Esnek Diyet Arkadaşlığı

Bu arada kendime bi etek aldım. Kilo alınca bedenim 42 oldu. Haftasonu dışarı çıkmıştık. Bi etek gördüm 40 beden çok hoşuma gitti. Nasılsa zayıflarım diye aldım Belki beni gaza getirir daha çabuk zayıflarım....

adet olunca insanın iştahı kesiliyor.adetten önce bir iştah kabarıklığı oluyor bende.. olduktan sonra gidiyor:)
Aynen. Olmadan önce canım çok tatlı çekiyordu ama olunca hiç bişeycik istemedi canım. Oğlumda rahatsızdı 2. azıları çıkıyor o yüzden çok iştahsızdı, geceleri de doğru düzgün uyumadı. Birazda ona canım sıkıldı yiyemedim çok fazla.

uzamanlarda bazen bu yolu tercih edin diye öneride bulunuyorlar çok akıllıca bir yöntem

uzamanlarda bazen bu yolu tercih edin diye öneride bulunuyorlar çok akıllıca bir yöntem
Uzmanların tavsiye ettiğini daha önce duymamıştım canım :) Normalde çok kararsızımdır. Biçok mağaza gezerim ama hoşuma giden bir şey bulamam. Bu sefer hoşuma gitti birden ve almak istedim. İnşallah zayıflarım Zayıflamam lazım...

ne güzel.. buda senin kararlılığını gösteriyor.. bende aksine bir kıyafet beğendiğimde bir beden büyük alrıım. kilo alırsam diye:)38 isem 40 alırım.. nolur nolmaz derim:)aslında benimkide bir o kadar yanlış bi yöntem ama alışkanlık işte:)

Reactions: zbt
Evet bu sefer kararlıyım canım. 42 bedenden kurtulmak istiyorum. Zaten dolaptaki çoğu eteğim 40 beden. Aslında belim ince ama totom var benim

Evet bu sefer kararlıyım canım. 42 bedenden kurtulmak istiyorum. Zaten dolaptaki çoğu eteğim 40 beden. Aslında belim ince ama totom var benim
of bende belimden kaybediyorum.. belim çok ince değil.. nomalde kiloma göre 36 38 beden giymem gerekli ama bel olunca 38-*40 arası giyiyorum

Reactions: zbt
ama bak sen burda herkese morel veriyosun senin kilo almaman lazım moreli senverip kiloyuda sen alma olmazzzzzz
canım ben çok açlığa glemeiyorum.. elim ayağım titiryor..aslında hakllsıın. işte bugün güzel başladım.. inş devamı geli en azından hafta içi iyi gideyim. hafta sonları illaki bozuluyor çünki

aynen haftasonu bozuluyo hep bende azcık kaçırdım ama sonra bi bakıyom karnımda ağrılar mide bulantısı hemen su içiyorum durmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…