Esnek Diyet Arkadaşlığı

çünkü ben öyle yapıyorum
ve toplamda 10 kilo o şekil verdim bisküvilerinde çok diyetlerine falan dikkat etmeden
çünkü aşşağı yukarı aynı kaloriler o yüzden hiç bişey için kendimi zorlamadım
canımın istediği bir çok şeye kısıtlama koymadım
temelli tehlikeli şeyleri kesmeye çalıştım şerbetli tatlılar yaşpastalar
ama gene biri ikram ettiğindede yememezlik yapmadım ertesi gün çok dikkat ettim
kızartmalara son verdim ekmeği eskisi kadar çok yemeyi kestim
işte bildiğiniz gibi belli başlı şeyleri kestim o kadar
akşamları 1-2 diyet bisküvi veya normal bisküvi veya bir parça çikolata çayın yanina yani illaki yedim ondan hiç vazgeçmedim brazda sporrrrr ohhh gitsin kilolar şıkır şıkırrrrrrr

yadaaaa yeşil çayla mistik çay .. acıktırıyor.. metoyu hızlandırdıkları için heralde çabuk sindriyoum.. dolayısıylada acıkıyorum
evet canım ondanda olabilir birazda evet psikolojiktir
çünkü piskolojik olarak insan bir müddet sonra alışıyor bak çayda şekeri azaltmaya o kadar zorlandım o kadar zorlandım anlatamam ama uğraşa uğraşa bugün 1 kesme şeker atmışım büyük kupaya farkında değilim severek içtim bitince aklım başıma geldi demekki alışmışım haberim yok
dün lahmacun söyledik normalde 2 tane yemeden asla doymazdım dün gene tutmucam kendimi istediğim kadar yicem dedim 1.5 da doydum herşey piskolojik

haklısın canım.. bencede psikolojik.. nasılki bi şeye moralim bozlunca keyfim kaçınca anındaa iştahım kesiliyor.. buda aynı.. iş beyin gücünde.. en güzel zaten öyle.. herşeyden kendini çok kasmadan ama azz yemek.. dediğin gibiçok zaarlı şeyler dışında tabi:)

Allah'tan tek rahatlığım yürüyüşü çok seviyorum.. kafam mı bulandı .. atıyorum kendimi dışarı.. yürüyorum.. hem kafam dağılıyor stresim gidiyor hemde psikolojik olarak da rahatlıyorum hemde hareket etmiş oluyorum.. kafam daha da rahatlıyor:)evim binanın en üst katında.. asansörümüz yok:)4 .kata koşa koşa çıkıyorum:)bazı bi eksik için hemen bakkala gidiyorum .. üşenmiyorum.. bu huyumu da seviyorum:)

Kabak tatlısının 1 porsiyonunda 60 kalori varmış , Bu da 1 porsiyondan az
Nasıl da kandırıyorum kendımı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…