- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #6.521
[QUOTsevindimn1907, post: 38920938, member: 178407"]Kızlarrrrrr ben geldim ,
Bu sabah tartıldım veeeeee 11 gündür başladığımdıgımdan beri 1.2 kg vermişim .
Sabah çok sevindim yaaaaa ,
62,6 kg balangıcım , bugun itirabiyle 61.4 kg
Burda kendimi sizlerle çok motive ediyorum .
Bu arada dün organik keten tohumu aldım ,
Var mı kullanan ?
İyiTE="deren1907, post: 38921013, member: 178407"]Çook sevindim ne güzel
Ara öğün:bir elma+fırında tarcınlı elma 2 tane (tatlı krizim tutu) ama tarçınlı elmalar sayesinde geçti
Hemen geçti krizzAfiyet olsun canım , iyi yapmışsın
Fırında elma da güzel olur ya
Ne sanslıyız bende öyle oldm makarna,beyaz ekmek,pilav,çikolata yemiyorum yiyemiyorum[/QUOTE][QUpost: 38924196, member: 620971"]Kızlar iştahım kapandı yaa inanamıyorum
Hiç moralini bozma akşama kadar su ve bitki çayi iç canım. Benimde öyle oluyor bazen o gün dengeliyorum. Allahtan akşam değil.hareketin daha çok olsun. Bi diyetisyen den duydum pişman olduğun zaman daha çok kilo yapıyormuşMoralin çok bozukağlamamak için kendimi zor tutuyorum abime kahvaltı hazırlarken bi an ne oldu nasıl oldu anlamadım nutellaya bi saldırdım 3-4 yemek kaşığı yedim sonra 3-4 parça bitter çikolatalarıma aynı bi hayvan gibi saldırdm şuan midem ağrıyo çok yedim çünkü allah belamı versin bunu diyete başladığı 10. Günde yapmıştm 6 baklava yemiştim cok moralim bozuk off ya naptm ben
Yemek yemiyim dimi bugün hic spor yapcam bugün off bol bol su iciyorumHiç moralini bozma akşama kadar su ve bitki çayi iç canım. Benimde öyle oluyor bazen o gün dengeliyorum. Allahtan akşam değil.hareketin daha çok olsun. Bi diyetisyen den duydum pişman olduğun zaman daha çok kilo yapıyormuş
Bu hep çikolata yı tamamen kesmem sen oldu bundan sonra arada yicem az olmak şartıyla tabiYemek yemiyim dimi bugün hic spor yapcam bugün off bol bol su iciyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?