- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #7.221
Sağol canım teşekkür ederimekledim canım
sen öncelikle 100 e hedeflen
sonra 75 i alırsın göze canım Allah yardımcın olsun
Bence de canım kahvaltı daha önemli zaten gün içinde hep hareketli bayanlarız ben bundan sonra öyle yapıcam.tabi fazla kaçırmadanslmlar canlar
sabahleyin kahvaltımı iyi yapınca kalorili yani
öğleyede çok yiyemedim iyi oldu ve
bu gidişle ara öğün falanda yapamıcam
aslında iyi bir kahvaltı daha mantıklı demekki yaa
o insanı akşama kadar etkiliyor , acıktırmıyor akşamada acıkacağada bennzemiyorum
azıcık yer akşamıda kapatırım inşallahhhhh
Güüüünaaaaaayyyyyy dıııınnnn:)Herkese hayırlı sabahlar...
ewwett .. bakalım ak koyun kara koyun cıkıcak:))Günaydınnn canım
Yarın tartıııı günüüüü
GünaydınGünaydınnn canım
Yarın tartıııı günüüüü
ewwett .. bakalım ak koyun kara koyun cıkıcak:))
ÖYLE DEME CANIM YA.. SENDE ORUÇLUYDUN GEÇTİĞİMİZ HAFTA.. BEN SENDEN DE UMUTLUYUM AÇIKCASI..aynen yaaa çok zor veriliyorrrrrrr
biraz çok spor yapmak lazımmmmmmmmm
benden umut yok
sizlerden iyi bir performans çıkacağına inanıyorum
çünkü sizler güzel dikkat ettiniz inşallah
sonucun güzel olacağı konusunda umutluyum
Kahvaltım:1 haşlanmış yumurta, 2 zeytin, 2 hurma,yarım dilim kızartılmış kepek ekmeği binüzerine lor peyniri, 1 dilim çok tahıllı ekmek, yarım domates,yeşil çay
Afiyet şifa olsun kızlar.08:10 Kahvaltı
1 dilim peynir
Az kavurma
Maydonoz ,Roka , Dereotu
2 dilim tam buğday ekmeği
Şimdide yeşil çayla , beyaz çayı karıştırdım . Onu içiyorum .
süpersin azmine hayranım canım.. ama kestanede biraz kalorili diye biliyorum canım yanlışmıyım acaba??Annem dün halka tatlı almış . Bilirsin katır katur yenir , tadı da harikadır .
Bana yarısını bırakmış , ( Yemedim )
Onun yerine kestane yedim . Kestaneyi çok seviyorum . Sanırım herşeye hayır derim ama ona diyemem
evet canım haklısın geçen hafta 4 gün tuttum ama akşamları o biçim yedim orucu fazla fazla telafi ettim yani elde var 0 yanii ühü ühü ühhüüüüüüüÖYLE DEME CANIM YA.. SENDE ORUÇLUYDUN GEÇTİĞİMİZ HAFTA.. BEN SENDEN DE UMUTLUYUM AÇIKCASI..
sanmıyorum canım ya ben senden umutluyum bak gör.. illaki eksi çıkıcaksın tartıda.. oyy ben ne edem.. bu hafta sadece biaz daha fazla yürüyüş yapıyoum.. ekstada ip atlamaya başladım.. ama bacaklarım acaiyp ağrıyorevet canım haklısın geçen hafta 4 gün tuttum ama akşamları o biçim yedim orucu fazla fazla telafi ettim yani elde var 0 yanii ühü ühü ühhüüüüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?