- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #7.421
Sizlerin yerinde olmayi cok istiyorum ama eylemcim de biliyor uzun zamandir bende verememistim 1 ayda 6 kilo gitti bendencanım sebebini söyliyim.. sen maşh baya vermişsin.. bundan sonra keyfi vericeksin bence..
bende aynı şekilim çünkü.. çok aşırı kilom yok.. hatta herkese göre iyiyim..kızıyorlar bile bana..şuan daha vermesem bile yeterli.. almıyim yeter.. ama 1 kiloda versem yeter bana.. yazın ben zaten mtlaka verebiliyoum.. hele ramazanda.en az 2 kilo gidiyor..
Bende doymuyorum hep salata ve sebze yiyorumekmek de yedim yoksa hiççç doymıcaktımoff: genede doymadım ki
15 kasimdan bu zamana kadar cok guzel vermisssin tebrik ederimmBaşlangıç kilom 85,5 idi 17 kasımda. şu anda 75,0 kiloyum. son tartılma günü 74,4 kiloydum yani son 15 günde 600 gram almışım maalesef. +0,6 yani son durum. Hedef kilom ise 62
Duraksama donemidir uzulmeyinmesajları okudum da, herkes kilo vermiş maşallah. ben 600 gram almışım :) napalım, buna şükür. Ama bir sonraki bildirim günü vericem inşallah güzel bir kilo.
Bu hafta doktorda 400 gr eksik ciktim ve doktor listemdekileri cogaltti herhafta azaltarak gittim.Bunyeyi sasirtacak herhalde canim.Sende oyle yapabilirsin belki size listem bile az gelebilir ama bana cok fazlaBaşta çok sıkı diyet yapmıştım ama sonraları canı sıkılıyor insanın. motivasyonu eksiliyor. Öncelikle yediğim her şeyi yazdım. yani mesela yarım kesme şeker attığım bir bitki çayını bile yazdım. Liste yaptım. böylece insan kendini kandırmıyor. Listeyi görünce de az yedim zannederken aslında baya yediğimi de gördüm. bu çok işe yarıyor. Sonra her fırsatta hareket ettim. düzenli spor yapmadım. hiperaktif bir oğlum ve küçük bir kızım var. onlardan hiç vaktim yok. asansör kullanmadım, zaman zaman yürüdm. başkasına yaptıracağım işleri hep kendim yapmaya çalıştım. evrak getir götür, dosya kaldır vs. ama en önemlisi çok fazla ayakta durdum. Bir belgesel izledim. eğer oturduğunuz sürenin sadece üç saatini ayakta dikilerek geçirirseniz bir senede 7 kez maraton koşmuş gibi oluyormuşsunuz. ayrıca yemekten sonra dikilmek kan şekerini aniden yükseltmeyeceğinden şeker hastalığı riskiniz azalıyormuş, hem de o kaloriyi kana karıştırmak yerine kaslarınıza harcadığınızdan daha geç acıkıyormuşsunuz. bana çok süper geldi bu. hiçbir şey yapamasam da ayakta dikildim bol bol. tavsiye ederim. Ama işte son zamanlarda kilo veremiyorum çünkü artık sanırım yerleşik yağları yakmaya geldi sıra. kilonuz ne kadar eskiyse o kadar zor veriliyor bunu unutmayın. Üstelik ara sıra haftasonu kahvaltılarını da kaçırdım. 500 kalorilik olduğunu bile bile poğaça yedim meselaçok üzgünüm. Ama toparlıycam artık kendimi.
Kesinlikleeeegenede süpersiniz.. olsun bundan sonrası da azmederseniz gider.. ki 10 kiloyu veren bir 10 daha verir bence..En azından ne yapıp yapmayacağınızı biliyorsunuz..
Tebrik ediyorum siziiarkadaşlar ben pazartesi günü başladım başlangıç kilom 131 bu sabah 128'im çoooooooooook mutluyum
Cok degil sadece aksam salata ile gecirmen lazimEwet öğle yemeğimiz berbattı gene
1-Göya düğün çorbası(5-6 kaşık yedim)
2.Göya etli taze fasulye (alakası yok havuçlu desek daha doğru)(5-6 kaşık susuz yedim)
3-Bulgur pilavı sade (5 çatal falan ancak yedim)
4-Bardak yoğurt(bol pul biberli naneli) bi onu yedim tam olarak.
ekmek yok.
Tesekkur ettimm eylemcimm bidahaki liste ne zaman.Ben insallah 2 aya kadar kurtulmayi dusunuyotum1. karabiber
tebriklerrrrrrrrrrrr
Sen yemiyeceksinde bizmi yiyelimmmm yiceksin tabi senin kilonda olsam yapmam bilemöğle yemeğim burger kingde bir menüüü çıktım yoldan temelli
madem olmuyor ahanda didim bir güzel yiyimmmmmmm oolleeyyyyyyyy
Cok sagol beyzaara menüm
1 adet sütlü nescafe
5-10 adet kellogs fesleğenli kraker..
Bu arada tebrikler karabiberr!!
yok canım yediklerim kalorili değildi ki ben kalori hesabı yapıyorum.. akşam evde z. yağlı pırasa iki dilim çavdarlı ekmek ve yarım kase yoğurt yedim.. dünü 945 kalori ile kapattım.:)dün öğlen yemeğimiz lezzettsiz di anlamında berbattı demiştim ben:)dün o kadarda hareketli geçirdim ki..süperdi bence:)Cok degil sadece aksam salata ile gecirmen lazim
Aynen canim benim icinde her hafya verdigimi gormek mutlu ediyor ben en son doktordaki kilomu paylasiyorum daha garanti oluyor benim icinolsun canım ya.. önemli olan kilo verebilmiş olmak.. 1 lik önemli değil..
Ozaman super bende yediklerinize uzuldunuz sanmistimmm .Yoksa banada fazla gelmediyok canım yediklerim kalorili değildi ki ben kalori hesabı yapıyorum.. akşam evde z. yağlı pırasa iki dilim çavdarlı ekmek ve yarım kase yoğurt yedim.. dünü 945 kalori ile kapattım.:)dün öğlen yemeğimiz lezzettsiz di anlamında berbattı demiştim ben:)dün o kadarda hareketli geçirdim ki..süperdi bence:)
Olsun arkadasim hic onemli degil rabia yi tebrik ederim.Onemli olan her hafta verebilmek biliyorsunki ben bu sayfada uzun zamandir varim ve hic veremiyordumarkadaşlar karabiberi 1. ilan etmiştim ama yanlışlık yapmışım iş yoğunluğu ve bilg tabloya zor ekleniyor olmasından karıştırmışım nazar boncuğunu o seferki kilo bildirimine göre takıyorduk aylık kilo verimini baz almışım asıl birincimiz rabia1558 miş kusura bakmayın özürdilerim rabiacım sendende karabiberimden de hemen tekrar ilan ediyorummmmm
Evet oldu canim benim esim oldu bitti der kilolarini ver diye.Ama ben daha cok kendim ve sagligim icin veriyorum birde daha duzgun giyinebilmek icin.Biraz kiriliyor insan esi deyince ama kirilma bak hersey daha guzel olacakAksam yemeginde tarhana corbasi brokoli cok azda tavuk sote yedim.
kizlar eslerinizden kilo vermenizle ilgili bi istek oldu mu hic
maşallah canımEylem doktora 19 kasimda basladim ve gittigimde 79.1 geldim ve simdi 70.7 oldum hatta suan daha az geliyorum doktorda tebrik etti .
yok yok hiç kırıma canım daha iyi yoksa temelli boşluyoruzEvet oldu canim benim esim oldu bitti der kilolarini ver diye.Ama ben daha cok kendim ve sagligim icin veriyorum birde daha duzgun giyinebilmek icin.Biraz kiriliyor insan esi deyince ama kirilma bak hersey daha guzel olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?