- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #6.601
bitki çayları 1 kilokalori imiş:)
afiyet olsun canım.. carrefourda var canım mistik çay.. bende beyaz çay almak istiyorum.. ama migros yok bizim burada maalesefkiCanım bitki çayları dedinde , dün alışverişe çıktım .
Bitki çayı almak için , şansıma % 25 indirime girmişti migrosta .
5 kutu çeşit olsun diye aldım .
Hepinizin haberi olsun . Ama süresi ne zamana kadar bilmiyorum
Mistik çayı yine bulamadım . Kaldırdılar sanırım .
Beyaz çay aldım , portakal çiçeği aromalı olandan
Daha denemedim
afiyet olsun canım.. carrefourda var canım mistik çay.. bende beyaz çay almak istiyorum.. ama migros yok bizim burada maalesefkiilk gördüğüm migrosdan bakacağım beyaz çay. çok merak ediyorum onuda..
canım bizim burada iki carreforu dada vardı.. he carrefourda var bence.. maramra forumdan aldım.. oliviumdada vardı.Hangi carrefourda var canım ?
canım bizim burada iki carreforu dada vardı.. he carrefourda var bence.. maramra forumdan aldım.. oliviumdada vardı.
canım takma yaa... yedinse yedin boşverrr.. akşama salatyla geçiştirirsin sende ..:)Off ya dayanamadım fındıklı kek yedim yaa 549 kaloriymiş naptm BN
Öğle yemeği:salata(yagsız ,tuzsuz,sirke ve limonlu)yarım palamut
afiyet olsun kızlarr..12.00 Öğle Yemeği
Karnıyarık
Yoğurt
Çorba
2 dilim tam buğday ekmeği
Ya noldu bana 2-3 gündür anlayamadm regli olcam galbacanım takma yaa... yedinse yedin boşverrr.. akşama salatyla geçiştirirsin sende ..:)
olabilir canım.. sıkma canını..aada olur öyle şeyler..olmalıda..Ya noldu bana 2-3 gündür anlayamadm regli olcam galba
öylemi.. nasıl tadı neye benziyor meselaa.Beyaz çayı içiyorum . İdare eder , O kadar çok beğenmedim
Bn yesil caya bayılıyorumUOTE="deren1907, post: 38954241, member: 178407"]Beyaz çayı içiyorum . İdare eder , O kadar çok beğenmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?