- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #7.241
süpersin azmine hayranım canım.. ama kestanede biraz kalorili diye biliyorum canım yanlışmıyım acaba??
olsun canım o kadar kaçamak olsun gari:)Evet canım 6 adet orta boy kestane , 1 dilim ekmeğe eşit
Akşam yemeğinde ekmek yemediğim için kestaneyi tercih ettim .
4 ya da 6 adet ara öğün olarak diyetisyenler tarafından öneriliyor .
Ama ben abarttım tabı
10 adetten fazla yedim
geçmiş olsun canım.. bende çok kötüyüm .. burnum çeşme g,bi,.. hapşırık tıksırık.(mahvoldum..günaydın kızlar çok kötü hastalığım artti kilo tartımını haftasonu yapıp yazsam uygunmudur?
günaydın kızlar çok kötü hastalığım artti kilo tartımını haftasonu yapıp yazsam uygunmudur?
saol canım aynen salgın varGeçmiş olsun canım . Salgın var sanırım etrafta .
Haftasonu yaparsın , sağlık herşeyden önemli
aynen ya boğazlarımda çok ağrıyo iştah falanda yok mide bulantımda var öksürük ayrı hapşuruk ayrı mahvediyo işteyim şuan doktoru bekliyorum gelsin izin alıp gitcem hiç bişeyde yemedim aç duruyorum zaten isteğimde yokgeçmiş olsun canım.. bende çok kötüyüm .. burnum çeşme g,bi,.. hapşırık tıksırık.(mahvoldum..
git canım git.. bende işteyim.. öyle ayakta atlatmaya çalışıyorum bendeaynen ya boğazlarımda çok ağrıyo iştah falanda yok mide bulantımda var öksürük ayrı hapşuruk ayrı mahvediyo işteyim şuan doktoru bekliyorum gelsin izin alıp gitcem hiç bişeyde yemedim aç duruyorum zaten isteğimde yok
yap canım ok önemli değil değerlendirmeyi ogün saat 3 e kadar bildirrenler arasında yapıyoruz yanlız yani değerlendirmeye giremezzsin sadece tabloya eklerimgeçmiş olsun canım.. bende çok kötüyüm .. burnum çeşme g,bi,.. hapşırık tıksırık.(mahvoldum..
Canım öyle diyet olmaz ama az yiyerek sadece bi süreline zayıflarsın kahvaltını güzelce ve mutlaka yapmalısınBugun moralim bozuk oldugundan sabah sadece bi elma yedim.
Bende bu hafta pasta yedim,hurma yedim,galetayı abarttım kilo almadıysam şükretcemBEYZABET .!.:slm. kızlar.. bende bugün iş yokkahvaltıda güzel yedim.. öğlende kemalpaşa talısı yedim 4 adet hemide canım çok çketi tamda yarın tartı günü iken.(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?