Esnek Diyet Arkadaşlığı

Bugünü 922 kalori alarak kapatıyoruum güzel olanı şuan hiiiiiç aç değilim, bu arada yarın ablişkooom cifköfte yapabilir

Bence de canım kahvaltı daha önemli zaten gün içinde hep hareketli bayanlarız ben bundan sonra öyle yapıcam.tabi fazla kaçırmadan

Kahvaltım:1 haşlanmış yumurta, 2 zeytin, 2 hurma,yarım dilim kızartılmış kepek ekmeği binüzerine lor peyniri, 1 dilim çok tahıllı ekmek, yarım domates,yeşil çay

aynen yaaa çok zor veriliyorrrrrrr
biraz çok spor yapmak lazımmmmmmmmm
benden umut yok
sizlerden iyi bir performans çıkacağına inanıyorum
çünkü sizler güzel dikkat ettiniz inşallah
sonucun güzel olacağı konusunda umutluyum

08:10 Kahvaltı

1 dilim peynir
Az kavurma
Maydonoz ,Roka , Dereotu
2 dilim tam buğday ekmeği

Şimdide yeşil çayla , beyaz çayı karıştırdım . Onu içiyorum .

ÖYLE DEME CANIM YA.. SENDE ORUÇLUYDUN GEÇTİĞİMİZ HAFTA.. BEN SENDEN DE UMUTLUYUM AÇIKCASI..

Kahvaltım:1 haşlanmış yumurta, 2 zeytin, 2 hurma,yarım dilim kızartılmış kepek ekmeği binüzerine lor peyniri, 1 dilim çok tahıllı ekmek, yarım domates,yeşil çay
08:10 Kahvaltı

1 dilim peynir
Az kavurma
Maydonoz ,Roka , Dereotu
2 dilim tam buğday ekmeği

Şimdide yeşil çayla , beyaz çayı karıştırdım . Onu içiyorum .
Afiyet şifa olsun kızlar.
ben bu sabah biraz fazla yedimm..kahvaltı önemli.. öğle yemeğimiz kötü bugün.. aç kalıcam kesin:)dedim kahvaltımı bari sağlam yapayım..1 haşlanmış yumurta
1 lokma kaşar
2 burgu peynir
3 zeytin
biraz acuka ve bal
iki dilimde tam tahıllı ekmek:)

süpersin azmine hayranım canım.. ama kestanede biraz kalorili diye biliyorum canım yanlışmıyım acaba??

ÖYLE DEME CANIM YA.. SENDE ORUÇLUYDUN GEÇTİĞİMİZ HAFTA.. BEN SENDEN DE UMUTLUYUM AÇIKCASI..
evet canım haklısın geçen hafta 4 gün tuttum ama akşamları o biçim yedim orucu fazla fazla telafi ettim yani elde var 0 yanii ühü ühü ühhüüüüüüü

evet canım haklısın geçen hafta 4 gün tuttum ama akşamları o biçim yedim orucu fazla fazla telafi ettim yani elde var 0 yanii ühü ühü ühhüüüüüüü
sanmıyorum canım ya ben senden umutluyum bak gör.. illaki eksi çıkıcaksın tartıda.. oyy ben ne edem.. bu hafta sadece biaz daha fazla yürüyüş yapıyoum.. ekstada ip atlamaya başladım.. ama bacaklarım acaiyp ağrıyoren az 150 ip atlamaya başladım günlük.ara ara tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…