- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #7.261
almamışsındır da vermeyi biraz olsun etkilemişti.. 1 kilo verecekken 500 gr vermişsindir misalen..yarın dan umudum yok.. inş şubata artıkınBende bu hafta pasta yedim,hurma yedim,galetayı abarttım kilo almadıysam şükretcem
umutlu ol ben senden umutluyum canımmmmalmamışsındır da vermeyi biraz olsun etkilemişti.. 1 kilo verecekken 500 gr vermişsindir misalen..yarın dan umudum yok.. inş şubata artıkın
SAĞOL CANIM.. BAKALIM. YARIN GÖRÜCEĞİZ İNŞŞ.İNŞ. DEDİĞİN GİBİDİR YAumutlu ol ben senden umutluyum canımmmm
WAUWW HASTA HASTA SPOR SÜPERR!!Merhaba kızlar 1 saat spor yaptım şimdi 1 greyfurt portakal limon sıktım içiyorum sonra banyoya giricem.hala kalbim hızlı atıyor
pardon canım seni su-smh ile karıştırdım:)Merhaba kızlar 1 saat spor yaptım şimdi 1 greyfurt portakal limon sıktım içiyorum sonra banyoya giricem.hala kalbim hızlı atıyor
Öğle yemeğinde:5 sıkımlık çiğköfte,1 bardak ayran,domates, marul offf miss bi yaptı ablaam
canım sen nerede oturuyorsun?Öğle yemeğinde:5 sıkımlık çiğköfte,1 bardak ayran,domates, marul offf miss bi yaptı ablaam
Düşür düşür çiğkoftenin zararı yokAfiyet olsun canım , benımde canım 1 aydır istiyor ya ,
Bu akşam yolumu çiğköfteciye düşüreyim en iyisi
ben yidim sende yiBende birazdan çayımı içicem.. limonlu çay içicem yanında da biraz püskevit yirim herlade yemesem daha iyi ama off
Neden sordn[/QUOTE]BEYZABET, post: 39121527, member: 67408"]canım sen nerede oturuyorsun?
çiğ köfte falan deyince ondan aklıma geldi canım:)[/QUOTE]Kocaeli de oEYZABET, post: 39121939, member: 67408"]Neden sordn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?