- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #6.661
ewet.. çünki dün akşam yemek yemedim.. direndim:)ekenden yattım bişey yemeyeyim diye.. sabah da böyle oldu:)Günaydın Canım ,
Kahvaltı sağlam
keşke yemeğini yeseydin şekerim yaaa iyicede yememezlik elden ayaktan düşürür insanıewet.. çünki dün akşam yemek yemedim.. direndim:)ekenden yattım bişey yemeyeyim diye.. sabah da böyle oldu:)
olsun canım genede az almışsın bir güne göre.. oh afiyet olsun:))ben dün sadece iftar yapmama rağmen 916 kaloriyi buldurdum 1 saatte yürüdüm ama 500-600de bırakabilirdim ama deli gibi saldırdım yemeğe Allahtan ana yemek balıktı genede ekstra şeylerle 900 ü buldu be ya
canım hafta sonuki rezaletten sonra detoks gibi düşündüm.. dün .. birde canım istemedi ilk başta.. sonrada acıktım biraz ama saat 8 i geçmişti.. bende o saatten sonra yemek istemedimkeşke yemeğini yeseydin şekerim yaaa iyicede yememezlik elden ayaktan düşürür insanı
maşh canım süppersinn.. daısı bize olur inş:)Günaydın kızlar dün akşam spora başlam ve yavaş yavaş yaptığım için sabah kalktığımda karnım midem çok rahattı tavsiye ediyorum her akşam spor yapıp 1 bardak su yada bitki çayı içip uyicam :) kahvaltımıda düzene sokmayua başladım çok heycanlı bir şekilde ve azimle gönderiyorum kiloları ve dün akşam kilomu tarttım 67 yada 66 kiloya düşmüş olabilirim eski tartıydı haftasonu dijital tartım geliyo daha sağlıklı kilomu ölçmüş olucam :)
amin canım erkek arkadaşımla telefon açık birbirimizi motive edip gaz vererek spor yapıyoruz hem sıkılmıyorum hemde rahatlıyorum :) çok şükür kilolar gidiyo ip alıcaz şimdi bana atlamak baya kalori götürüyomuş :)maşh canım süppersinn.. daısı bize olur inş:)
canım hatırlıyomusun bu konuşmamızı ben meğer bunu içiyomuşum adını unutmuştum bugün tekrar başladım içindekilerde çok iyi bitkiler bimde satılıyo çok uygun ve tadıda iyi :)Ender SARAÇ'ın 5'i bir yerdesi kesinlikle mükemmel tavsiye ederim markasını tam hatırlamıyom heralde doğadan olacak zamanında çok içtim onunla hızlı kilo verebildiğime inanıyorum
amin canım erkek arkadaşımla telefon açık birbirimizi motive edip gaz vererek spor yapıyoruz hem sıkılmıyorum hemde rahatlıyorum :) çok şükür kilolar gidiyo ip alıcaz şimdi bana atlamak baya kalori götürüyomuş :)
pilateste güzel hadi bakalım spor iyidir ya candır can :) başarılar inş. faydasını görürsün sıkı vücutla :)Küçükken deli gibi ip atlardık ya , bak şimdi bende yapmak istedim
Bende bugun işten sonra pilatese başlıyorum
oh afiyet olsun canım.. bende ara öğün olarak mistik çayımı içtim..bişey yemiyeceğim. tost tok tutu baya:)10.30 Ara
Muzlu smoothie
İçinde 1 adet muz , light süt , 2 adet ceviz ve 2 adet yaban mersini var
haklısın canım haftasonu alıcam bende :)su_smha digital sayaçlı olanlar var , Onlardan almanı tavsiye ederim . Daha motive edici olur .
Ne kadar atladığını da bilmiş olursun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?