Esnek Diyet Arkadaşlığı

Geçmis ="BEYZABET, poinşallah9350, member: 67408"]OYOYY ÇOK KÖTÜ GRİP OLDUM.. SES MES GİTTİ.. BURUN GİTTİİ(YEDİKLERİMİNDE TADINI ALMIYORUM HİÇÇOOYYOOYYYYY:[/QUOTE]
Geçmis olsun ablacım insallah hemen iyileşirsin

ArKdaslar beni de listeye ekler misiniz şimdilik vermem gereken 30 kilo var ve marta kadar vermem lazim su an patates diyeti yapiyorum bugun ikinci gunum baslangic kilom 131 ne yapacagimi bilemiyorum
tabiiki ekleriz boyunu ve hedef kilonuda bildirirsen hemen eklerim canım ama bizimle yazışmaya devam et birde kilo bildirim günleri muhakkak bildir yoksa siliyorum bilgin olsun canım

BN hiUOTE="eylemsevcan, post: 39100721, member: 215256"]süpersinnnnnnnnn senden umutluyum 29 ocağaaaaaa[/QUOTE]
Bn hiiic değiliiiim

slmlar canlar
sabahleyin kahvaltımı iyi yapınca kalorili yani
öğleyede çok yiyemedim iyi oldu ve
bu gidişle ara öğün falanda yapamıcam
aslında iyi bir kahvaltı daha mantıklı demekki yaa
o insanı akşama kadar etkiliyor , acıktırmıyor akşamada acıkacağada bennzemiyorum
azıcık yer akşamıda kapatırım inşallahhhhh

Kesinlikle canım.. diyorum ya.. ben hafta sonları saat 11 eşimin kursu olduğu günler saat 1 30 gibi kahvaltı ediyoruz.. akşamında bile yemediğim günler oluyordu.. yada acıkırsam bile hafif beslenip günü kapatıyordum.. hafta sonları benim için daha rahat geçiyor aslında.. sıkı bir kahvaltı.sonrasında az acıkma hissi.. belkide hiç yemeden günü kapama:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…