .
3-4 çeşidi mevcut .
Denemelisin
ofofff.. o kadar hareketli olmasam dahada kilolu oludum kesinde.. yinede yaş gititkçe kilo almak maalesef dahada kolay oluyorNe güzel olurdu şimdi neler yeedim. Öyle bi arkadaşım var 2 çocugu var 45 50 kg arası ve çook yiyor
kesinikle hakllsıın canım..doğru diyorsun.. işin sırrı az yemekde.. ama acaba diyorum benim midem genişleidmi.. doymuyorum hiçbence aslında hiç birşey çok masum değil
ama az yediğiniz herşey masum bence tabii baklava tulumba şerbetli tatlılar hariç
ben öyle düşünüyorum mesela kimisi ara öğünde tost bile yediriyor ama küçük olmak kaydıyla
oda bence diğerlerinden daha doyurucu patlamış mısırada az yemek kaydıyla gene masum tabaklar dolusu yemicez tabiiki bence bir çok şeyi az yediğimiz ölçüde masum
mesela diyet bisküvi 40 kalori 4 tane yesen hemen hoopp 160 kalori
diyet olsa kaç yazar o yüzden herşeye dikkat etmek lazım
ve bir çok şeyide az yiyerek sorunsuz hale getirmek lazım diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?