Esnek Diyet Arkadaşlığı

Rabiacım tebrikler kuzum.. sevcancım ben sabah tartıldım.. dün ki koştumamaın ve az yememin meyvesimi bilmem ama sabah 53,2 çıktım:)dün afedersiniz birazda wc ye çıktım:)ilk hedefime 1,200 kaldı.. hadi hayırlısı. inş hafta sonuda çok abartmam ..

Kahvaltım:1haşlanmış yumurta,1dilim çok tahıllı ekmek,yarım dilim kızartılmış kepekmeği üzerine lor peyniri,2hurma, 2 zeytin.domates,yeşil çay

Kahvaltım:1haşlanmış yumurta,1dilim çok tahıllı ekmek,yarım dilim kızartılmış kepekmeği üzerine lor peyniri,2hurma, 2 zeytin.domates,yeşil çay
Afiyet olsun canım..
Benimde menüm
1 haşlanmış yumurta
biraz peynir
kahvaltılık acılı ezme 1 yemek kaşığı
birazcık bal
2 dilim tam tahıllı ekmek
sekersiz çay
3 zeytin..

Hayırlı sabahlar Hayırlı cumalar canlar nasılsınız.ben kahvaltımı çok sağlam yapıyorum çünkü 1 2 ye kadar hiç birşey yemiyorum çocukların peşinden koşmaktan vakit bulamıyorum o ara ayakta içebilirsem bitki çayı yada kahvemi içiyorum ama ayakta. O yüzden buraya tam yazamıyorum.suyum zaten 2 3 lt rahatlıkla içiyorum.sporumu da yapıyorum.bu pazar da kına var ordada bi güzel döktürürüm inş erkek olmazsa böyle işte

Herkese mrb bayanlar.ben sabah kalkar kalmaz kiyaafetsiz 67.2 kilo geldim sizde sabah ac karnina tartildiginiz kilolari yaziyosunuz degil mi.evde kepek ekmek yoktu pide vardi ondan biraz yedim umarim cok etkilemez bi haslanmis yumurta biraz peynir 3 zeytin.bu arada peynirleri light mi aliyosunuz ben tulum peyniri cok seviyorm ondan yiyorum

bende aynen peynirden hiç vargeçmedim yumurtada yesem genede yedim
bu arada canım evet aynen dediğin gibi tartııyoruz bizde
sabah kalkınca ilk wc ye gidip tartılıyoz

ewet canım sabah wc ye çıktıktan sonra iç çamarısıyla tartılıyoum ben.. gerçek kilomuz o aslında..az yemişsin gayet iyi..

Öğle yemeğimiz
1 kase tarhana çorbası
yoğurtlu kereviz salatası
şehriyeli güveç(ama yemiycem..kalorisi 462 imiş cünki:)

Eylem doktora 19 kasimda basladim ve gittigimde 79.1 geldim ve simdi 70.7 oldum hatta suan daha az geliyorum doktorda tebrik etti .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…