- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #7.381
ohh sefan olsun canım.. bence p.tesiden itibaren sık kendini:)çok kalmadı verilecek kilon zaten.:)boşverrr:)öğle yemeğim burger kingde bir menüüü çıktım yoldan temelli
madem olmuyor ahanda didim bir güzel yiyimmmmmmm oolleeyyyyyyyy
aynen öyle yapacam inşallah hedefim 55 di 1.3 kilo kalmıştı ama hedefi 54 e indirdim ondan 2.3 kaldı oda bişey değil az az gitsin temelli gitsin inşallahhhhhhhhhohh sefan olsun canım.. bence p.tesiden itibaren sık kendini:)çok kalmadı verilecek kilon zaten.:)boşverrr:)
Of hep öyle oluyor yaaarabiacım çok az bir farkla 1. liği kaçırdın bir daha ki bildirme inşallah
Aynen canım.. yavaş yavaş ara ara yaza kadar çoktaaannnn gider:)) Bende bugün yarın dikkat edeceğim.. c.tesi pazar serbest yiyeceğim inş..aynen öyle yapacam inşallah hedefim 55 di 1.3 kilo kalmıştı ama hedefi 54 e indirdim ondan 2.3 kaldı oda bişey değil az az gitsin temelli gitsin inşallahhhhhhhhh
olsun canım ya.. önemli olan kilo verebilmiş olmak.. 1 lik önemli değil..Of hep öyle oluyor yaaa
Aynen öyle ablacımolsun canım ya.. önemli olan kilo verebilmiş olmak.. 1 lik önemli değil..
Yaşasınnnnn cok mutlu oldm1.rabia1558
tebriklerrrrrrrr
kilo bildirimi her hafta mı yapılıyorkilo verebilen herkesede toplu halay çekiyorummmmmm
hayda breeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?