Esnek Diyet Arkadaşlığı

Ewet bu sabahki kahvlatım
1-Haşlanmış yumurta
2-3 Zeytin
3-3 çeri domates
4-1 salatalık
5-1 dilim çavdarlı ekmek
6-sade şekersiz çay..
7-Yarım kibrit kutusu beyaz peynir..

Son düzenleme:
selamlarrrrr günaydınlar canlarrrrrrrrrrr
umarım herşey yolundadırrrrrrr
beyzabet hafta sonu malesef dediğin gibi aynen devam bendede o yüzden hiç üzülme bebeğim
hafta içi telafi etmeye bak birde haftalık 300-400 gram versek yeter de artar bilem gerisini boşverrrr
hiç sıkma canınıııııııı

Sanada gün ="eylemsevcan, post: 38948473, member: 215256"]selamlarrrrr günaydınlar canlarrrrrrrrrrr
umarım herşey yolundadırrrrrrr
beyzabet hafta sonu malesef dediğin gibi aynen devam bendede o yüzden hiç üzülme bebeğim
hafta içi telafi etmeye bak birde haftalık 300-400 gram versek yeter de artar bilem gerisini boşverrrr
hiç sıkma canınıııııııı
[/QUOTE]
Sanada günaydn ablacm özledik sayfa sizsiz çok sıkıcıydı hafta sonu

Aynen canım.. aslında c. tesi sabah iyi başlamıştım.. ama sonrası gezmele solunca gittiher ne kadar oralrdada çok yememeye dikkat ettimsede yediklerim kalorili idipazar kahvaltısı tam faciaydı zatenbakalım tartılmaya korkuyorum..

eski halini bilmiyorum canım.. ama resime gayet iyiisn.. fazla olarak accık göbüş var.. onun dışında fazlan yok bence..
önceden çektiğim olmadığı için koyamadım canım ya akşam kiloyu tartayım yanına yazcam her hafta 1 resim koycam bakalım değişimlerim nasıl olucak :) zaten midem küçüldü baya çünkü fazlacık yesem midem bulanıyo hemen su içmeye çok alıştım vücudum su istiyo durmadan buda çok iyi gitmeye başladım hafta sonuda baskül alıcam tamamdır :)

VALLA NE GÜZEL BENCE SÜPERSİN.. KEŞKE AYNI ŞEY BENDE DEOLSA.. BENİMDE İNADINA KARINIM DAHA ÇOK ACIKIYORTUTAMIYOUM KENDİMİ

Vücut Kitle İndeksiniz
21.2 kg/m2 (Normal)
İdeal Kilonuz
56 kg
Bazal Metabolizmanız
1297 kcal/gün
Toplam Kalori İhtiyacınız
1556 kcal/gün
BENİM METOM BUYMUŞ ARKADAŞLAR:)

Günaydın kızlar, haftasonu giremiyorum. Ama şimdi yazdıklarınızı üşenmeden okudum.
Bende adet oldum karnım çok şişti haftasonu. O yüzden canım çok bişey istemedi. Şimdilik her şey yolunda

Günaydın kızlar, haftasonu giremiyorum. Ama şimdi yazdıklarınızı üşenmeden okudum.
Bende adet oldum karnım çok şişti haftasonu. O yüzden canım çok bişey istemedi. Şimdilik her şey yolunda
adet olunca insanın iştahı kesiliyor.adetten önce bir iştah kabarıklığı oluyor bende.. olduktan sonra gidiyor:)

Reactions: zbt
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…