- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #7.201
TEŞK EDERİM CANIM..Gecmis olsun
OYOYY ÇOK KÖTÜ GRİP OLDUM.. SES MES GİTTİ.. BURUN GİTTİİ(YEDİKLERİMİNDE TADINI ALMIYORUM HİÇÇ OOYYOOYYYYY:
çok geçmiş olsun canımcımmmmmOYOYY ÇOK KÖTÜ GRİP OLDUM.. SES MES GİTTİ.. BURUN GİTTİİ(YEDİKLERİMİNDE TADINI ALMIYORUM HİÇÇ OOYYOOYYYYY:
tabiiki ekleriz boyunu ve hedef kilonuda bildirirsen hemen eklerim canım ama bizimle yazışmaya devam et birde kilo bildirim günleri muhakkak bildir yoksa siliyorum bilgin olsun canımArKdaslar beni de listeye ekler misiniz şimdilik vermem gereken 30 kilo var ve marta kadar vermem lazim su an patates diyeti yapiyorum bugun ikinci gunum baslangic kilom 131ne yapacagimi bilemiyorum
süpersinnnnnnnnn senden umutluyum 29 ocağaaaaaa200 ip atladm
teşk ederim canım sağolasın.çok geçmiş olsun canımcımmmmm
200 ip atladm
ohoh maşh süpersin..afiyet olsun canımcım..Yeşil çay içyoruuuuz abla kardeş
Boy 1.67 hedef kilo 75 ama marta kadar hedefim 100tabiiki ekleriz boyunu ve hedef kilonuda bildirirsen hemen eklerim canım ama bizimle yazışmaya devam et birde kilo bildirim günleri muhakkak bildir yoksa siliyorum bilgin olsun canım
Kesinlikle canım.. diyorum ya.. ben hafta sonları saat 11 eşimin kursu olduğu günler saat 1 30 gibi kahvaltı ediyoruz.. akşamında bile yemediğim günler oluyordu.. yada acıkırsam bile hafif beslenip günü kapatıyordum.. hafta sonları benim için daha rahat geçiyor aslında.. sıkı bir kahvaltı.sonrasında az acıkma hissi.. belkide hiç yemeden günü kapama:)slmlar canlar
sabahleyin kahvaltımı iyi yapınca kalorili yani
öğleyede çok yiyemedim iyi oldu ve
bu gidişle ara öğün falanda yapamıcam
aslında iyi bir kahvaltı daha mantıklı demekki yaa
o insanı akşama kadar etkiliyor , acıktırmıyor akşamada acıkacağada bennzemiyorum
azıcık yer akşamıda kapatırım inşallahhhhh
ekledim canımA
Boy 1.67 hedef kilo 75 ama marta kadar hedefim 100
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?