- 9 Ocak 2015
- 19.903
- 82.708
- 798
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #6.621
süpersin canım... maşhh.. gititi kekin kalorisiHeey bayanlar 30 dk hızlı tempo yürüyüş+147 ip atlama+30 mekik+30 squat=282 kalori az ama neyse artık hic yapmamaktan iyidir yeşil çayımı hazırlıyorum yorgunluğumu atsın öldüüüm
İnşallahsüpersin canım... maşhh.. gititi kekin kalorisi
ben bugün niyetliyim
sadece sizin yediklerinizi izlemekle geçiriyorum
akşama götürecem inşallahhhhh
Allah kabul etsin canım..aslında hafta sonuki kaçamaklardan sonra bende düşündüm oruç tutmayı.. ama kısmet olmadıben bugün niyetliyim
Allah kabul etsin canım şimdiden..Bnde yarın tutmayı düşünüyorum biraz dizginlemek lazm kendimi
ohh yarasın.. sahur yaptın mı canım?ben bugün niyetliyim
gece 10-11 gibi 1.5 poğaça yedim 1 gibide yattım bu sefer sahur yapmaya üşendim gece yedinmohh yarasın.. sahur yaptın mı canım?
oh iyi iyi.. süper... bende genelde sahur yapmam.. kalkarım su içip niyetleniip yatarım.. günler bir lokma zaten.. annemde oruçmuş sabah konuştum.. ne çok niyetlenen var ya ne güzel:)gece 10-11 gibi 1.5 poğaça yedim 1 gibide yattım bu sefer sahur yapmaya üşendim gece yedinm
O zamanda bnde öyle yapiim sahurdaoh iyi iyi.. süper... bende genelde sahur yapmam.. kalkarım su içip niyetleniip yatarım.. günler bir lokma zaten.. annemde oruçmuş sabah konuştum.. ne çok niyetlenen var ya ne güzel:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?