- 28 Ocak 2015
- 302
- 307
- 63
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #7.301
Canm hedefin kacti.su an ne durumdasin.benim hedefim acikcasi 10 kilo.ama yesemde ayniii yemesemde.motivasyonm dusuk.neyse devam edicem ama daha siki bi sekilde devam etmem lazim boyle olmuyo yerimde sayiyorum.Aksam yemegini kacta yiyorsunuz arkadaslarm birde yemekten sonra bisey yiyo musunu meyve sut cay gibi
Bn 17-18 gibi yiyorum sonra hiç bir şey yememeye özen gösteriyorum ama kahvaltımı güzeelce yaparım ayıptır söylemesi[/QUOTE]BN UOTE="willow tree, post: 39126560, member: 655919"]Aksam yemegini kacta yiyorsunuz arkadaslarm birde yemekten sonra bisey yiyo musunu meyve sut cay gibi
Alintilayamamisim sana yazmistm canim[/QUOTE]Bn 17-18 gibi yiyorum sonra hiç bir şey yememeye özen gösteriyorum ama kahvaltımı güzeelce yaparım ayıptır söylemesi
Benim bi 10 kilo vermek bakalım 73 ten 65 e düşmek istiyorum sen[/QUOTE]Alintilayamamisim sana yazmistm canim
Bende 68 den 56 ya dusmek istiyorum.boy168.ayca kara diyeti sanirim en iyisi gibi geldi onu yapiyim[/QUOTE]Benim bi 10 kilo vermek bakalım 73 ten 65 e düşmek istiyorum sen
Onun bunun diyetini boşveeeer kendin kendini en iyi bilirsin benim boy 170 ideal kilim 65 bakalım pek umudum yok ama 67-68 olsamda bana yeter[/QUOTE]Bende 68 den 56 ya dusmek istiyorum.boy168.ayca kara diyeti sanirim en iyisi gibi geldi onu yapiyim
Ama beni motive etcek bisiler olmadan ben kendi kendime ilerleyemiyorm kendi basima vermeye calisinca sonuc:yerinde saymak.cok bisey kalmamis hedefine verirsin umarim[/QUOTE][QUOTEbize kllow tree, post: 39128981, member: 655919"]Onun bunun diyetini boşveeeer kendin kendini en iyi bilirsin benim boy 170 ideal kilim 65 bakalım pek umudum yok ama 67-68 olsamda bana yeter
Nasıl bişe kalmadı daha çok varAma beni motive etcek bisiler olmadan ben kendi kendime ilerleyemiyorm kendi basima vermeye calisinca sonuc:yerinde saymak.cok bisey kalmamis hedefine verirsin umarim
MAŞALLAH CANIM .. SÜPERSİNN..Hayırlı sabahlar canlar ilk bildirim benden 60.1 olsun azıcıkda inmişim
CANIM ÖDEM FALAN VARDIR.. SIKMA CANINI..Günaydın kızlar,
Bende 62,2 kg geldim bugün. 300 gram vermişim sadece
Ama pazartesi 61,9 idim.
CANIM ÖDEM OLABİLİR..HEMEN MORAL BOZMAK YOK..BENDE MESELA WC YE ÇIKAMIYORUM DÜN BİRAZ ÇIKABİLDİM.. ASLINDA DÜZENLİ WC YE ÇIKSAM BELKİ BENDE DAHA AZ ÇIKICAKTIM..O BİLE ETKİLİYOR..Günaydın Kızlar ,
700 gr vermişim sadece .
Sinir oldum ya , bu kadar düzenli diyet ve sporuma rağmen sadece 700 gr
60.7 çıktım bu sabah
Bilmiyorum ki canım. Adetime daha çok var.CANIM ÖDEM FALAN VARDIR.. SIKMA CANINI..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?