- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #6.441
evet canım ondanda olabilir birazda evet psikolojiktiryadaaaa yeşil çayla mistik çay .. acıktırıyor.. metoyu hızlandırdıkları için heralde çabuk sindriyoum.. dolayısıylada acıkıyorum
evet canım ondanda olabilir birazda evet psikolojiktir
çünkü piskolojik olarak insan bir müddet sonra alışıyor bak çayda şekeri azaltmaya o kadar zorlandım o kadar zorlandım anlatamam ama uğraşa uğraşa bugün 1 kesme şeker atmışım büyük kupaya farkında değilim severek içtim bitince aklım başıma geldi demekki alışmışım haberim yok
dün lahmacun söyledik normalde 2 tane yemeden asla doymazdım dün gene tutmucam kendimi istediğim kadar yicem dedim 1.5 da doydum herşey piskolojik
AFİYET OLSUN CANIM.. SEN EVDESİN HERALDE DİMİ.. EV YEMEKLERİ YİYORSUN ÇÜNKİ::)NE GÜZEL.Öğle yemegim;:bir porsiyon ıspanak,4 yemek kaşığı yoğurt
OH ŞİFA OLSUN CANIM.. GAYET GÜZEL BOŞVER.. AKŞAMA ACCIK YERSEN DENGELENİR..öğle yemeğim accık abarttık:
yarım karnıyarık
haydari
közlenmiş biber salatası
1 yemek kaşığı rus salatası
yarım tavuk suyu çorba
1 dilim ekmek
OLSUN CANIM.. KASMA YA.. SEN GAYTE İYİİSN.. YAVAŞ YVAŞ VER ACELEN YOK.. SPORDA YAPIYORSUN NE GÜZEL..Kabak tatlısı var bugün , çok az kaşığın ucuyla aldım ,
Ara öğünümde yiycem
Biliyorum şekerli ama porsiyonu çok az almış olmama güveniyorum .
CANIM SEN O KADAR KASMA YA.. BAK BANA... BENDE ÇOK KASMIYORUM.. YAVAŞ YAVAŞ GİDER İNŞŞ.. ACELEMİZ YOK.:)Eyvah eyvah kalori hesabına geçersem , yandım demektır
Canım sen böyle deyince aklıma bu geldi paylaşmak istedimoff nefret ediyorum ben diyetten yaa:keşke yiyip yiyip kilo almayan bir bünyem olsaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?