- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #6.641
Nasl başka hiç bişey yemedin mi[/QUOTE]Nasıl baskTE="eylemsevcan, post: 38958604, member: 215256"]ben bir kere karatay şekliyle kahvaltı yaptım sahurda kalkıp 2 yumurta tavaya kırdım piskolojik olarakda olabilir akşama kadar hiç acıkmadım bir deneyim demiştim çok güzel olmuştu
çok az peynir ve zeytin yedim 5-6 kadar o kadar ekmek bile yemedim [/QUOTE][QUOTyağsız emsevcan, post: 38959309, member: 215256"]Nasl başka hiç bişey yemedin mi
Peki yagsız dimi yumurta peynirsiz de[/QUOTE]çok az peynir ve zeytin yedim 5-6 kadar o kadar ekmek bile yemedim
Allah kabul etsin canimmrabia1558 .!.:1 kaşık yoğurt aldm sonra yarım litre tarçınlı su içtim gerçekten tatlıya isteğim bi nebzede olsa durdu sahura kalkıcam ve güzelce kahvaltımı yapıcam inşallah kilo almam oruçta
Herkese günaaaydın
Şu light peynorden benimde almam lazm kaç dilim yiyorsundpeynirden post: 3alman lazım kac member: 178407 .!.:Günaydın Canım
08.00 Kahvaltı
Light peynir
Yeşil Biber
Kırmızı biber
2 Dilim tam buğday ekmeği
Şu light peynorden benimde almam lazm kaç dilim yiyorsun
O zaman bn hiiç hiiic alışamam kendimi bildim bileli peyniri çok severim napalm bizdebir dilimle yetiniriz tam yağlının3 dilim kadar canım , ama light peynirler güzel olmuyor ya , tabi zamanında tam yağlı ,tuzlu peynir yiyen biri olarak alışamadım .
O zaman bn hiiç hiiic alışamam kendimi bildim bileli peyniri çok severim napalm bizdebir dilimle yetiniriz tam yağlının
Çok sevinirim teşekkürler canımPeynir araştırmalarım devam edecek canım , bulursam güzel bir şey kalorisi yüksek olmayan , paylaşırım .
Herkese günaydınlar..
sabahki menüm;:
1 sucuklu kaşarlı kepek ekmekli tost,
sade çay:)
290 kalori almışım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?