Esnek Diyet Arkadaşlığı

Sizlerin yerinde olmayi cok istiyorum ama eylemcim de biliyor uzun zamandir bende verememistim 1 ayda 6 kilo gitti benden

Bu hafta doktorda 400 gr eksik ciktim ve doktor listemdekileri cogaltti herhafta azaltarak gittim.Bunyeyi sasirtacak herhalde canim.Sende oyle yapabilirsin belki size listem bile az gelebilir ama bana cok fazla

Son düzenleme:
Cok degil sadece aksam salata ile gecirmen lazim

Cok degil sadece aksam salata ile gecirmen lazim
yok canım yediklerim kalorili değildi ki ben kalori hesabı yapıyorum.. akşam evde z. yağlı pırasa iki dilim çavdarlı ekmek ve yarım kase yoğurt yedim.. dünü 945 kalori ile kapattım.:)dün öğlen yemeğimiz lezzettsiz di anlamında berbattı demiştim ben:)dün o kadarda hareketli geçirdim ki..süperdi bence:)

Ozaman super bende yediklerinize uzuldunuz sanmistimmm .Yoksa banada fazla gelmedi

ben baştan beri dün ve bugün gibi diyetime sadık kalıp bu kadar yürüsem çoktan 50 yi görmüştüm de işte.. ben hafta sonları serbest bırakıyorum kendimi..yarın benim için tatil:)pazarda hakeza:)p.tesi gene başlıyorum.. en azından dahada almamaın önüne geçtim böylece..bu bile beni mutlu ediyor:)

Olsun arkadasim hic onemli degil rabia yi tebrik ederim.Onemli olan her hafta verebilmek biliyorsunki ben bu sayfada uzun zamandir varim ve hic veremiyordum

Aksam yemeginde tarhana corbasi brokoli cok azda tavuk sote yedim.
kizlar eslerinizden kilo vermenizle ilgili bi istek oldu mu hic
Evet oldu canim benim esim oldu bitti der kilolarini ver diye.Ama ben daha cok kendim ve sagligim icin veriyorum birde daha duzgun giyinebilmek icin.Biraz kiriliyor insan esi deyince ama kirilma bak hersey daha guzel olacak

Evet oldu canim benim esim oldu bitti der kilolarini ver diye.Ama ben daha cok kendim ve sagligim icin veriyorum birde daha duzgun giyinebilmek icin.Biraz kiriliyor insan esi deyince ama kirilma bak hersey daha guzel olacak
yok yok hiç kırıma canım daha iyi yoksa temelli boşluyoruz
ama seni çok tebrik ederim tatlım çok iyi bir gelişme kaydettin bravo sana

ara öğün
1 sütlü tek şekerli nescafe
4 mavi yeşil kaymaklı bisküvi
bir avuç kuruyemiş
biraz fazla oldu ama öğlen aç kaldım resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…