Esnek Diyet Arkadaşlığı

kişiye göre değişiyor canım 60 kilonun altı kişiler kesinlikle 1000 i geçmicek yoksa verilmiyor
ama 60 üstü 70 -80 ler falan 1300-1400 e kadar yolu var onlar daha kolay kilo veriyorlar

Kalori hesabı yapmadım hiç ,
telefona yüklenen kalori hesaplayan programlar var ,
Onları kullanan var mı acaba ?

Kalori hesabı yapmadım hiç ,
telefona yüklenen kalori hesaplayan programlar var ,
Onları kullanan var mı acaba ?
yok benimki normal bilgisayardan giriliyor ama çok memnunum birazda o site sayesinde veriyorum ve orda verdiniz dediği kilolayla kilolarım başa baş gidiyor çok memnunum isterseniz o sitenin ismini özelden yazabilirim

yok benimki normal bilgisayardan giriliyor ama çok memnunum birazda o site sayesinde veriyorum ve orda verdiniz dediği kilolayla kilolarım başa baş gidiyor çok memnunum isterseniz o sitenin ismini özelden yazabilirim

Yedıklerınızı mı yazıyorsunuz oraya ?
Özelden isterım , incelerım

Kızlarr , tartı almıştım ya , eve gelmiş ,
akşam eve gittiğimde tartılacağım .
Çok heyecanlıyım
11 gündür diyetteyim .
11 günlük zamanda ilk tartıldığımda 62,6 kg ikinci de ise 63,5 kg. çıkmıştım .
Bakalım şimdi ne olacak

[QUOTBN y"BEYZABET, post: 38906475, member: 67408"]AFİYET OLSUN CANIM.. SEN EVDESİN HERALDE DİMİ.. EV YEMEKLERİ YİYORSUN ÇÜNKİ::)NE GÜZEL.[/QUOTE]
Evet hep evdeyim bugün evdeki öylece duran çikolatalar için bi yöntem buldum dışarı çıktığım zaman çantama dolduruyorum ve çocuklara dağıtıyorum bugün şansım yaver gitti 5 çocuğa dağıttım

hadi bakalım inş güzel bir eksi görürsün.. ben inanıyorum sana..

[QUOTBN y"BEYZABET, post: 38906475, member: 67408"]AFİYET OLSUN CANIM.. SEN EVDESİN HERALDE DİMİ.. EV YEMEKLERİ YİYORSUN ÇÜNKİ::)NE GÜZEL.
Evet hep evdeyim bugün evdeki öylece duran çikolatalar için bi yöntem buldum dışarı çıktığım zaman çantama dolduruyorum ve çocuklara dağıtıyorum bugün şansım yaver gitti 5 çocuğa dağıttım[/QUOTE]
süperr güzel bir yöntem.. hem zayıflıyorsun, hem çocuk sevindiriyorsun..:)

süperr güzel bir yöntem.. hem zayıflıyorsun, hem çocuk sevindiriyorsun..:)[/QUOTE]
Aynen çok mutluyumm

ama canım akşam değilde sabah tartılsan gerçek kilon çıkmaz akşama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…