- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #7.281
sende bizdensin canım o zaman:)boşver..bir dahaki tartı gününe artık.. üzülme canım ya.. almamışsındır.. hemen psikolojini bozma öyle yaÜhüü ben de motivasyonumu kaybettim iyice. hiç dikkat etmiyorum. üstelik yarın tartı günü. kesin kilo aldım. Hem de en az bir kilo.Bir de emmeyi bıraktık biz son yirmi gündür. geceleri de olsa üç beş kalori harcıyordum, o da gitti. napıcam ben
canım başlangıç ve hedef kilonu söylesene bana tabloya eklicemÜhüü ben de motivasyonumu kaybettim iyice. hiç dikkat etmiyorum. üstelik yarın tartı günü. kesin kilo aldım. Hem de en az bir kilo.Bir de emmeyi bıraktık biz son yirmi gündür. geceleri de olsa üç beş kalori harcıyordum, o da gitti. napıcam ben
Kocaelide ama EniştemuUrfalı olduğundan urfa yemeklerine bayılırım çiğ börek,çiğ köfte,içli köfte flan[/QUOTE]BEYZABET .!.:çiğ köfte falan deyince ondan aklıma geldi canım:)
anladım canım.. oyoyy. bende bayılırım.. ablan urfadanmı geldi size??kocalide derincde amca kızım oturuyor.. köseköyde de amcam.. uzuntarlada da komşumuz var..[/QUOTE]Kocaelide ama EniştemuUrfalı olduğundan urfa yemeklerine bayılırım çiğ börek,çiğ köfte,içli köfte flan
eeee o kadan diyet yapa yapa accık alem olacaz tabii ne kafa kaldı ne göz...HİHİHİİ AKRABAMI HEE:))AY EYLEMCİM NE ALEMSİN GIZ:)
Yok enistemin kökeni Urfa İstanbul yaşıyorlar aaa ne tesadüf[/QUOTE]eylemsevcan .!.:anladım canım.. oyoyy. bende bayılırım.. ablan urfadanmı geldi size??kocalide derincde amca kızım oturuyor.. köseköyde de amcam.. uzuntarlada da komşumuz var..
Kefir nasıl iciyorsun yaadereiçiyordu ost: 39123936 .!.:17.00 Ara
Kefir
Az leblebi
1 adet kuru kayısı
1 Adet pirinç krakeri
Bugun baya çeşitli oldu ara öğünüm
Kefir nasıl iciyorsun yaa
Of bnde çıkamıyorum ama çok kötü tadıAlıştım canım , ayran gibi geliyor tadı ,
Ama var ya inanılmaz derecede bağışıklılık sistemini güçlendiriyor .
Tuvalete çıkamayan arkadaşlar vardı , kesinlikle öneriyorum
Of bnde çıkamıyorum ama çok kötü tadı
Haklisin canim ama cok moralimCanım öyle diyet olmaz ama az yiyerek sadece bi süreline zayıflarsın kahvaltını güzelce ve mutlaka yapmalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?