Esnek Diyet Arkadaşlığı

ohh sefan olsun canım.. bence p.tesiden itibaren sık kendini:)çok kalmadı verilecek kilon zaten.:)boşverrr:)
aynen öyle yapacam inşallah hedefim 55 di 1.3 kilo kalmıştı ama hedefi 54 e indirdim ondan 2.3 kaldı oda bişey değil az az gitsin temelli gitsin inşallahhhhhhhhh

aynen öyle yapacam inşallah hedefim 55 di 1.3 kilo kalmıştı ama hedefi 54 e indirdim ondan 2.3 kaldı oda bişey değil az az gitsin temelli gitsin inşallahhhhhhhhh
Aynen canım.. yavaş yavaş ara ara yaza kadar çoktaaannnn gider:)) Bende bugün yarın dikkat edeceğim.. c.tesi pazar serbest yiyeceğim inş..

Akşam yemeğim de z. yağlı pırasa olacak..yanında küçük bir kase yağsız yoğurt..ekmek yok..eşimle çayla abur cuburda olmıcak inş:)yanıma biraz diyet bisküvi alacağım.. en kötü ondan yerim 2- 3 tanecik..inş tabi:)

Slm kizlar.. dedigim gibi yaptim.pirasami yogurdumu yidim..ama 1 dilimcikde cavdatli ekmek yidimm..cay ilede mavi yesil elma lifli diyet niskuvi yidim 3 adet..:) kalori takibime gore bugunu ins 945 kalori ile sonlandiriyorum.ve is cikisi da tempolu tam 1 saat yurudum..sabahda yurumustum yarim saat .oglen arasida.. bklm sabah tarti ne gostercek":)

arkadaşlar karabiberi 1. ilan etmiştim ama yanlışlık yapmışım iş yoğunluğu ve bilg tabloya zor ekleniyor olmasından karıştırmışım nazar boncuğunu o seferki kilo bildirimine göre takıyorduk aylık kilo verimini baz almışım asıl birincimiz rabia1558 miş kusura bakmayın özürdilerim rabiacım sendende karabiberimden de hemen tekrar ilan ediyorummmmm

Aksam yemeginde tarhana corbasi brokoli cok azda tavuk sote yedim.
kizlar eslerinizden kilo vermenizle ilgili bi istek oldu mu hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…