Esnek Diyet Arkadaşlığı

benim menümde kuru fasülye pastırmalı söylemesi ayıptır pilav yanına cacık iyi giderddi ama dünden kalan balığımda var o yüzden salata yapacam artık ayran yasak zehirlenmeyek akşam akşam

Ara öğün:0.5 litre tarçınlı su(tatlı ihtiyacını dizginliyor),bir kibrit kutusu kadar cevizsiz kabak tatlısı

Seviniyim mi? Üzeleyim mi? Şaşırdım yarın oruç tutmak yalan oldu uzun zamandır bana gelmek isteyen arkadaşım yarın gelecek eeee haliyle ona pasta kısır falan yapıcam ama diyeeet nolcak yardım ediiin

Merhaba arkadaslar... Dün diyete basladım çok niyetliyim baya hareket ve Spor yaptım. Fakat bugun çok yorgun olduğumdan kendıme bişey hazırlamayı 1 tabak makarnayı mideye indirdim annem üzülmemem için bişey olmaz diyo ama ben çok pişmanım. Sizce bişey olurmu bugün yürüyüşte yapmadım. Kendimi kötü hissediyorum yardım cı olun lütfen

Kötü etmişsin bi daha yapma ama meyve yeseydin,yoğurt falan

Gerçekten öyle oldu Ama kendimi suçlu hissediyorum devam ettiğim sürece sizce bir zararı olur mu

Ben ilk defa başlıyorum. Siz kaç kilo verdiniz acaba? Ben çok meraklıyım gerçekten rahatsız etmiyorum inşallah

Cristel3635 .!.:
Ben ilk defa başlıyorum. Siz kaç kilo verdiniz acaba? Ben çok meraklıyım gerçekten rahatsız etmiyorum inşallah
Ne rahatsızlığı esağfurullah ben 2 aralıkta başladm o zaman 83 kg diM şimdiiiiii 73 KİLOYU. 65 olana kadar devaAAM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…