- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #6.461
CANIM SEN O KADAR KASMA YA.. BAK BANA... BENDE ÇOK KASMIYORUM.. YAVAŞ YAVAŞ GİDER İNŞŞ.. ACELEMİZ YOK.:)
daha sabahla öğlenim 825 kalori oldu be yaaaaaaaaaa
akşam çok az yemem lazım
HİHİİİİİ:))Canım sen böyle deyince aklıma bu geldi paylaşmak istedim
AKŞAM BİR AYRAN İÇ.. BİRAZDA SEBZ YADA IZGARA TAVUK KÖFTE TARZI DENGELER CANIM.)daha sabahla öğlenim 825 kalori oldu be yaaaaaaaaaa
akşam çok az yemem lazım
kişiye göre değişiyor canım 60 kilonun altı kişiler kesinlikle 1000 i geçmicek yoksa verilmiyorCanım , gunluk kac kalori almak gerekiyor ?
kişiye göre değişiyor canım 60 kilonun altı kişiler kesinlikle 1000 i geçmicek yoksa verilmiyor
ama 60 üstü 70 -80 ler falan 1300-1400 e kadar yolu var onlar daha kolay kilo veriyorlar
yok benimki normal bilgisayardan giriliyor ama çok memnunum birazda o site sayesinde veriyorum ve orda verdiniz dediği kilolayla kilolarım başa baş gidiyor çok memnunum isterseniz o sitenin ismini özelden yazabilirimKalori hesabı yapmadım hiç ,
telefona yüklenen kalori hesaplayan programlar var ,
Onları kullanan var mı acaba ?
yok benimki normal bilgisayardan giriliyor ama çok memnunum birazda o site sayesinde veriyorum ve orda verdiniz dediği kilolayla kilolarım başa baş gidiyor çok memnunum isterseniz o sitenin ismini özelden yazabilirim
hadi bakalım inş güzel bir eksi görürsün.. ben inanıyorum sana..Kızlarr , tartı almıştım ya , eve gelmiş ,
akşam eve gittiğimde tartılacağım .
Çok heyecanlıyım
11 gündür diyetteyim .
11 günlük zamanda ilk tartıldığımda 62,6 kg ikinci de ise 63,5 kg. çıkmıştım .
Bakalım şimdi ne olacak
Evet hep evdeyim bugün evdeki öylece duran çikolatalar için bi yöntem buldum dışarı çıktığım zaman çantama dolduruyorum ve çocuklara dağıtıyorum bugün şansım yaver gitti 5 çocuğa dağıttım[/QUOTE][QUOTBN y"BEYZABET, post: 38906475, member: 67408"]AFİYET OLSUN CANIM.. SEN EVDESİN HERALDE DİMİ.. EV YEMEKLERİ YİYORSUN ÇÜNKİ::)NE GÜZEL.
süperr güzel bir yöntem.. hem zayıflıyorsun, hem çocuk sevindiriyorsun..:)[/QUOTE]Evet hep evdeyim bugün evdeki öylece duran çikolatalar için bi yöntem buldum dışarı çıktığım zaman çantama dolduruyorum ve çocuklara dağıtıyorum bugün şansım yaver gitti 5 çocuğa dağıttım
ama canım akşam değilde sabah tartılsan gerçek kilon çıkmaz akşamaKızlarr , tartı almıştım ya , eve gelmiş ,
akşam eve gittiğimde tartılacağım .
Çok heyecanlıyım
11 gündür diyetteyim .
11 günlük zamanda ilk tartıldığımda 62,6 kg ikinci de ise 63,5 kg. çıkmıştım .
Bakalım şimdi ne olacak
ama canım akşam değilde sabah tartılsan gerçek kilon çıkmaz akşama
buradan site ismi verince engelleniyor o yüzden özelden yazıyorum yanlış anlamayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?