Esnek Diyet Arkadaşlığı

ben dün sadece iftar yapmama rağmen 916 kaloriyi buldurdum 1 saatte yürüdüm ama 500-600de bırakabilirdim ama deli gibi saldırdım yemeğe Allahtan ana yemek balıktı genede ekstra şeylerle 900 ü buldu be ya

Günaydın kızlar dün akşam spora başlam ve yavaş yavaş yaptığım için sabah kalktığımda karnım midem çok rahattı tavsiye ediyorum her akşam spor yapıp 1 bardak su yada bitki çayı içip uyicam :) kahvaltımıda düzene sokmayua başladım çok heycanlı bir şekilde ve azimle gönderiyorum kiloları ve dün akşam kilomu tarttım 67 yada 66 kiloya düşmüş olabilirim eski tartıydı haftasonu dijital tartım geliyo daha sağlıklı kilomu ölçmüş olucam :)

maşh canım süppersinn.. daısı bize olur inş:)

maşh canım süppersinn.. daısı bize olur inş:)
amin canım erkek arkadaşımla telefon açık birbirimizi motive edip gaz vererek spor yapıyoruz hem sıkılmıyorum hemde rahatlıyorum :) çok şükür kilolar gidiyo ip alıcaz şimdi bana atlamak baya kalori götürüyomuş :)

Ender SARAÇ'ın 5'i bir yerdesi kesinlikle mükemmel tavsiye ederim markasını tam hatırlamıyom heralde doğadan olacak zamanında çok içtim onunla hızlı kilo verebildiğime inanıyorum
canım hatırlıyomusun bu konuşmamızı ben meğer bunu içiyomuşum adını unutmuştum bugün tekrar başladım içindekilerde çok iyi bitkiler bimde satılıyo çok uygun ve tadıda iyi :)

Küçükken deli gibi ip atlardık ya , bak şimdi bende yapmak istedim
Bende bugun işten sonra pilatese başlıyorum

spor hakikaten can;
sporsuz hem kilo verilemiyor
hemde verilse bile sünme buruşukluk falan meydana getiriyor çok sağlıksız oluyor
o yüzden kesinlikle hayatımızda spor olmalı yürümek bile kiloyu hızlı vermede etken
ben istediğim kadar yediklerimi kısayım
hareketsiz olursam inanın asla gitmiyor kilo boşa aç kalmış
oluyorum

canım bence çok olur çünkü vücudumuzu kilo verirken çok aşırı zorlayıp sonra bırakınca sporu da bırakıyoruz bu sefer vücudumuz hepten bin beter hale geliyor ömür boyu yapabileceğimiz hafif orta ayar sporları seçmeliyiz bence sporu hiç yapamadığımız zamanlar geldiğinde vücudumuz iyice şaşmamalı yani
yürüyüş falan bu tür sporlardan bence ömür boyu yapılabilecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…