Esnek Diyet Arkadaşlığı

ben bugün kantarın topuzunu iyice kaçırdım hemde tartı gününden birgün önce.. off hiç olacak şey diilofoff o kemal paşa tatlısını yemicektimmm..o bugün beni batırdııı(ühüüüüüüüüüü

Ühüü ben de motivasyonumu kaybettim iyice. hiç dikkat etmiyorum. üstelik yarın tartı günü. kesin kilo aldım. Hem de en az bir kilo. Bir de emmeyi bıraktık biz son yirmi gündür. geceleri de olsa üç beş kalori harcıyordum, o da gitti. napıcam ben

sende bizdensin canım o zaman:)boşver..bir dahaki tartı gününe artık.. üzülme canım ya.. almamışsındır.. hemen psikolojini bozma öyle yavermesen de aldığını da sanmıyorum..

canım başlangıç ve hedef kilonu söylesene bana tabloya eklicem

BEYZABET .!.:
çiğ köfte falan deyince ondan aklıma geldi canım:)
Kocaelide ama EniştemuUrfalı olduğundan urfa yemeklerine bayılırım çiğ börek,çiğ köfte,içli köfte flan[/QUOTE]
anladım canım.. oyoyy. bende bayılırım.. ablan urfadanmı geldi size??kocalide derincde amca kızım oturuyor.. köseköyde de amcam.. uzuntarlada da komşumuz var..
[/QUOTE]
Yok enistemin kökeni Urfa İstanbul yaşıyorlar aaa ne tesadüf

Kocaelide ama EniştemuUrfalı olduğundan urfa yemeklerine bayılırım çiğ börek,çiğ köfte,içli köfte flan
anladım canım.. oyoyy. bende bayılırım.. ablan urfadanmı geldi size??kocalide derincde amca kızım oturuyor.. köseköyde de amcam.. uzuntarlada da komşumuz var..[/QUOTE]
Yok enistemin kökeni Urfa İstanbul yaşıyorlar aaa ne tesadüf[/QUOTE]
anam az daha konuşursanız akraba çıkacanızzzzzzz he he

eylemsevcan .!.:
anladım canım.. oyoyy. bende bayılırım.. ablan urfadanmı geldi size??kocalide derincde amca kızım oturuyor.. köseköyde de amcam.. uzuntarlada da komşumuz var..
Yok enistemin kökeni Urfa İstanbul yaşıyorlar aaa ne tesadüf[/QUOTE]
anam az daha konuşursanız akraba çıkacanızzzzzzz he he[/QUOTE]
Galibaaa öyle olacak

Canım öyle diyet olmaz ama az yiyerek sadece bi süreline zayıflarsın kahvaltını güzelce ve mutlaka yapmalısın
Haklisin canim ama cok moralim
bozuldu o kadar ugrasiyorum olmuyo.aksam eve geldim yemekten once ve sonra arasinda nasi 2 kilo olabilir ki.tarti beni ayni yerde durdugu halde farkli tartiyo bu da motivasyonumu cok dusuruyo.
aksam ispanak yemegi yogurt ekmek ve salata yedim

Aksam yemegini kacta yiyorsunuz arkadaslarm birde yemekten sonra bisey yiyo musunu meyve sut cay gibi

BN UOTE="willow tree, post: 39126560, member: 655919"]Aksam yemegini kacta yiyorsunuz arkadaslarm birde yemekten sonra bisey yiyo musunu meyve sut cay gibi[/QUOTE]
Bn 17-18 gibi yiyorum sonra hiç bir şey yememeye özen gösteriyorum ama kahvaltımı güzeelce yaparım ayıptır söylemesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…