- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #7.361
Evet, haftasonları poğaça yenmeyeceğinden kesinlikle eminim artık :)genede süpersiniz.. olsun bundan sonrası da azmederseniz gider.. ki 10 kiloyu veren bir 10 daha verir bence..En azından ne yapıp yapmayacağınızı biliyorsunuz..
Maşh Maşh canım harikasınn!!tam gaz devaaamm!!arkadaşlar ben pazartesi günü başladım başlangıç kilom 131 bu sabah 128'im çoooooooooook mutluyum
oooo maşallah süper.arkadaşlar ben pazartesi günü başladım başlangıç kilom 131 bu sabah 128'im çoooooooooook mutluyum
Çok iyi. ben de öğlen bir kepçe ezogelin çorba ve dört kaşık etli karışık sebze yemeği yedim. Sabah da bir dilim kepekli ekmek, labne yemiştim. sabahları kahvaltı etmek zulüm benim için. mecburen iki lokma atıyorum ağzıma. Şimdilik şekersiz çaydan başka şey de içmedim ama sanırım bir kahve içeceğim ikindiye doğru.Ewet öğle yemeğimiz berbattı gene
1-Göya düğün çorbası(5-6 kaşık yedim)
2.Göya etli taze fasulye (alakası yok havuçlu desek daha doğru)(5-6 kaşık susuz yedim)
3-Bulgur pilavı sade (5 çatal falan ancak yedim)
4-Bardak yoğurt(bol pul biberli naneli) bi onu yedim tam olarak.
ekmek yok.
bence de sizinki süper.. eskiden evdeyken bende saat 10 11 arası kahvaltı yapardım..bir daha akşama doğru ancak acıkırdım. ahhahhh..işe girince yeme düzenim değişti.. sabah erken geldiğim için acıkıyorum.. yada herkes önümde yerken canım istiyorÇok iyi. ben de öğlen bir kepçe ezogelin çorba ve dört kaşık etli karışık sebze yemeği yedim. Sabah da bir dilim kepekli ekmek, labne yemiştim. sabahları kahvaltı etmek zulüm benim için. mecburen iki lokma atıyorum ağzıma. Şimdilik şekersiz çaydan başka şey de içmedim ama sanırım bir kahve içeceğim ikindiye doğru.
tabiiki ekleriz canım tüm bilgilerini ver geçmişe bakamıyorum çok yazışılmış toplu halde bilgilerini ver akşama ekliyim işyerinden engelli ekleyemiyorumBenide listeye ekler misiniz
Tamam canim neler lazim soyleyebilr misin.yazarim hepsini sana.su anki kilom 68.boyum 168 hedefim ise 56 kilo olmak.baska lazim bisey varsa eklerimtabiiki ekleriz canım tüm bilgilerini ver geçmişe bakamıyorum çok yazışılmış toplu halde bilgilerini ver akşama ekliyim işyerinden engelli ekleyemiyorum
Tabi canim ne lazimsa yazarimtabiiki ekleriz canım tüm bilgilerini ver geçmişe bakamıyorum çok yazışılmış toplu halde bilgilerini ver akşama ekliyim işyerinden engelli ekleyemiyorum
yok canım yeterli akşama evden eklerim işyerinden giremiyom engelliTamam canim neler lazim soyleyebilr misin.yazarim hepsini sana.su anki kilom 68.boyum 168 hedefim ise 56 kilo olmak.baska lazim bisey varsa eklerim
çok aşırı bir kilon yokTabi canim ne lazimsa yazarim
kilom 68
Boyum 168
Hedefim ise 56
Daha yeni basladim kendimce biseyler yapiyorm ama fikirlere de acigim:)
rabiacım çok az bir farkla 1. liği kaçırdın bir daha ki bildirme inşallah12:30 öğle yemeğinde:yarım kumpir,ayran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?