Esnek Diyet Arkadaşlığı

Yemek yemiyim dimi bugün hic spor yapcam bugün off bol bol su iciyorum
Yok ye sebze ağırlıklı beslenmeye dikkat et. Bide tatlı çikolata meyva yediğin zaman süt yoğurt tüketmeye çalış o zaman direk kana karışıp kan şekerini yükseltmiyormuş caanııım

Yok ye sebze ağırlıklı beslenmeye dikkat et. Bide tatlı çikolata meyva yediğin zaman süt yoğurt tüketmeye çalış o zaman direk kana karışıp kan şekerini yükseltmiyormuş caanııım
Tamam 1.000 ip atladm biraz daha moral olarak kendime geldim canm hic bize istemiyor çok aşırı açıkınca yerim

Aksam yemeğim:4yemek kaşığı yoğurt ve içinetarçın bugün hiiiç bir şey yemek istemedim mmoralim bozuk çünkü

Kahvaltım:2 zeytin,1 dilim peynir,1 dilim tulum peyniri,yeşil çay,haşlanmış yumurta,yarım kızarmış kepek ekmeği,bir çay kaşığı Nutella(saldırmamak adına)

Alışkanlık msum, post: 38947860, member: 620971"]Afiyet olsun maşallah ne kadar erkencisin[/QUOTE]
Alıskanlık ne okulun ne isim var oysaki ama elbet ilerde olucak

S.A hayırlı sabahlar herkese.. benim bu hafta sonu diyet miyet hak getirdi:))Hafta içi diyet hafta sonu o biçim ye:))çünki evde olmadım.. sabah kahvaltısı iyi başladım ama..öğleden sonra kuran vardı orada pilav börek gittiderken akşamında kardeşime gittim orda da balık ziyafeti vardı..yedim de yedimpazar orada kahvaltı..o biçim:)akşamında da ev gezmesi ordada kısırlar börekler yani, anlayacağınız tam bir felakettttttt hafta sonuinş. bugünden itibaren toparlaım

[QUOTE="BEYZABET, post: 38948125, member: 67408"rağme daahafta t sabahlar herkese.. benim bu hafta sonu diyet miyet hak getirdi:))Hafta içi diyet hafta sonu o biçim ye:))çünki evde olmadım.. sabah kahvaltısı iyi başladım ama..öğleden sonra kuran vardı orada pilav börek gittiderken akşamında kardeşime gittim orda da balık ziyafeti vardı..yedim de yedimpazar orada kahvaltı..o biçim:)akşamında da ev gezmesi ordada kısırlar börekler yani, anlayacağınız tam bir felakettttttt hafta sonuinş. bugünden itibaren toparlaım[/QUOTE]
Hoşgeldin ablacm özledik benimde öyle oldu inşallah bu hafta telafeederiz

Hoşgeldin ablacm özledik benimde öyle oldu inşallah bu hafta telafeederiz[/QUOTE]
Hoşbuldum canım.. sağolasın:)Hafta sonu gezmekten bakamadımki:)valla nutella çok yedim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…