- 15 Ocak 2015
- 76
- 96
- 23
- 38
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #7.401
olmadı desem yalan olur 130 kilo olunca sağlığın için zayıflaman lazım dediAksam yemeginde tarhana corbasi brokoli cok azda tavuk sote yedim.
kizlar eslerinizden kilo vermenizle ilgili bi istek oldu mu hic
yok canım tabloda günler eklikilo bildirimi her hafta mı yapılıyor
çok teşekkür ederim sağol 12 şubatın birincisi ben olcam ben her hafta tartılıp kilomu yazcam bana çok güzel moral oluyo :)yok canım tabloda günler ekli
ayda 2 sefer aşşa yukarı 15 günde bir yani bir dahakide 12 şubata ona göre
dikkatli olllllll
Afiyet olsun canım..Kahvaltım:1haşlanmış yumurta,1dilim çok tahıllı ekmek,yarım dilim kızartılmış kepekmeği üzerine lor peyniri,2hurma, 2 zeytin.domates,yeşil çay
Sıkı başlamışsın canım bugün maşh:)slmlar sabah kahvaltım
yarım simit 1 adet karper peynir
evet artık biraz sıkacam yoksa olmuyorSıkı başlamışsın canım bugün maşh:)
bende aynen peynirden hiç vargeçmedim yumurtada yesem genede yedimHerkese mrb bayanlar.ben sabah kalkar kalmaz kiyaafetsiz 67.2 kilo geldim sizde sabah ac karnina tartildiginiz kilolari yaziyosunuz degil mi.evde kepek ekmek yoktu pide vardi ondan biraz yedim umarim cok etkilemez bi haslanmis yumurta biraz peynir 3 zeytin.bu arada peynirleri light mi aliyosunuz ben tulum peyniri cok seviyorm ondan yiyorum
ewet canım sabah wc ye çıktıktan sonra iç çamarısıyla tartılıyoum ben.. gerçek kilomuz o aslında..az yemişsin gayet iyi..Herkese mrb bayanlar.ben sabah kalkar kalmaz kiyaafetsiz 67.2 kilo geldim sizde sabah ac karnina tartildiginiz kilolari yaziyosunuz degil mi.evde kepek ekmek yoktu pide vardi ondan biraz yedim umarim cok etkilemez bi haslanmis yumurta biraz peynir 3 zeytin.bu arada peynirleri light mi aliyosunuz ben tulum peyniri cok seviyorm ondan yiyorum
Tesekur ederim canimmaşh canım süpersinn.
Eylemcim cok sagol 69 olmama az kaldisüpersin bebeğimmm tebriklerrrrrrrrrrrrrrr
Eylem doktora 19 kasimda basladim ve gittigimde 79.1 geldim ve simdi 70.7 oldum hatta suan daha az geliyorum doktorda tebrik etti .biz veriyoz 300 gram , 500 gram millet veriyor 4.5 - 5kilo bu ne yaaaaaa
aaaaaa çok kızdım artık
sıkı girişiyorum yarından itibaren
eğer en az 1 kilo vermezzem ben Eylem değilim o kadan!
büyük konuşuyorum
12 şubata 1 kilo vermezsem kendimi silecem tablodan!...
Cok cok guzel bencebende 400 gr vermişimm....( 72.6 cıktımm...off....gercı ben daha bir hafta olmadı baslayalı diyete 5 gunde verdm bu kadarını hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?