- 25 Ağustos 2014
- 893
- 917
- 128
- 37
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #6.541
Yok ye sebze ağırlıklı beslenmeye dikkat et. Bide tatlı çikolata meyva yediğin zaman süt yoğurt tüketmeye çalış o zaman direk kana karışıp kan şekerini yükseltmiyormuş caanııımYemek yemiyim dimi bugün hic spor yapcam bugün off bol bol su iciyorum
Tamam 1.000 ip atladm biraz daha moral olarak kendime geldim canm hic bize istemiyor çok aşırı açıkınca yerimYok ye sebze ağırlıklı beslenmeye dikkat et. Bide tatlı çikolata meyva yediğin zaman süt yoğurt tüketmeye çalış o zaman direk kana karışıp kan şekerini yükseltmiyormuş caanııım
1000 ip mi maşallahTamam 1.000 ip atladm biraz daha moral olarak kendime geldim canm hic bize istemiyor çok aşırı açıkınca yerim
Çok üzüldümnapiimmrumsüzüntt: 38937595 .!.:1000 ip mi maşallah
Afiyet olsun maşallah ne kadar erkencisinKahvaltım:2 zeytin,1 dilim peynir,1 dilim tulum peyniri,yeşil çay,haşlanmış yumurta,yarım kızarmış kepek ekmeği,bir çay kaşığı Nutella(saldırmamak adına)
Alıskanlık ne okulun ne isim var oysaki ama elbet ilerde olucak[/QUOTE]Alışkanlık msum, post: 38947860, member: 620971"]Afiyet olsun maşallah ne kadar erkencisin
Hoşgeldin ablacm özledik benimde öyle oldu[QUOTE="BEYZABET, post: 38948125, member: 67408"rağme daahafta t sabahlar herkese.. benim bu hafta sonu diyet miyet hak getirdi:))Hafta içi diyet hafta sonu o biçim ye:))çünki evde olmadım.. sabah kahvaltısı iyi başladım ama..öğleden sonra kuran vardı orada pilav börek gittiderken akşamında kardeşime gittim orda da balık ziyafeti vardı..yedim de yedim pazar orada kahvaltı..o biçim:)akşamında da ev gezmesi ordada kısırlar börekler yani, anlayacağınız tam bir felakettttttt hafta sonu inş. bugünden itibaren toparlaım
Hoşbuldum canım.. sağolasın:)Hafta sonu gezmekten bakamadımki:)valla nutella çok yedim:)Hoşgeldin ablacm özledik benimde öyle olduinşallah bu hafta telafeederiz
Aynen bnde çok yedim bi de bitter cikolata off off[/QUOTE]Hoşbuldum canım.. sağolasın:)Hafta sonu gezmekten bakamadımki:)valla nutella çok yedim:)
eski halini bilmiyorum canım.. ama resime gayet iyiisn.. fazla olarak accık göbüş var.. onun dışında fazlan yok bence..kızlar kilo tartılamadm komşumuzun cenazesi vardı ne yazık ki ama bu akşam kesin tartılcam ondan önce zayıfladğımı çoğu kişi fark etti resim çektim buraya yükleyemedim işte link http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/albums/kilo-vermeler.36842/
amman olsun canım..arada öyle oluyor..krşz geldi. ben nutellaya bayılıyorumAynen bnde çok yedi. Karbi de bitter cikolata off off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?