Esnek Diyet Arkadaşlığı

Aksam yemegini kacta yiyorsunuz arkadaslarm birde yemekten sonra bisey yiyo musunu meyve sut cay gibi
Canm hedefin kacti.su an ne durumdasin.benim hedefim acikcasi 10 kilo.ama yesemde ayniii yemesemde.motivasyonm dusuk.neyse devam edicem ama daha siki bi sekilde devam etmem lazim boyle olmuyo yerimde sayiyorum.

BN UOTE="willow tree, post: 39126560, member: 655919"]Aksam yemegini kacta yiyorsunuz arkadaslarm birde yemekten sonra bisey yiyo musunu meyve sut cay gibi
Bn 17-18 gibi yiyorum sonra hiç bir şey yememeye özen gösteriyorum ama kahvaltımı güzeelce yaparım ayıptır söylemesi[/QUOTE]
Alintilayamamisim sana yazmistm canim

Benim bi 10 kilo vermek bakalım 73 ten 65 e düşmek istiyorum sen
Bende 68 den 56 ya dusmek istiyorum.boy168.ayca kara diyeti sanirim en iyisi gibi geldi onu yapiyim[/QUOTE]
Onun bunun diyetini boşveeeer kendin kendini en iyi bilirsin benim boy 170 ideal kilim 65 bakalım pek umudum yok ama 67-68 olsamda bana yeter

Bende 68 den 56 ya dusmek istiyorum.boy168.ayca kara diyeti sanirim en iyisi gibi geldi onu yapiyim
Onun bunun diyetini boşveeeer kendin kendini en iyi bilirsin benim boy 170 ideal kilim 65 bakalım pek umudum yok ama 67-68 olsamda bana yeter[/QUOTE]
Ama beni motive etcek bisiler olmadan ben kendi kendime ilerleyemiyorm kendi basima vermeye calisinca sonuc:yerinde saymak.cok bisey kalmamis hedefine verirsin umarim

[QUOTEbize kllow tree, post: 39128981, member: 655919"]Onun bunun diyetini boşveeeer kendin kendini en iyi bilirsin benim boy 170 ideal kilim 65 bakalım pek umudum yok ama 67-68 olsamda bana yeter[/QUOTE]
Ama beni motive etcek bisiler olmadan ben kendi kendime ilerleyemiyorm kendi basima vermeye calisinca sonuc:yerinde saymak.cok bisey kalmamis hedefine verirsin umarim[/QUOTE]
Nasıl bişe kalmadı daha çok varBende öyleydim bi 10 kilo tek başıma verdim bi 6-7 kiloyuda sizlerle vericem inşallah

[QUOTEbize kllow tree, post: 39128981, member: 655919"]Onun bunun diyetini boşveeeer kendin kendini en iyi bilirsin benim boy 170 ideal kilim 65 bakalım pek umudum yok ama 67-68 olsamda bana yeter
Ama beni motive etcek bisiler olmadan ben kendi kendime ilerleyemiyorm kendi basima vermeye calisinca sonuc:yerinde saymak.cok bisey kalmamis hedefine verirsin umarim[/QUOTE]
Nasıl bişe kalmadı daha çok varBende öyleydim bi 10 kilo tek başıma verdim bi 6-7 kiloyuda sizlerle vericem inşallah
[/QUOTE]
10 kiloyu ne kadar surede verdin

Ama beni motive etcek bisiler olmadan ben kendi kendime ilerleyemiyorm kendi basima vermeye calisinca sonuc:yerinde saymak.cok bisey kalmamis hedefine verirsin umarim
[/QUOTE]
10 kiloyu ne kadar surede verdin[/QUOTE]
2 ay

HERKESE GÜNAYDIN..HAYIRLI SABAHLAR.. EVET BİLDİRİM YAPIYORUMM..53,6 :)ACCIK DA OLSA GİTMİŞ Kİ O KADAR KAÇAMAK YAPMASAYMIŞIM DEMEK Kİ 52 OLURDUM KESİN.. HAFTA SON Kİ KAÇAMAKLAR..P.TESAİDEN BERİDİR AKŞAM ÇAYIN YANINDA YEDİĞİM KEK VE LOKUMLARA RAĞMEN EKSİYİ GÖRDÜM..55,3 İLE BAŞLAYAN KİLO VERME YARIŞIM ŞUAN İTİBARİYLE 53,6 YANİ EKSİ 1,7 ASLINDA ÇOK AZ .. BEN DİYETE BAŞLAYALI BİR AY OLDU AMA KAÇAMAKLAR.. HAFTA SONU YEMEKLER DERKENNN.. ANCAK BU KADAR. BUNA ŞÜKÜR DİYORUM.. BUGÜNDEN İTİBAREN KAÇAMAK YOK İNŞ.. AMA HAFTA SONU HARİÇ:))

Günaydın Kızlar ,

700 gr vermişim sadece .
Sinir oldum ya , bu kadar düzenli diyet ve sporuma rağmen sadece 700 gr
60.7 çıktım bu sabah
CANIM ÖDEM OLABİLİR..HEMEN MORAL BOZMAK YOK..BENDE MESELA WC YE ÇIKAMIYORUM DÜN BİRAZ ÇIKABİLDİM.. ASLINDA DÜZENLİ WC YE ÇIKSAM BELKİ BENDE DAHA AZ ÇIKICAKTIM..O BİLE ETKİLİYOR..

CANIM ÖDEM FALAN VARDIR.. SIKMA CANINI..
Bilmiyorum ki canım. Adetime daha çok var.
Ya birde ben hiç ara öğün yapamıyorum. İşteyken canım hiç bir şey istemiyor. Sadece su içiyorum. Arada bi de nescafe o kadar. Ama her zaman değil. Ara öğün yapmak zayıflamaya etki ediyor mu o kadar. Birde akşamları 7-8 gibi çay içiyoruz illaki yanında bişeyler yiyorum. Eşim yiyince dayanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…