- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #6.701
olsun canım bana o yalanıda söylemiyor 1000 in aşşası çok zor oluyor demekki ben çok yiyommmmmcanım o dediğin siteye yazıyorum yediklerimi.. akşam yiyeceğimi.. ben onun yalancısıyım:)
yok be canım.. sen normalsinde ben az yemeye gayet ediyorum.. 2 kilo versem bende sıkmıyacağımda işte bir versem 53 olsam raızıyım..olsun canım bana o yalanıda söylemiyor 1000 in aşşası çok zor oluyor demekki ben çok yiyommmmm
olurmu canımmmm çok vakit geçse tabiiki anlarız en çok yazışanlardan birisin gülümmm ama yoğunluktan pek giremiyom beybiiiiYokluğum hiç anlaşılmıyo demekki
Aşkolsun canım.. valla bellii .. bugün ıssız kalmış buralar.. biz yazamassakda sizler yazın :)Yokluğum hiç anlaşılmıyo demekki
tabiki dee yapp.. diyetisyenler bile öyle ödül günü veriyorlar..Tartıda 59 'lara düştüğümde bir pazar günü kendime ödül günü yapacağım .
Güzel bir soslu mantı ya da su böreği yemek istiyorum
Allah kabul etsin canım.. ne güzel..Canım ablalarıımmbende internet gitti diye giremedim iftar yemeğimi hazırlıyorum şimdi
Amin.. Sagol ablacmAllah kabul etsin canım.. ne güzel..
Herkese hayılı akşamlar kızlarr.. ben kaçar.. booll eksili günlerrr...
Asıl sen böyle güzel topik açtığın için sağol varolRabiacım Beyzabet, deren, sen , su_smha, rumsum topiği şenlendirdiniz anacım sağolun varolun
Rabiacım Beyzabet, deren, sen , su_smha, rumsum topiği şenlendirdiniz anacım sağolun varolun
İftar menüm:1 kase tarhana çorbası, 1 porsiyon karalahana yemeği(bi yarım laz olduğundan canım çekti annecim hemen yaptı),4 çorba kaşığı yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?